Foto: Shutterstock
Savu dzīvi mēs radām paši – ar savu rīcību, domām un uzskatiem. Daži no mums to dara apzināti, bet citi uzskata, ka peld pa straumi. Taču tas vēl nenozīmē, ka šie otrie savu realitāti neveido! Vienkārši viņi to dara pasīvi, saņemot atbilstošu rezultātu...

To, kā tikt skaidrībā ar slimību un problēmu iemesliem, izdziedināt ķermeni un dvēseli, atbrīvoties no blokiem, veidot savu labklājību un pievilkt savā dzīvē vēlamos notikumus, Teta dziedniecības (ThetaHealing®) kursos saviem studentiem māca sertificēta pasniedzēja un praktiķe, darba ar cilvēka iekšējiem resursiem speciāliste Jekaterina Kudrjavceva. Ezotērikas festivāla "Destiny's Gift" apmeklētājiem Jekaterina vadīs meistarklasi "Sapnis–Mērķis–Plāns" vēl vienā savā specialitātē – mērķu uzstādīšanā.

Šī meistarklase ietver daudziem aktuālas tēmas – kā radīt vēlamo savā dzīvē, kā pareizi sapņot, kā sasniegt nosprausto mērķi un nenomaldīties no ceļa, kā likvidēt šķēršļus ceļā uz savu sapni (kā saka Jekaterina, lielākā daļa šķēršļu ir mūsu galvās). Lūk, neliels ieskats meistarklases saturā.

Vai proti sapņot?

Nē, nopietni, – vai tu to proti? Vai tie patiesi ir sapņi vai tikai sadzīviski plāniņi no sērijas "būtu jāuzlīmē jaunas tapetes"? Un – vai zini, ka ir virkne iemeslu, kuru dēļ vēlmes var nepiepildīties?

Viss, kas ir mūsu dzīvē, ir mūsu vārdu, domu un rīcības atspulgs. Bet mūsu domas, vārdi un rīcība, savukārt, ir mūsu pasaules uzskata un pārliecību (tajā skaitā – neapzināto) atspulgs. Teta dziedniecības metode palīdz atrast un novērst tos iemeslus, kuri bloķē mūsu vēlmes un neielaiž tās mūsu realitātē.

Teta dziedināšanā ir metodes, kas palīdz vēlmes viegli pārtulkot zemapziņas valodā – galu galā, tieši zemapziņa ir tā, kas atbild par mūsu vēlmju īstenošanos! Vārdi un afirmācijas darbojas aptuveni 30–40% gadījumu, vizualizācija (kas ir ļoti spēcīga tehnika) ir efektīva 50-60% gadījumu, bet manifestēšana pēc Teta dziedniecības metodes sasniedz rezultātu 80-90% gadījumu. Kāpēc tas tā – par to pasniedzēja Jekaterina sola pastāstīt meistarklasē.

Soli pa solim

Pirmais solis uz vēlamā iegūšanu – darīt šo vēlmi zināmu Visumam. Kamēr nebūsi paziņojis Visumam, kas tev nepieciešams, neviens gluži vienkārši par to neuzzinās. Un nedos tev iespējas vēlamā sasniegšanai.

Kā gan izdarīt tā, lai Visums uzzinātu par tavām vēlmēm? Lai piedāvātu tev visas pieejamās iespējas, lai tu varētu sasniegt to pārpilnības līmeni, kura cienīgs esi? Teta dziedniecībā ir sava atbilde uz šo jautājumu – manifestēšanas tehnika. Manifestācija – tā ir mūsu vēlēšanās, kas izteikta Visumam. Šī tehnika tiek izpildīta pilnīgi patstāvīgi, noskaņojot smadzenes uz teta viļņiem.

Ko var manifestēt?

Manifestēt var jebkurus priekšmetus, kustamo un nekustamo īpašumu. Sev izdevīgas situācijas. Jaunu, tev pašai tīkamāku apkārtni, draugus un partnerus. Slimību izdziedināšanu un veiksmi eksāmenā. Mācības, ceļojumu, jaunas pieredzes iegūšanas iespējas. Jaunu darbu, kam sirds stāv klāt. Tātad – faktiski jebko!

Manifestējot tu it kā iznāc no skaudības un nerealizētības ēnas un paziņo pasaulei par sevi un savām vēlmēm. Tu radi savu realitāti – pats uzņemies atbildību par to.

Taču manifestēšana ir tikai pirmais solis. Otrais solis ceļā uz mērķa sasniegšanu ir – tikt skaidrībā, kāpēc manifestācijas ne vienmēr nostrādā. Tas gan nav jautājums Teta dziedināšanas tehnikām – tas ir jautājums tev pašam. Kāpēc tu neesi gatavs ņemt pretī vēlamo? Kādi bloki iedarbojas pie tā īstenošanas? Lai kādi šie bloki būtu, teta smadzeņu viļņu stāvoklī tos ir iespējams pārstrādāt un transformēt.

Jāpatur vērā, ka par mērķu īstenošanu ir atbildīga zemapziņa – un tā var arī piebremzēt mūsu centienus. Iemesls tam ir iekšējie bloki, mūsu pārliecības, kas veidojušās no pašas bērnības un dažkārt saņemtas jau ģenētiski.

Piemēram, ja zemapziņas līmenī tu nejūties cienīgs iegūt ilgoto māju jūras krastā (iemesli var būt dažādi – bērna kompleksi, mammas teiktais "daudz gribēsi – maz dabūsi" vai vēl kas cits), tava zemapziņa pretosies vēlmes realizācijai ar visiem līdzekļiem, un iznāk, ka tu pats stāvi ceļā savam sapnim.

Labā ziņa – šos blokus var un vajag atklāt, lai pēc tam novērstu. Rezultāts šādam darbam pēc Teta dziedniecības metodes ir ātrāka vēlamā realizēšanās.

Kas vēl jādara, lai sapnis piepildītos un mērķis īstenotos viegli un bez aizķeršanās? Galvenais – pret saviem mērķiem un sapņiem nedrīkst izturēties vieglprātīgi. Tu esi savas dzīves radītājs, radi to apzināti!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!