Foto: Publicitātes attēli
Radīt savu acu individuālo formu šodien ir vieglāk kā jebkad. Tāpēc, ka nav iespējams kļūdīties. Šodienas dekoratīvajā kosmētikā nepastāv tādi jēdzieni kā „pareizs“ vai „nepareizs“, meikapa likumi pieļauj itin visu. Tev atliek vien izvēlēties savu stilu: vai gribi izskatīties piemīlīgi, mākslinieciski vai izaicinoši seksīgi, un esi droša – visi stili un jebkura acu forma būs vienlīdz moderna.

Šis gads ir sācies ar jaunumiem no L'Oreál Paris - acu kontūrzīmuļiem Super Liner, kuru daudzveidīgās un neskaitāmās iespējas viegli ļauj izveidot savu personīgo stilu. Viegli un vienkārši iegūsti acu kontūrlīnijas - no vissmalkākās līdz pārliecinoši dramatiskai!

Ja tu darba dienai izvēlies profesionālu askētisku stilu, tev ļoti noderēs L'Oreál Paris Super Liner Perfect Slim. Tas ir šķidrais acu kontūrzīmulis ar filca galiņu, kas nodrošina precizitāti līdz 0.4 mm un intensīvi melnu toni. Ļoti smalks un ļaus patiesi ātri un viegli iegūt nevainojamu līniju maksimāli tuvu skropstām. „Optiski tas palīdz „atvērt" acis un rada ilūziju par īpaši garām skropstām," saka L'Oreál Paris grima māksliniece Latvijā Una Bernatoviča. „Modernākam izskatam iesaku uzvilkt papildu līniju, sākot no acs ārējā kaktiņa," viņa piebilst.

Savukārt L'Oreál Paris konturzīmulis Super Liner Silkissime piemērots, ja vēlies iegūt dramatisku „liktenīgās sievietes" acu skatienu. Tas ir ūdensnoturīgs acu kontūrzīmulis ar zīdaini maigu tekstūru, kas palīdzēs iegūt intensīvu, izteiksmīgu, īpaši gludu līniju un saglabāsies 24 stundu garumā.

Arī radošām meitenēm, kuras pasauli grib redzēt īpaši krāsainu un izvēlas košāku acu grimu, kontūrzīmulis Silkissime pieejams zilā vai brūnā krāsā.

Una Bernatoviča stāsta, ka daudzām sievietēm šķiet grūti lietot kontūrzīmuli. Taču, lai izmantotu Super Liner Perfect Slim un Super Liner Silkissime, tev nav jābūt grima speciālistei vai iepriekšējai pieredzei ar konturzīmuļiem. „Tas patiesībā ir pavisam vienkārši - atgāz galvu atpakaļ un spogulī skaties uz sevi lejup. Ar vienu roku nostiep acs plakstiņu, ar otru - velc līniju. Vienmēr pabeidz tā, lai tā būtu vērsta augšup tavu uzacu virzienā - tas ļaus iegūt brīnišķīgu acu skatienu." Tik vienkārši! Pie šāda acu grima vārdi vairs nav vajadzīgi - tavu acu skatiens izsaka visu.

Noskaties make up video apmācības ar Unu Bernatoviču arī  www.loreal-paris.lv.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!