Foto: Publicitātes foto
Ikvienam cilvēkam ir jāzina - lai mūsdienu stresa pilnajā ikdienā saglabātu veselību un enerģiju, organismam regulāri ir jāuzņem daudz un dažādas bioloģiski aktīvās vielas. Diemžēl ar ikdienas pārtiku tas ir gandrīz neiespējami, jo veikalā nopērkamie augļi un dārzeņi visbiežāk tiek mākslīgi audzēti, un tajos ir ļoti maz vērtīgā. Par laimi, daba ir devusi unikālu bišu radītu produktu – bišu maizi, kuru lietojot cilvēks var uzņemt pilnīgi visas (kopumā ap 250) organismam nepieciešamās vielas - aminoskābes, minerālvielas, vitamīnus u.c.

Vērtīgās vielas organisms spēj izmantot gandrīz 100 %.

Ārste - pediatre Inese Sproģe skaidro, kāpēc ir tik svarīgi, lai organisms saņemtu visas tam nepieciešamās bioloģiski aktīvās vielas : "Ja organismā pietrūkst kāda viela, nobrūk virkne svarīgu bioķīmisku procesu, un tā rezultātā cilvēkam ir mazāk enerģijas, sliktāka imunitāte, ātrāk piezogas slimības. Lietojot bišu maizi, tiek uzņemtas visas nepieciešamās vielas – arī tās, kas organismam pietrūkst. Turklāt bišu maizē esošie mikroelementi un vitamīni ir īpaši vērtīgi tāpēc, ka tie ir dabīgi, organisms tos spēj viegli pārstrādāt un izmantot savām vajadzībām."

Bišu maizes vērtība rodas arī tās tapšanas procesā. Bites ievāktos ziedputekšņus sajauc ar medu, sekrētu un ievieto šūniņā, tad bišu maize nogatavojas, vērtīgajām vielām savstarpēji fermentējoties. Fermentētas vielas organisms spēj daudz labāk uzņemt, tāpēc organisms savām vajadzībām spēj izmantot 90-95% bišu maizē esošo vērtīgo vielu.

Foto: Publicitātes foto

Uzņēmums KIINPRODUCTS neatkarīgā laboratorijā veic zinātniskos pētījums, lai pierādītu, kādus vēl brīnumdarbus bišu maize spēj darīt organismā.

Bišu maize satur ļoti daudz mikroelementu, piemēram, magniju, dzelzi, varu, hromu, molibdēnu, arī tādus mikroelementus, ko ar pārtiku ir gandrīz neiespējami uzņemt, piemēram, imunitātei ļoti nepieciešamo selēnu un cinku. Bišu maizē ir atrodams pat zelts un platīns, kā izrādās, arī šīs vielas cilvēka organismam nelielās devās ir nepieciešamas.

Vēl bišu maizē ir teju visas 20 aminoskābes, kas organismā sintezējas olbaltumvielās, tai skaitā 9 neaizvietojamās aminoskābes, kuras organisms pats nespēj sintezēt.

Kā arī bišu maizē ir gandrīz visi vitamīni - C, P, A provitamīns un B grupas vitamīni, taukos šķīstošie A, D, E vitamīni, nepiesātinātās taukskābes Omega 3, Omega 6 un Omega 9.

Lietojot bišu maizi, samazinās liekais svars, jo uzlabojas vielmaiņa un gremošanas sistēmas darbība, savukārt cilvēkiem, kam ir nepietiekams svars, tas normalizējas.

Sievietēm, lietojot bišu maizi, mazinās menopauzes simptomi - svīšana un nogurums.

Vīrieši, kas ir dzirdējuši par bišu maizes spēju uzlabot vīrišķo spēku, to lieto kā dabīgu potenci uzlabojošu līdzekli un atzīst, ka tas ir patiešām iedarbīgs.

Bišu maize arī mazina galvassāpes, kā arī to iesaka cilvēkiem, kam ikdienā ir liels stress, tad vakaros būs vieglāk iemigt.

Bišu maizi īpaši ieteicams ir lietot pēc pārslimotām slimībām, kad organisms ir novārdzis. Kā arī tā ir ļoti vērtīga tad, ja nepieciešams stiprināt imunitāti, jo tajā ir vielas, kas gan iznīcina organismā nevēlamās baktērijas un vīrusus, gan mikroelementi, kas ir ļoti svarīgi stiprai imunitātei, piemēram, selēns un cinks.

Vēl ļoti ieteicams bišu maizi ir lietot, ja jāiztur liela fiziska vai garīga slodze, jo slodzes apstākļos organisms ļoti intensīvi patērē minerālvielas, un šādā veidā iztērētās rezerves var ātri atjaunot.

Cilvēkiem, kas regulāri mokās ar dažādām sēnītēm, noteikti vajadzētu izmēģināt bišu maizi, jo tā iedarbojas tieši uz problēmas sakni - novērš zarnu traktā dzīvojošās baktērijas un vīrusus, kas veicina sēnīti.

Bišu maize ir vienīgais bišu produkts, kas gandrīz nekad neizraisa alerģiju. To var droši lietot ikviens.

Kapsulas ar koncentrētu bišu maizes vērtību.

Protams, ne katrs cilvēks spēj ikdienā apēst vairākas karotes bišu maizes, kā arī ir cilvēki, kam tā gluži vienkārši negaršo. Bišu maizes vērtīgās vielas ir daudz vieglāk uzņemt, lietojot bišu maizes koncentrātu kapsulās

Bišu maizes koncentrāts kapsulās Bee Pearl, organismam dod visu to pašu, ko bišu maize, jo tajā ir saglabājušās pilnīgi visas bišu maizē esošās vērtīgās vielas. Uzņēmums KIINPRODUCTS bišu maizes kapsulas ražo pēc īpašas tehnoloģijas, nepārsniedzot 35 grādu temperatūru.

