Foto: Spa school publicitātes attēls
Masāžas un jogas skola "SPA School" ir akreditēts profesionāls mācību centrs, kurš piedāvā apgūt spa speciālista vai jogas speciālista profesiju, kā arī pilnveidot savas zināšanas kosmetoloģijā vai aromterapijā. Šobrīd mācību centrā notiek uzņemšana profesionālajās programmās "SPA speciālists" un "Jogas speciālists". Ikviens interesents tiek aicināts uz atvērto durvju dienu 1. februārī pulksten 18:00.

Mācību centrā SPA School mācās dažāda vecuma cilvēki ar dažādām interesēm un nodarbošanos, bet pēc mācību beigšanas viņus visus vieno profesija, kura dāvā cilvēkiem prieku un atjauno veselību.

Mūsdienās spa nozare ļoti strauji aug, ik katru dienu aizvien vairāk cilvēku apmeklē spa centrus un salonus, lai uzlabotu savu veselību, noņemtu psihoemocionālo spriedzi, veiktu ķermeņa ādas kopšanas procedūras un figūras estētisko korekciju. Attīstoties industrijai, šobrīd spa speciālisti ir ļoti pieprasīti ne tikai Latvijā, bet arī tālu ārpus tās robežām. Absolvējot mācību centru "SPA school", jaunajiem speciālistiem ir reālas iespējas saņemt darba piedāvājumu no labākajiem Latvijas un Eiropas spa centriem un spa viesnīcām. Tāpat spa speciālists var strādāt arī kā pašnodarbināta persona.

"SPA School" programmā "SPA speciālists" tiek uzņemti audzēkņi ar vidējo izglītību. Pabeidzot programmu un veiksmīgi nokārtojot eksāmenu, absolventi saņem valsts akrediētu profesionālās kvalifikācijas apliecību ar piešķiramo kvalifikāciju "SPA speciālists", 3. profesionālās kvalifikācijas līmeni, kas dod tiesības strādāt skaistumkopšanas un "wellness" nozarē Latvijā, un starptautisko ITEC diplomu, kas apliecina, ka profesionālā izglītība atbilst starptautiskajiem standartiem, un dod tiesības strādāt spa, "wellness", atpūtas, sporta un skaistumkopšanas nozarē vairāk nekā 35 pasaules valstīs, ieskaitot Lielbritāniju, Īriju, ASV, Austrāliju, Eiropas Savienības, kā arī Āzijas valstis.

Mācību laikā studenti apgūst medicīnas disciplīnas, klasisko masāžu, dažādas masāžas prakses, efektīvas spa tehnoloģijas, profesionālu ētiku, psiholoģiju un spa filozofiju, teoriju savienojot ar praksi. Studenti gūst profesionālas zināšanas par cilvēka anatomiju un fizioloģiju, dažādām masāžas tehnikām, spa un ECO procedūrām, kā arī cilvēka vispārējā veselības stāvokļa novērtēšanu. Nodarbības notiek speciāli aprīkotās, plašās telpās, kas apgādātas ar visu nepieciešamo kosmētiku un iekārtām, mācību laikā studentiem tiek nodrošināts plašs metodiskais materiāls.

Mācību sākums ir 26. februāris, tiek organizēta arī brīvdienu grupa.

"SPA School" pasniedzēji ir augsti kvalificētu speciālistu, ārstu un fizioterapeitu komanda, kuriem ir starptautiska profesionālā kvalifikācija un gadiem uzkrāta pedogoģiskā pieredze. Pateicoties ērtam mācību grafikam, studenti var savienot mācības ar esošo darbu, bērnu audzināšanu un citām nodarbēm.

Mācību centra "SPA School" otra profesionālā bāzes apmācības programma ir "Jogas speciālists". Jogas speciālists apgūst un īsteno praksē mācību programmu, kas apvieno fiziskos vingrinājumus, meditāciju, relaksāciju, enerģijas apmaiņas un elpošanas vingrinājumus, kā arī pareiza uztura un veselīga dzīvesveida mācību.

Joga – tas ir kas daudz vairāk nekā sarežģītu fizisko un elpošanas vingrojumu komplekss. Pirmkārt, tā ir pozitīva un veselīga attieksme pret sevi, saviem tuvajiem, pret apkārtējiem cilvēkiem, pasauli un visu, kas notiek mums apkārt!

Mācoties šajā programmā, studenti ne tikai iegūst praktiskās iemaņas, bet arī iepazīst jogas izcelsmi un filozofiju, jogas pirmssākumus, dažādas jogas skolas un virzienus; uzzina, kāpēc tieši mūsdienu modernajā pasaulē joga ir tik populāra. Programma "Jogas speciālists" ir unikāla ar to, ka tiek atrasta kompleksa pieeja jogas apmācībai – praktiskās nodarbības norit paralēli ar teorētisko apmācību; uzdevumu izpildei tiek veltīta īpaša uzmanība.

Visi interesenti, kuri vēlas iepazīt pārsteidzošo, unikālo un diezgan pretrunīgo jogas pasauli un iegūt jauno profesiju, tiek aicināti uz apmācību programmu "Jogas speciālists". Mācību sākums – 27. februāris.

Citas iespējas mācību centrā "SPA School"

"SPA School" regulāri notiek kvalifikācijas celšanas semināri, kā arī kluba tikšanās, kur var iepazīties ar pazīstamiem meistariem un jaunām spa tehnoloģijām, apspriesties profesionāļu lokā, iegūt jaunu informāciju par darba iespējām savā speciālitātē – gan Latvijā, gan ārzemēs.

Lekciju programmu un pasniedzēju sastāvu apstiprinājusi starptautiskā ITEC (Lielbritānija) eksaminācijas komisija. Eksāmeni un testi tiek pieņemti, klātesot Latvijas, kā arī starptautiskās ITEC eksāmenu komisijai.

Masāžas un jogas skolas "SPA School" studentiem arī tiek rīkotas veselības dienas un semināri par pozitīvu domāšanu, kas ļauj speciālistiem saglabāt savu veselību, atjaunot fizisku un psiholoģisku līdzsvaru, kas ir nepieciešams paša speciālista dzīvei.

Atveriet sev skaistuma un veselības pasauli, un atcerieties, ka pats vērtīgākais ieguldījums ir ieguldījums zināšanām un veselībai!

Mācību centrs "SPA School"

Kalpaka bulvāris 10, 3. stāvs, Rīga

Tālr. (+371) 67244455, (+371) 20400777, e-pasts: info@spaschool.lv

www.spaschool.lv

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!