Foto: Publicitātes foto
Kad ziema tikai pa īstam sāk parādīt savu dabu un pavasaris vēl aiz balta sniega kupenām, kad sniegavīri sacelti, visi tuvi un tāli kalni izbraukāti, kilometri noslidoti, ir laiks mierīgākai atpūtai, ko varētu sniegt arī laba grāmata!

Laiks iet uz priekšu, viss attīstās un mainās, parādās jaunas iespējas arī attiecībā uz grāmatu lasīšanu, bet pamatvērtības paliek, jo nekāds izgudrojums nespēs aizvietot to sajūtu, kāda ir paņemot rokās "dzīvu" grāmatu, to skaņu, kāda rodas pāršķirot jaunu lapu, to tikko tveramo krāsas un papīra smaržu.

Grāmatu pasaule ir tik visaptveroša, un man piekritīs katrs, kurš ir izlasījis vairāk par obligāto skolā piespiesto grāmatu klāstu, ka tās aizrauj, aizrauj pa īstam, tā ka bieži vien ar piespiešanos ir jāaizver grāmata, lai paveiktu ikdienas darbus.

Mūsdienās internetā var nopirkt jebko, un kapēc lai tā nebūtu grāmata?! Ja līdz šim esi atturējies no šāda veida iepirkšanās, ir pēdējais laiks to pamēģināt, jo tas ir ērti, droši, ātri un par cenām, kas zemākas nekā veikalos! Savukārt, ja esi iepazinis interneta veikalu sniegtās priekšrocības, pievieno savam iecienīto mājas lapu sarakstam arī www.gramata24.lv - neliksim vilties!

Kas svarīgs grāmatu izvēlē: saturs, autors, forma, cena to visu vari uzzināt pie mums, plus vēl eksperta komentāri un lasītāju ieteikumi, kas palīdzēs Tev orientēties plašājā piedāvājuma klāstā, un tie ne vienmēr būs pieejams  cituviet.

Parasti runājam par grāmatu kā par labu atpūtas veidu, kas bez šaubām ir patiesība, bet nevaram atstāt bez ievērības arī grāmatas sevis pilnveidošanai, informācijas iegūšanai, izglītībai. Seko mums, jo drīzumā mēs piedāvāsim ekspertu komentārus ne tikai daiļiteratūrai, bet arī lietišķajai literatūrai.

Nav daudz grāmatnīcu, (patiesībā, nav nevienas citas) kurās ir vairāk kā 8,000 nosaukumi vienuviet. www.gramata24.lv piedāvā Tev netraucēti sameklēt tieši Tev nepieciešamo grāmatu, veikt pasūtījumu, norēķināties izmantojot jebkura veida kredītkarti, Banklink vai apmaksāt pasūtījumu ar pārskaitījumu.  Swedbank un Nordea bankas kredītkaršu klientiem vēl papildus 10% atlaide!

Īpaši Tev, dārgo lasītāj, līdz mēneša beigām piedāvājam iegādāties 6 grāmatas par vēl nebijušām cenām:

P.Koelju. Mīlestība. Atziņu izlase - LVL 4.99

S.Bon Bronika. Ikdienas romantika - LVL 5.99

M.Hilla. Zem citām zvaigznēm - LVL 6.99

A.S. Gailīte. Alīna. Likteņa celtā un likteņa gremdētā - LVL 6.99

L.Atziņa. Mīla. Benjamiņa - LVL 8.99

V.Freimane. Ardievu, Atlantīda - LVL 8.99

Seko mums arī http://www.draugiem.lv/www.gramata24.lv/

Bez laba lasītāja nav labas grāmatas! /R.V.Emersons/

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!