Lietojot bišu maizes kapsulas, nejutīsi bišu maizes specifisko garšu, un ar vienu kapsulu uzņemsi tik daudz vērtīgo vielu, cik apēdot piecas tējkarotes bišu maizes.

Bee Pearl kapsulas var nopirkt gan aptiekās, gan interneta veikalā https://medusveikals.lv/lv/medus-uztura-bagatinataji/649-bee-pearl-kapsulas-ar-bisu-maizes-ekstraktu-30gab.html

Ārste - pediatre Inese Sproģe saviem pacientiem iesaka bišu maizes koncentrātu kapsulās, un cilvēki ir sajūsmā. Pirmais, ko cilvēki parasti saka: "Jūtu lielu enerģijas pieplūdumu!" Kapsulas iedarbojas salīdzinoši ātri, jo aktīvās vielas labi uzsūcas.

Interesantākais ir tas, ka, lietojot bišu maizes koncentrātu kapsulās, tiek līdzēs tieši tai kaitei, kas cilvēku nomoka. Un tam ir izskaidrojums - organisms no bišu maizes paņem tieši tās vielas, kas tam ir nepieciešamas, kompensē trūkumu un atveseļojas.

Uzņēmums KIINPRODUCTS iegulda ļoti daudz resursu, lai atklātu, kādus vēl brīnumdarbus bišu maizes koncentrāts spēj radīt organismā. Tā, piemēram, neatkarīgā laboratorijā tika veikti zinātniskie pētījumi par bišu maizes koncentrātu dažādu audzēju gadījumos.

Pavisam vienkāršs veids, kā padarīt ikdienas ēdienu veselīgāku, bagātināt to ar minerālvielām, vitamīniem un citām vērtīgām vielām, ir pievienot ēdienam, piemēram, jogurtam vai smūtijam bišu maizes kapsulas saturu (pulverīti). Galvenais, lai dzēriens vai ēdiens nebūtu karsts, tad visas vērtīgās vielas saglabāsies.

Foto: Publicitātes foto

Viena bišu maizes kapsula satur tik daudz vērtīgo vielu, cik piecas tējkarotes bišu maizes.

Ieteicamas arī bērniem un veciem cilvēkiem.

Gudrās bites bišu maizi sarūpē ļoti svarīgam mērķim - lai barotu savus bērnus. Pateicoties bišu maizes unikālajam sastāvam, bišu mazuļi izaug ļoti ātri – apmēram 21 dienā. Ļoti vērtīgi ir bišu maizes kapsulas lietot bērniem, jo organisms saņem visas pilnvērtīgai attīstībai nepieciešamās vielas.

Bišu maizes kapsulas ļoti ieteicamas ir arī veciem cilvēkiem, jo ar gadiem gremošana un zarnu darbība kļūst gausāka, tāpēc, lietojot mākslīgi sintezētos vitamīnus un minerālvielas, vērtīgās vielas organismā uzsūcas sliktāk. Tupretim bišu maizes kapsulas iedarbosies daudz ātrāk un labāk, jo vērtīgās vielas vieglāk uzsūksies organismā.

Foto: Publicitātes foto

Bee Pearl bišu maizes kapsulās ir saglabājušās visas bišu maizē esošās vērtīgās vielas, jo tās ražo pēc īpašas tehnoloģijas, nepārsniedzot 35 grādu temperatūru.

Latvija var lepoties.

Bee Pearl bišu maizes koncentrāts kapsulās tiek ražots Latvijas uzņēmumā KIINPRODUCTS, uzņēmums ražo arī cita veida bišu produkciju, piemēram, medu - gan klasisko, gan ar dažādām ārstnieciskām piedevām. Mēs, Latvijā, varam lepoties ar uzņēmumu KIINPRODUCTS, jo tā ražoto produkciju ļoti iecienījuši daudzviet pasaulē – Eiropā, Amerikā un pat Ķīnā. Uzņēmuma bišu dravas atrodas Latgales reģionā – tālu no rūpnieciskiem obejktiem, tādēļ ir pilnīgi droši, ka bišu produkti ir ekoloģiski tīri, nesatur smagos metālus.

Bee Pearl bišu maizes koncentrātu kapsulās, kā arī cita veida bišu produkciju var iegādāties Medus veikalos, Rīgā, Alfrēda Kalniņa ielā 1 a, kā arī medus veikalos visā Latvijā https://medusveikals.lv/lv/medus-veikali-latvija. Tās var iegādāties arī interneta veikalā https://medusveikals.lv/lv/medus-uztura-bagatinataji/649-bee-pearl-kapsulas-ar-bisu-maizes-ekstraktu-30gab.html

Bee Pearl bišu maizes koncentrātu kapsulās vaicājiet jebkurā Latvijas aptiekā, kā arī iegādājieties tās Benu aptiekās, Euroaptiekās un Mana aptieka.

Ja ir radies kāds jautājums, droši zvaniet pa tālruni 28682340 vai meklējiet plašāku informāciju mājas lapā www.kiinproducts.com

Foto: Publicitātes foto
Ļoti vērtīgi ir bišu maizes kapsulas dot bērniem, jo organisms saņem
UZTURA BAGĀTINĀTĀJS! UZTURA BAGĀTINĀTĀJS NEAIZSTĀJ PILNVĒRTĪGU UN SABALANSĒTU UZTURU!


Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!