Vasara nav aiz kalniem, tādēļ savlaicīgi jāsāk rūpēties par to, kāda Tu izskatīsies peldkostīmā! Nekad nav par vēlu, ne arī par ātru sākt rīkoties!

BIOETYC CORPO NUOVO sērijas produkti iedarbīgai formas uzlabošanai un intensīvai ķermeņa kopšanai

Deborah Bioetyc laboratorijas izstrādātie produkti sniedz konkrētu un precīzu risinājumu problēmām, kas aktuālas ikvienai modernai sievietei. Iedarbīgas un pārbaudītas sastāvdaļas nodrošina ātru, noturīgu un acīmredzamu rezultātu,* ko garantē klīniskie un laboratoriskie testi. Aktīvo vielu efektivitāti dabiskā veidā stimulē vielas, iegūtas no okeāna augu valsts.

*Āda kļūst gludāka un tvirtāka, tiek gūts liftinga efekts.

PROBLĒMA: celulītam raksturīgā „apelsīna miziņa" uz augšstilbiem.

RE-DEFINE -20% Jaunums!

Pretcelulīta gēls-krēms ar speciālu masāžas uzgali

Sastāvā esošais Redux-slim un pro-liposomas ar augu ekstraktiem veicina tauku šķelšanos un šlakvielu izvadīšanu no organisma.

IEDARBĪBA: Produkta bioloģiski aktīvās sastāvdaļas iedarbojas, lai sašķeltu taukus, novērstu jaunu taukaudu veidošanos un izvadītu uzkrājušās šlakvielas. Masāžas uzgalis maigi, bet iedarbīgi stimulē asinsriti un veicina aktīvāku vielu absorbēšanos.

REZULTĀTS: āda kļūst būtiski mitrināta, gludāka un stingrāka, auguma aprises - kompaktākas. Taukaudu uzkrājumi samazinās par 20%*

*Rezultāts ir apstiprināts klīniskajos testos, piedaloties 20 sievietēm un lietojot produktu 60 dienas.

Nopērkot šo produktu veikalos Drogas līdz 30.03., dāvanā saņemsi Bioetyc Wellness ķermeņa krēmu!

PROBLĒMA: ādas tonusa zudums krūšu rajonā.

PUSH-UP CRACKLING MOUSSE

Sprakšķošas putas krūšu kontūru nostiprināšanai

IEDARBĪBA: sprakšķošā un kņudinošā iedarbība rada vieglu kairinājumu, kas stimulē asinsriti un sniedz tūlītēju efektu - krūšu āda atgūst tvirtumu. No mikroaļģēm iegūtais ekstrakts Chronodyn efektīvi sniedz ādai enerģiju un būtiski stimulē ādas audu vielmaiņu.

REZULTĀTS: āda krūšu zonā kļūst elastīga un tonizēta, krūtis izskatās formīgākas.

PROBLĒMA: gurnu kontūras ir zaudējušas tonusu.

LIFT-UP

Līdzeklis gurnu kontūru nostiprināšanai

Sastāvā esošais Algisium C nodrošina audu elastību, savukārt Complex-BE palīdz sašķelt taukus.

IEDARBĪBA: produkta divfāzu konsistence iedarbojas līdzīgi neredzamam mikrotīklam, kas apņem gurnu kontūras un sniedz paceļošu un formu nostiprinošu efektu.

REZULTĀTS: āda kļūst gluda un stingra, gurnu kontūras - formīgākas. Taukaudu uzkrājumi samazinās.

PROBLĒMA: uz augšstilbiem un dibena redzami lokalizējušies taukaudu nogulsnējumi, ādas struktūra ir nelīdzena, grubuļaina.

SHOCK ACTION

Intensīvas iedarbības pretcelulīta krēms

Ķermeņa siluetu veidojošs komplekss BE, kofeīns un aļģu ekstrakts, kas bagāts ar polisaharīdiem, intensīvi iedarbojas pret celulīta izpausmēm, savukārt Scoparia aļģes palīdz izvadīt lieko šķidrumu un padarīt ādu tvirtāku.

IEDARBĪBA: būtiski samazinās celulītam raksturīgā „apelsīna miziņa" - ādas negludumi, tiek nostiprināti audi un mazināta jaunu taukaudu veidošanās.

REZULTĀTS: jau dažu nedēļu laikā redzami lieliski rezultāti: āda kļuvusi tvirtāka un gludāka, savukārt „apelsīna miziņa" - nemanāmāka.

PROBLĒMA: ilgstoši uzkrājušies taukaudi un izteikta celulīta pazīmes.

ANTI-CELLULITE 24-HOURS NON STOP ACTION

24 stundu iedarbības pretcelulīta krēms

IEDARBĪBA: krēms stimulē zemādas asinsriti, palīdz izvadīt vielmaiņas galaproduktus, uzlabo audu apgādi ar skābekli un veicina ādas šūnu atjaunošanos, šķeļ taukus un normalizē šūnu vielmaiņu. Lai ātrāk sasniegtu vēlamo rezultātu, ieteicams 2 reizes nedēļā lietot Bioetyc skrubi.

REZULTĀTS: sistemātiski lietojot, āda kļūst stingrāka un gludāka, ķermeņa siluets - formīgāks, taukaudu nogulsnējumi samazinās.

PROBLĒMA: āda ir zaudējusi elastību, redzamas striju pēdas.

FIRMING STRECHMARK CREAM

Pretstriju krēms ādas audu nostiprināšanai

IEDARBĪBA: satur Firmline aļģu ekstraktu, kas padara ādas struktūru stingrāku. „Tamanu" eļļa stimulē ādas atjaunošanos, mazina jau esošo striju dziļumu un garumu, padara tās mazāk redzamas.

REZULTĀTS: āda kļūst stingrāka un tvirtāka, strijas - mazāk redzamas. Lieto kā profilaktisku līdzekli grūtniecības periodā un straujas svara maiņas gadījumā.

PROBLĒMA: sausa, blāva āda, sausi, lūstoši mati, alerģiska reakcija uz tradicionālo kosmētiku.

ANTI AGING BODY & HAIR OIL

99% dabiska augu eļļa ķermenim un matiem

IEDARBĪBA: augstvērtīgā Argania spinosa eļļa, kas iegūta, izmantojot bioloģiskās lauksaimniecības metodes, saudzīgi un dabiskā veidā sniedz ādai vielas, kas pasargā no priekšlaicīgas novecošanas, tonusa zuduma un striju veidošanās. Eļļa atjauno pat ļoti sausas ādas tonusu, piešķir tai dabisku mirdzumu un padara to zīdaini maigu. Šis produkts novērš tauku un kaitīgo vielu uzkrāšanos šūnās, tādējādi tiek novērsta celulīta rašanās. Īpaši ieteicams grūtniecības un pēcdzemdību periodā. Intensīvi baro matus, atjauno to dabisko mitrumu un mirdzumu.

REZULTĀTS: āda ir lieliski mitrināta un kļūst zīdaini maiga, mati - mirdzoši un veselīgi.

Ikkatrai problēmai iespējams savs risinājums, tomēr svarīgi ir apzināties, ka iznākums galvenokārt ir atkarīgs no pašu uzcītības! Sabalansēta diēta, sportisks dzīvesveids, enerģija un prieks par pavasari kopā ar Deborah Bioetyc ķermeņa kopšanas produktiem sniegs vislabākos rezultātus!

Izplatītājs: SIA Dellera, tālrunis 67371888. Produktus var iegādāties lielākajos veikalos Drogas, Rimi Hypemarket, Stockmann.

Vairāk informācijas mājaslapā: www.deborahgroup.com.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!