Foto: Publicitātes foto

Izbaudi brokastis pat tad, ja steidzies. Mūsdienu dzīves virpulī un steigā, kurā viss mainās elpu aizraujošā ātrumā, mēs itin bieži aizmirstam kādu nozīmīgu ēdienreizi, kas patiesībā ik dienas ietekmē mūsu darba spējas un gādā par to, lai pietiktu enerģijas. Visai bieži nākas dzirdēt izteikumus: "Es neēdu brokastis, jo tik agri no rītiem ēst negribas…," vai arī "Man no rītiem pietiek ar tasi stipras kafijas." Uztura speciālisti atgādina, ka brokastis ir dienas nozīmīgākā ēdienreize, kas sniedz ne tikai možumu un enerģiju visam rīta cēlienam, bet arī nodrošina vispārējo organisma labsajūtu.

belVita brokasteri - veiksmīgas dienas dzinējspēks

Brokastīs svarīgi izvēlēties produktus, kas nodrošina pilnvērtīgu maltīti. Īpaši nozīmīgi dienas pirmajā pusē ir uzņemt ogļhidrātus, jo tie sniedz enerģiju. Pusi no dienā nepieciešamās ogļhidrātu devas ieteicams uzņemt ar graudaugu produktiem, tādēļ belVita brokasteri, kas gatavoti no pilngraudiem, būs lieliska izvēle. belVita brokasteri gatavoti pēc īpašas receptes, vēl vairāk - to vērtība apstiprināta 5 klīniskajos pētījumos. belVita ir graudaugu produkts, kas satur vērtīgos ogļhidrātus, un tie lieliski garšos kopā ar svaigiem augļiem, biezpienu, jogurtu vai aromātisku rīta kafiju.

Pieejamas trīs belVita brokasteru garšas - riekstu un medus, piena, šokolādes - tādējādi ikviens varēs atrast sev tīkamāko.

Kāds ir belVita noslēpums?

belVita recepte izstrādāta sadarbībā ar uztura speciālistiem, un īpašā pagatavošanas tehnoloģija ļauj saglabāt ogļhidrātu vērtīgākās īpašības. Ieturot brokastis ar belVita brokasteriem, organisms ogļhidrātus uzsūc vienmērīgi 4 stundu garumā, tādējādi ļaujot mums justies ne vien enerģiskiem, bet arī paēdušiem. belVita brokasteri ir lieliska izvēle tiem, kas par spīti ikdienas steigai, apzinās pilnvērtīga uztura nozīmi veselībā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!