Foto: AFP/Scanpix
Rudens kā rudens? Un tomēr - tā vien gribas ieskatīties nākotnē - ko sola oktobris? Kādus pārdzīvojumus, kādus piedzīvojumus? Iespējams - atbildes var sameklēt oktobra horoskopā. Horoskopu prognozi sagatavojusi astroloģe Rita Riekstiņa (talr. 29126284, e-pasts: rita.riekstina@gmail.com)

Dvīņi

Foto: RIA Novosti/Scanpix

Centrālie notikumi oktobra mēnesī grozīsies ap privātumu un personīgo dzīvi. Kā dienvidu vēja siltā elpa oktobra sākumā tavā dzīvē sāksies patīkams posms, kura virsrakstā rotāsies pretējā dzimuma vārds. Ja iepriekš bija daudz jāanalizē un jājūt ar septītajām maņām, tad tagad var lēkt zirgam mugurā, baudīt dzīvi un partnera klātbūtni.

Labvēlīgi un nozīmīgi spriedumi naudas un finanšu sektorā. Darījumos iesaisties tad, ja esi trīs reizes pārliecinājies par iesaistīto cilvēku patiesajiem nodomiem. Jāstrādā būs daudz, taču bez apbalvojumiem nepaliksi.

Vēzis

Foto: RIA Novosti/Scanpix

Romantiska laiskošanās, piemiegtas acis un kūstošas lūpas. Tam visam vēl pēdējais elpas vilciens, jo oktobra sākumā būs jāpievēršas praktiskākām lietām un darbiem. Attiecību joma novārtā nepaliks, tajā līdz šim neformālas attiecības var ieņemt jaunas aprises.

Svarīgi lēmumi ar tālu skatu nākotnē. Šajā mēnesī lēmumu kauss sasvēries tā, ka visu notikumu vadītājs un bīdītājs ir Vēzis pats. Svarīgi lēmumi dzīvojamās telpas sakarā, negaidīti lēmumi profesionālajā dzīvē.

Lauva

Foto: RIA Novosti/Scanpix

Tāds neliels smagums Lauvu pie zemes spiedīs, bet tas tikai tādēļ, ka vairāk uzmanības jāvelta sev. Iekšējā balss un intuīcija dziedās solo, norādot labākos risinājumus un lēmumus.

Mīlas lietas, protams, mierā nepaliks. Kāds gatavosies bērna ienākšanai šajā pasaulē, kāds baudīs piedzīvojumus bez apstājas. Tam visam cauri lidojot, jāatvēl brīdis tam, lai izvērtētu pievienoto vērtību. Uzdod sev jautājumu - kur tas viss vedīs un kā tas, ko daru, ietekmēs manu nākotni?

Jaunava

Foto: RIA Novosti/Scanpix

Draugi, ģimenes locekļi un sadarbības partneri noteiks mēneša toni. Strādāsi pie sadarbības projektiem, partnerības nostiprināšanas un jaunām uzņēmējdarbības formām. Lielo plānu virzību noteiks pārdomāta komunikācija un sponsoru labvēlība.

Nemitīga darbošanās un plānošana fonā atstās privāto dzīvi. Kāds tajā var palikt ar garu degunu, cits ieslīgs ilgās. Ja turēsi acis vaļā, kādā no kompanjoniem atradīsi uzticamu un sirdij tuvu dvēseli.

Svari

Foto: RIA Novosti/Scanpix

Rudens lietainākais mēnesis tev dāvā laiku, lai paskatītos uz sevi. Izvērtē to, ko dari, cik enerģijas un finanšu ieguldi savās aktivitātēs. Uz lietam vairāk jāraugās no praktiskās un saimnieciskās puses.

Nopietni lēmumi jāpieņem saistībā ar finansēm. No tiem būs atkarīga visa ziemas sezona. Dinamiska privātā dzīve. Kāds saņems patīkamu un negaidītu ziņu, citam līdzšinējās cerības sabruks kā kāršu namiņš. Ja uz visiem notikumiem raudzīsies caur virsrakstu „viss notiek uz labu", tad tā arī būs.

Skorpions

Foto: RIA Novosti/Scanpix

Ja būtu kāds spogulis, kurā ieskatoties var aplūkot, kas notiek iekšpusē, tev šajā mēnesī to vajadzētu iegādāties. Šis laiks prasīs pārdomātus lēmumus attiecībā uz krietnu laiku turpmākajā dzīvē.

Tie ietekmēs gan personīgo izaugsmi, gan privātās attiecības. Ja savā pašreizējā dzīvesvietā netiec līdz miera stāvoklim, jāmeklē biļete braucienam uz ārzemēm. Tam šobrīd ļoti pateicīgs un vērtīgs laiks. No ārzemēm var nākt sulīgas vēstis un pat dāvanas. Ir vērts to likt lietā.

