Foto: bigstockphoto.com

Brīvi finanšu līdzekļi rada drošības sajūtu par nākotni un palīdz saglabāt stabilitāti arī negaidītās dzīves situācijās. Visbiežāk uzkrājumi tiek veidoti kāda sapņa piepildīšanai, lielāka pirkuma veikšanai vai kā naudas rezerve notikumiem, kad nepieciešami papildus izdevumiem. Neplānotām, īslaicīgām finanšu problēmām viens no izplatītākajiem un parocīgākajiem risinājumiem mūsdienās ir īstermiņa aizdevumi.

Vai īstermiņa aizdevums ir man piemērots?

Lai pārliecinātos, vai īstermiņa kredīts tev ir atbilstošs risinājums, uzdod sev šādus jautājumus:
● vai man ir regulāri ienākumi;
● vai es varēšu kredītu atmaksāt izvēlētajā termiņā;
● vai pēc visiem ikmēneša izdevumiem, kredītmaksājumiem un rēķiniem man paliks brīvie līdzekļi neparedzētiem notikumiem?

Ja tu vari sniegt pozitīvas atbildes uz visiem iepriekš nosauktajiem jautājumiem, tad ātrais kredīts var būt parocīgs risinājums negaidītām situācijām vai īslaicīgu finanšu problēmu gadījumā.

Tavas un ģimenes veselības aizsardzība

Stipra veselība ir viens no svarīgākajiem dzīves kvalitātes priekšnosacījumiem, palīdzot nodrošināt līdzsvaru starp dažādām dzīves sfērām. Laba pašsajūta sniedz enerģiju mācīties, strādāt un arī prieku izbaudīt atpūtas laiku, tādējādi dzīve kopumā sniedz vairāk dzīvesprieka. Gadījumos, kad imunitāte pasliktinās vai piemeklē akūtas veselības problēmas, ātrais kredīts var būt parocīgs risinājums samaksai par vizīti pie ārsta un medikamentu iegādi. Atjauno spēku un palīdzi organismam situācijās, kad:
● pēkšņi sācis sāpēt zobs, kas neļauj naktī pilnvērtīgi izgulēties;
● gripas vīruss paņēmis spēku un licis ieņemt gultas režīmu;
● akūtas muguras sāpes traucē nosēdēt biroja krēslā līdz darba dienas beigām;
● fitnesa zālē samežģīta potīte, kas prasa neatliekamu ārsta apmeklējumu vai speciālas medicīnas preces atbalstu u.c.

Ja ģimenē aug bērns, tad preventīviem veselības veicināšanas un aizsardzības pasākumiem jāpievērš pastiprināta uzmanība. Kritiskos brīžos, kad atvase, spēlējoties un iepazīstot pasauli, guvusi traumu vai piedzīvo pēkšņu pašsajūtas pasliktināšanos, piemēram, temperatūru vai vēdera sāpes, katra minūte ir svarīga, un ātrais kredīts var sniegt nepieciešamo finanšu atbalstu medicīniskas palīdzības saņemšanai.

Foto: bigstockphoto.com

Sadzīvisku problēmu risināšana

Līdztekus veselības aizsardzības un uzlabošanas jautājumiem, ātrais kredīts var būt parocīgs risinājums arī citās neparedzētās dzīves situācijās. Mājās, ofisā, sporta zālē, veikalā, uz ceļa un citās vietās mūs katru dienu var pārsteigt dažādas sadzīviskas ķibeles, kas operatīvi jānovērš, lai tās nelabvēlīgi neietekmētu ekonomisko, labklājības, pašsajūtas un pat drošības aspektu dzīvē, piemēram:
● apmainīt sadurtu riepu automašīnai, ar ko jānokļūst līdz darba vietai;
● saremontēt saplīsušu ledusskapi, kur uzglabāt produktus;
● iegādāties jaunas briļļu lēcas, kas nepieciešamas darbam ar datoru;
● nomainīt durvju slēdzeni pēc dzīvokļa atslēgu pazaudēšanas u.c.

Preces iegādei nevēlies tērēt uzkrājumu

Situācijā, kad esi iecerējusi iegādāties kādu preci vai pakalpojumu, bet nevēlies tērēt uzkrājumus, jo tie paredzēti citiem mērķiem, īstermiņa aizdevums var būt parocīgs risinājums. Piemēram, tuvojoties 1.decembrim, kad automašīnai obligāti jābūt aprīkotai ar ziemas riepām, servisa pakalpojumu apmaksu daļēji iespējams segt ar ātro kredītu, tādējādi saglabājot uzkrājumu pilnā apjomā. Ātrais kredīts var būt atbalsts arī citās situācijās bez ietaupījumu tērēšanas:
● bērnu ratiņu remontam;
● veselības apdrošināšanas polises iegādei;
● Malkas vai brikešu iegādei mājokļa apsildei u.c.

Īstermiņa kredīts ļauj vienlaicīgi sarūpēt nepieciešamās preces un norēķināties par dažādiem pakalpojumiem, kā arī pasargāt iekrāto naudas "drošības spilvenu" mierīgai nākotnei un finanšu neatkarībai.

Foto: bigstockphoto.com

Neplānots, bet ļoti izdevīgs pirkums

Saskaņā ar pārdomātu budžeta plānošanu un disciplinētu finanšu uzvedību, ir ieteicams izvēlēties ekonomiski pamatotāko tirgus piedāvājumu. Var gadīties, ka pēkšņi ieraugi kādu ļoti izdevīgu piedāvājumu ar atlaidi tev vajadzīgai precei vai pakalpojumam, kas ir spēkā ierobežotu laiku, piemēram:
● profesijas kvalifikācijas celšanas kursiem;
● jaunam automašīnas ziemas riepu komplektam;
● jaudīgākam datoram, kas nepieciešams darba vajadzībām;
● kvalitatīviem un siltiem ziemas zābakiem u.c.

Īstermiņa kredīts ļauj tev izmantot momentu, iegādājoties preci vai pakalpojumu par izdevīgāko cenu, kas varētu nebūt aktuāla pēc algas dienas, kad tavā rīcībā būtu nepieciešamie naudas līdzekļi.

Pajautā speciālistam!

Kredīta aizņemšanās ir ļoti atbildīgs lēmums. Lai gūtu drošības izjūtu un pārliecinātos par aizņēmuma pamatotību, pajautā viedokli ekspertiem! Ondo.lv kredītspeciālisti nepieciešamības gadījumā sniegs tev padomus, kādās situācijās ātrais kredīts ir pamatots risinājums!

Pirms kredīta noformēšanas iepazīsties ar tā nosacījumiem un aizņemies atbildīgi, rūpīgi izvērtējot savas iespējas kredītu atmaksāt.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!