Foto: Publicitātes foto
Pirmo reizi Eiropā tiek atvērta Eiropas Tibetas Medicīnas un Jogas akadēmija, kurā pie autentiskiem pasniedzējiem varēs apgūt Tibetas medicīnu, Tibetas jogu, indiešu jogu, ka arī šo mācību filosofiskos aspektus un citas cilvēka garīgo attīstību virzošas programmas.

Pirmā gada beigās apmācāmais saņem jaunu, progresīvu, darba tirgū pieprasītu un retu profesiju -  "Jogas speciālists",  (apstiprināts, skatīt šeit). Iegūstot šo profesionālo kvalifikāciju, apmācāmais var veikt individuālo uzņēmējdarbību kā jogas speciālists. Turpinot mācības, pēc trešā mācību gada tiek iegūts bakalaura grāds, un absolvents var atvērt  savu uzņēmumu, lai apmācītu un vadītu citus jogas speciālistus. Sākot ar pirmajām asanām, cilvēks sāk just izmaiņas fiziskajā ķermenī, izmainās viņa stāja un uzlabojas fiziskais veselības stāvoklis, izmainās pasaules uztvere. 

Foto: Publicitātes foto
Šogad mācības notiks divos filosofiskos virzienos: Tibetas joga un indiešu joga. Apmācība Tibetas jogā jau sākusies, taču apmācība hatha jogā ar praktiskām nodarbībām sāksies 2010. gada 30. un 31. janvārī.

Hatha jogu izmanto visdažādāko cilvēka emociju, domu un attieksmju izteikšanai un pārveidošanai. Rezultāti praktizējot: emocionālā stāvokļa uzlabošana, pašregulācija, enerģijas bloku attīrīšana, muskuļu sāpju noņemšana, garīga un fiziska relaksācija, kas palīdz atbrīvoties no kompleksiem. Joga palīdz likvidēt uztveres stereotipus par realitāti, atklāj jaunus apvāršņus radošai realizācijai, uzlabo cilvēka pašvērtējumu un palīdz iemantot apkārtējo cilvēku uzticību.

Foto: Publicitātes foto
Sākot ar pirmajām asanām, cilvēks sāk just izmaiņas fiziskajā ķermenī, izmainās viņa stāja un uzlabojas fiziskais veselības stāvoklis, izmainās viņa pasaules uztvere. 

Mācību maksa par apmācības gadu: 1500 eiro.

Visi interesenti, kuriem šogad nav iespējas studēt apmācības programmā, bet ir vēlme apgūt hatha jogu, ka arī tie, kas vienkārši grib uzzināt vairāk par hatha jogu, ir laipni aicināti apmeklēt jogas semināru 30. un 31. janvārī no 10:00 līdz 12:30 un no 15:00 līdz 17:30. Šajās dienās būs iespēja iepazīties ar programmas pasniedzējiem, organizatoriem un iegūt visu citu nepieciešamo informāciju. Cena par semināru - 30 LVL, ja apmeklējat vienu dienu - 20 LVL.

Sīkāka informācija par apmācības programmām un reģistrācija mācībām atrodama mājaslapā www.healing.lv, sadaļā reģistrācija, kā arī pa telefoniem, mob.: 26485088 un 28332223.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!