Foto: Publicitātes foto
Alternatīvā medicīna un joga nestāv uz vietas, kā jebkurai citai zinātnei, tām ir tiesības dzīvot un priecēt ar saviem sasniegumiem, atvērt aizvien vairāk un vairāk iespēju no mūsu Akadēmijas un mūsu meistaru un pasniedzēju puses.

European Academy of Tibetan Medicine and Yoga izsludina uzņemšanu sekojošās apmācības programmās:

Profesionālās pilnveides programma "Jogas terapija", Kopējais programmas ilgums ir 360 stundas, tajā ietvertas gan teorētiskās, gan praktiskās nodarbības, ievads Tibetas medicīnā un Ku Nje Tibetas masāžas apgūšana.

Programma "Jogas speciālists" sastāv no vispārizglītojošās - teorētiskās daļas (140 stundas) un specializācijas (270 stundas).  Absolventiem, programmas apgūšanas nobeigumā tiek izsniegta profesionālās kvalifikācijas apliecība, kas ir juridisks apliecinājums tam, ka attiecīgā persona ir tiesīga strādāt jogas speciālista profesijā. Jogas speciālists saņem kvalifikāciju, kura sniedz tiesības būt par pašnodarbinātu personu - organizēt individuālo komercdarbību. Personas, kuras veiksmīgi apguvušas "JOGAS SPECIĀLISTSA" profesiju un saņēmušas kvalifikāciju, ir tiesīgas turpināt apmācību programmas "Jogas meistars", 2. kursā.

Programma "Jogas meistars", trīsgadīga augstākās izglītības bakalaura programma (180 kredītpunkti). Programma atšķiras ar padziļinātu pieeju jogas un alternatīvās medicīnas apguvei.

Mācību programmas paredzētas personām ar vidējo, ne-medicīnisko izglītību, kā arī tām personām, kurām ir vidējā, medicīniskā izglītība.

Iestāšanās brīdi varat izvelēties specializāciju - Tibetas vai Indijas joga.

Programma "Jogas Terapeits", divgadīga programma (120 kredītpunkti), otrā līmeņa augstākā izglītība (maģistrs). Programma sagatavota speciālistiem - mediķiem, kas ieguvuši augstāko medicīnisko izglītību. Mācību tēma - Tibetas Medicīna.

Stāsta Ēriks Terehovs, EATMY dibinātājs: "Neatkarīgi no Jūsu plāniem, vai tā ir kvalifikācijas paaugstināšana, jauna hobija iegūšana, vai arī  solis  jaunas dzīves uzsākšanai - augstākās izglītības iegūšana! Atgādināsim, ka mūsu Akadēmija ir vienīgā akreditētā Akadēmija Eiropā, un no mūsu Akadēmijas abiturienti iznāk ar augstākās izglītības diplomu! Šis fakts pievērš visu cilvēku, kas vēl nav pazīstams ar jogu vai alternatīvo medicīnu uzmanību, jo mūsdienās ir svarīgi būt praktiskam, skaidri saprast un novērtēt savus spēkus un perspektīvas; tieši tāpēc izglītība, kuru iegūsiet mūsu Akadēmijā, ļaus Jums strādāt  iegūtajās profesijās visās Eiropas Savienības valstīs, iekļaujot bijušās Padomju Savienības valstis, izmantojot starptautisko profesiju klasifikatoru.

Turpina, EATMY pasniedzējs Sergijs Ivanovs Galviņš: "Mēs esam priecīgi informēt visus, ka mūsu Akadēmijas apmācības programmas mājas lapā ir notikušas nozīmīgas izmaiņas, kas ir sekmējušas savstarpējo komunikāciju un  tālmācības programmu apguvi. Portāls ir kļuvis ērtāk lietojams, lai ātri atrastu visu nepieciešamo informāciju nav jātērē daudz laika, neatkarīgi no tā, vai vēlaties lasīt Akadēmijas ziņas un jaunumus, vai meklējat mācību materiālus. Akadēmijas darbinieku un speciālistu ikdienas skrupulozais darbs ir guvis labus rezultātus mācību platformā, kas ļauj studēt attālumā režīmā. "

29.oktobrī Akadēmijā sāksies apmācība Tibetas Jogas specializācijā un 23. novembrī Indijas Jogas Specializācijā, 26. novembrī Jogas Terapeita specializācijā.

Pirmais seminārs Tibetas Jogas specializācijā  - Jantra joga iesācējiem,  notiks no 29.-31. oktobrim, kad Latvijā viesosies Dzogčen meistars Džons Renšavs no Londonas. Semināra laikā tiks mācīti Tibetas jogas elpošanas un atveseļošanās vingrinājumi. Jantra Jogas laikā pozas un kustības apvienojot ar elpošanu, enerģija tiek koordinēta un harmonizēta tā, lai prāts varētu atrast harmoniju un relaksāciju, kas ir pamats, lai varētu ieslīgt meditācijā.

Tibetas Jogu pasniegs autorizēti pasniedzēji no Tibetas, Indijas un Nepālas, Indijas Jogu pasniegs Nathu līnijas turētāji no Indijas, kā arī  labākie pasniedzēji no bijušajām Padomju Savienības valstīm.

Apmācības programmas 1 gada mācību maksa 1000-1500 EURO, mācību maksa katram studentam nosaka individuāli, pārrunu laikā.

Foto: Publicitātes foto

Ja Jūs esat ieinteresēti, taču vēl ir palikušas kādas šaubas, tad vispareizākais risinājums Jums būtu iepazīties ar mums!

Informācija par apmācības programmām http://www.healing.lv/lv/216/apmaciba , reģistrācija uz konsultāciju vai apmācības programmu  http://www.healing.lv/lv/200/registracija

Sīkāka informācija pa sekojošiem telefona numuriem: +371 26485088 (LV&ENG), +371 28332223 (RUS).

Trešdien, 27. oktobrī 19:00, pie mums Baltezerā, atvērto durvju diena! Visi laipni gaidīti!

Mūsu atrašanās vieta - http://www.healing.lv/lv/190/kontakti,

Sazinieties ar mums, mūsu mērķis ir palīdzēt Jums atrast sevi, un mūsu izpratnē, tāpat ka jebkura cilvēka izpratnē tas ir stabili  un pārliecinoši stāvēt uz kājām. Tāpēc mēs būsim priecīgi konsultēt Jūs par apmācības iespējām EATMY un turpmākām perspektīvām pēc mācību pabeigšanas. Paplašiniet savu redzesloku, palieliniet savu apzināšanos un vienmēr pārsniedziet visu ierobežojumu robežas.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!