Pēc BB un CC krēmu straujās attīstības, kas izmainīja mūsu domāšanu par maskējošiem krēmiem uz visiem laikiem, uz grima skatuves ir parādījies jauns produkts - Nude Magique Blur krēms, ko ir radījis līderis kosmētikas pasaulē L'Oréal Paris. Tā galvenais ierocis ir cīņa ar perfektas ādas ienaidniecēm - porām.

Skatoties spogulī, būsi pamanījusi, ka atsevišķās vietās uz Tavas sejas ādas ir punktiņi, kas mēdz būt tumšāki par Tavu sejas toni. Tā tas notiek tādēļ, ka, jau kopš pubertātes vecuma, poru kanālu atverēs nonāk sebums - ādas-tauku folikulā izveidojies tauku korķis. Izteiktāk poras var pamanīt tieši uz deguna, nereti arī uz nāsīm, vaigiem un pieres. No šīs problēmas vairāk cieš taukainas ādas īpašnieces. Ar gadiem problēma tikai palielinās, jo, ādai novecojot, poras paplašinās. 

Cīņa ar porām

Poru noslēpšana grima māksliniekiem ir bijis izaicinājums jau gadiem. Protams, būtiska ir rūpīga ikdienas ādas kopšana - tās attīrīšana rītā un vakarā. Nozīmīgu devumu ādas izskata uzlabošanā var paveikt arī atbilstoša grima lietošana. Kā to ir izdevies paveikt L'Oréal grima māksliniekiem - radīt krēmu, kas ir nepārspējams līdzeklis poru noslēpšanā, vienlaikus arī izlīdzina un uzlabo ādas toni, padarot ādu maigu un nevainojamu.  

Produkta pamatā ir tehnoloģija "koriģējošie filleri", kas, nokļūstot uz ādas virsmas, aizklāj poru kanālu atveres, atstaro gaismu un veic minimālas korekcijas ādas struktūrā. Rezultātā āda izlīdzinās, kļūst samtaini maiga un pazūd visas tās sīkās nepilnības, kas liek Tev uztraukties ik dienu. 

Blur krēma lietošana

Pirms uzklāt Blur krēmu, novērtē savu ādas stāvokli. Ja Tava āda ir ar nelielām nepilnībām, krēmu uzklāj maziem punktiņiem pa visu seju, kurus pēc tam vienmērīgi izlīdzini. Savukārt ja Tavai ādai nepieciešamas vairāk rūpes, Blur krēmu izmanto kā bāzi - uzklājot to zem sava BB, CC vai tonālā krēma. 


Kāpēc Blur krēms būtu jālieto arī Tev

Sejas āda ir kā spogulis, kas ataino mūsu veselības stāvokli, noskaņojumu un to, cik labi par sevi rūpējamies. Esam atklājušas krēmus pret grumbām, ādas mirdzumam, protam nomaskēt lokus un citas nepilnības. Ir pienācis laiks no savas sejas ādas izdzēst arī poras!

​Notestē bezmaksas

Apmeklē http://bit.ly/1pd2sSM un pasūti bezmaksas paraudziņu, lai izmēģinātu ​​Blur krēmu​, pirms dodies uz veikalu to iegādāties.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!