Foto: Publicitātes foto
Pavasarī, kad pēc garās ziemas sejai jāpiešķir spirgtums un laba ādas krāsa, īpaši gribas piedomāt pie krēma izvēles. Kā vislabāk iegūt vienmērīgu sejas toni? Vai ir kādi jauni risinājumi sievietēm, kurām nepatīk lietot tonālo krēmu? Un vai tiešām perfekts izskats iegūstams tikai, lietojot divus krēmus – mitrinošo un tonālo?

ĀTRI UN ĒRTI

Rūpējoties par sieviešu skaistumu, L'Oréal Paris nācis klajā ar inovatīvu tehnoloģiju, kurai ir divi svarīgi uzdevumi. Sieviešu sejas ādai jāizskatās perfekti, turklāt ar viena krēma palīdzību - nevis diviem, kā ierasts. Mitrinošā un tonālā krēma vietā tagad iespējams izmantot vienu - unikālu, jo tas apvieno abas krēmu īpašības. Ļoti ērti un ekonomē laiku! Tehnoloģiju īsumā raksturo burti BB un CC. Tie ir visjaunākās paaudzes krēmi ikdienas lietošanai - gudri, ērti lietojami un ar tik unikālām īpašībām, ka ir grēks vismaz nepamēģināt. Patīkamo pārsteigumu rada BB un CC krēmu mikropigmentu kapsulu spēja saskarē ar ādu pārvērsties tonālajā krēmā. Jā, tas patiešām maina krāsu! Tava seja iegūs nevainojami dabisku rezultātu jeb nude efektu:  vienmērīgu sejas toni un - ja tev ir nelieli ādas defekti, - tie tiks nomaskēti. Tāpat krēms aizsargā pret saules nelabvēlīgo ietekmi un sniedz 24 stundu mitrinošu iedarbību. Pieejams arī pūderis pret ādas spīdēšanu.


TAVĒJAIS: BB VAI CC

BB (Blemish Balm) krēmu sākotnēji izmantoja dermatologi Vācijā, lai palīdzētu pacientiem aizsargāt, nomierināt un nomaskēt  ādu pēc ķiruģiskām  procedūrām. Pēdējos gados BB krēms ir ieguvis milzīgu popularitāti pasaulē, jo īpaši Āzijā.
BB krēms piemērots jebkuram ādas tipam. To ir ļoti viegli uzklāt, krēms neaizsprosto poras un ļauj ādai elpot. Svarīgi zināt, ka tas satur antioksidantus un aizsargā pret UV stariem.

Gudrais CC (Color Correct) krēms savu novērtējumu guvis, pateicoties tā uzlabotajām īpašībām un sejas krāsu koriģējošām īpašībām. Atšķirībā no BB krēma, šajā gadījumā mikropigmentu krāsas izlīdzinošās īpašības balstās ne tikai uz tonālā krēma toni, bet formulā tiek izmantotas pretkrāsas, kas neitralizē un atstaro nevēlamo ādas krāsu. Piemēram, zaļā krāsa neitralizē apsārtumu, violetā - blāvu sejas toni. CC krēmu izvēlies nedaudz problēmātiskas ādas gadījumā - ja tā ir apsārtusi vai pārāk blāva, ja ādai ir akne, rētas, paplašinātas poras, pigmentācija. CC krēmu tekstūra ir smalka un viegla, arī šī krēma palīdzību arī jutīgākai sejas ādai būs perfekts izskats.

Lai pavasarī izskatītos lieliski, tev tikai jāizvēlas: vai nu BB, vai CC.


Uzzini par produktiem un padomus meklē šeit: www.loreal-paris.lv

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!