Oktobra pirmajā nedēļā iezīmēsies pārmaiņas finansēs. Nāks sajūta, ka vairāk vari pirkt. Pieturies pie saimniecībā noderīgiem un vērtīgiem pirkumiem.

Strēlnieks

Foto: RIA Novosti/Scanpix
Jāstrādā būs daudz. Un jo vairāk savā labā, jo vērtīgāk. Nozīmīgi pavērsieni personības attīstībā un pilnveidē pie nosacījuma, ka izpratīsi savas vēlmes un vajadzības līdz pašiem pamatiem.

Prātīgi lēmumi jūtami ietekmēs tev piederošās mantas un naudas apjomu. Līdzsvaro tā apjomu un nozīmi savā sadzīvē.

Vēlreiz un vēlreiz būs jāanalizē pretējā dzimuma partneri un attiecības, ko ar tiem veido. Vieglprātīgajam lemts kļūt nopietnam, vai arī no tavas dzīves jāpazūd. Atstāj savā dzīvē tikai vērtīgāko.

Mežāzis

Foto: RIA Novosti/Scanpix

Vieglās dienas pie Mežāža vēl ir tikai ceļā. Oktobra mēnesis prasīs pārdomas un pārmaiņas kā profesionālajā, tā arī privātajā dzīvē. Jāceļ gaismā neatrisināti jautājumi, atsevišķi no tiem jārisina ar konsultantu un atbalsta palīdzību.

Jaunas vēsmas tavā personīgajā dzīvē ienāks tad, kad skaidri apzināsies to, ko vēlies, cik laiku un uzmanību tam vari veltīt. Attiecībās esošajiem Mežāžiem dinamiska un ritmiska seksuālā dzīve. Lielas iespējas, ka jūsu pulsu jutīs pat kaimiņi aiz sienas.

Ūdensvīrs

Foto: RIA Novosti/Scanpix

Nemiers tramdīs un raustīs Ūdensvīru jau no pirmajām oktobra dienām. Pie zemes neturēsies. Mēneša pirmajā pusē iespējami tāli ceļojumi. Tā kā darba jautājumiem šobrīd pievērsta liela uzmanība, iespējams, ka būs jādodas komandējumos un daudz jārunā par tālajiem nākotnes plāniem. Šajā jomā oktobra mēnesī notiks nozīmīgi notikumi.

Tā kā visa uzmanība pievērsta profesionālajai dzīvei, privātā dzīve rībinās bungu skaņas. Partneris pieprasīs uzmanību, atklāti demonstrēs savas sajūtas. Tikmēr Ūdensvīram vējš matos. Rūpīgi jāstrādā pie līdzsvara, lai draugi un darījumu dzīve nesagandē ģimenes laimi.

Zivis

Foto: RIA Novosti/Scanpix

Kaislības sitīs augstu vilni. Sirdis pulsēs, un mēneša pirmās dienas asinsritei liks griezties straujāk. Romantisks noskaņojums mēneša sākumā vēl plandēs pa gaisu kā rudens lapas virpulī, taču mēneša otrajā pusē partnerattiecību tēma uzņems jaunus apgriezienus.

Vairāk vērtēsi, uzmanīsi, pret mīļoto un dzīves draugu izturēsies rūpīgāk. Tas uzlabos attiecības tik tālu, ka var doties pat kopīgā ceļojumā vai pieņemt nākotnei nozīmīgus lēmumus. Darījumu jomā jāraugās plašāk un jāmācās pieņemt pārdomāti, taču neparasti un nepopulāri lēmumi.

Auns

Foto: RIA Novosti/Scanpix

Darījumu dzīvē pilnīgi iespējams notiks lielas pārmaiņas. Nopietnas sarunas un vienošanās ar kredītiestādēm vai sponsoriem iezīmēsies jau oktobra pirmajās dienās. Šajos jautājumos jāiedziļinās līdz pašiem pamatiem, jo, tā kā tiks lemts tagad, tā krietns brīdis arī būs jādzīvo.

Uzmanību uz nopietnām un ilgstošām lietām būs grūtāk noturēt pateicoties privātajai dzīvei, kurā notikumi no tevis neatstāsies. Enerģija nāks pāri pār malām ne tikai tev, bet arī partnerim. Kopā darot, jūs paveiksiet loti daudz.

Vērsis

Foto: RIA Novosti/Scanpix

Mājas dzīvei svars nezudīs arī šajā mēnesī. Daudz praktiskas un saimnieciskas darbošanās pa mājām, rudens darbi ārā, praktiskie - iekšā. Lai gan spēka tev ir gana, jāsaudzē veselība. Tā šajā mēnesī jūtīgākā.

Laba sadzīvošana un sadarbība ar tuviem radiniekiem, veiksmīgi kārtosies mācību process. Ļoti nozīmīgi notikumi privātajā dzīvē. Kāds pieņems lēmumu gredzenus mīt, kāds apjautīs dzīves biedra nenosakāmo vērtību.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!