Foto: Publicitātes foto
Jauns gads – jaunas apņemšanās! Daudzām no mums – sievietēm, viena no šī gada apņemšanās ir uzlabot figūru. "Figura Line" komanda zina veselīgu veidu kā palīdzēt samazināt apkārtmērus, padarīt ādu tvirtāku un samazināt celulītu veselīgā un patīkamā veidā!

"Figura Line" ir masāžas studiju tīkls ar 18 studijām visā Latvijā, kā arī pirmajām studijām Igaunijā un Ukrainā, kas piedāvā klientēm limfas stimulācijas (limfodrenāžas) masāžu uz īpaša aparāta-trenažiera. Procedūra iedarbojas uz visu limfātisko sistēmu, uzlabo tās tonusu, mazina limfas sastāvēšanos audos, audu pietūkumu un uzlabo vielmaiņu un imunitāti, kas nav mazsvarīgi, kad tiekam biedēti ar gripas epidēmiju. Daudzi klienti pēc masāžas kursa izjūt enerģijas pieplūdumu, mierīgāk un labāk guļ, pieaug darba efektivitāte. Taču tas nav viss, ko spēj limfas stimulācijas masāža - tā palīdz cīnīties ar lieko svaru un celulītu, padara tvirtāku ādu un samazina apkārtmērus.

Procedūra piemērota dažāda vecuma, komplekcijas un fiziskās formas dāmām, arī jaunajām māmiņām. Starp citu, šo procedūru "Figura Line" studijās pašsajūtas uzlabošanai un ķermeņa formas uzlabošanai izmanto arī daudzas sabiedrībā pazīstamas dāmas, piemēram, dietoloģe Lolita Neimane, aktrise Agnese Zeltiņa, mūziķe Liene Šomase, seriāla "Ugunsgrēks" aktieri, kā arī citas televīzijas ētera personības. Un protams, arī simtiem sieviešu visā Latvijā, kurām svarīgi uzlabot figūru un labi justies veselīgā veidā!

Tikai 3 dienas - īpašais piedāvājums "Figura Line" studijās

Vienīgais īstais laiks sākt rūpēties par savu veselību ir tagad! Trīs pēdējās janvāra dienās - 29., 30. un 31.janvārī "Figura Line" studijas piedāvā izmēģināt limfas stimulācijas masāžu ar 75% atlaidi. Nāciet uz procedūru pirmo reizi un maksājiet par stundu garo masāžu tikai 4,50 EUR!

Savukārt, klientēm, kas jau ir izbaudījušas limfas stimulācijas masāžu ne vienu reizi vien, šajās dienās pērkot 12 reižu abonementu dāvana - organismu attīrošās kapsulas "Figura Line REFINE" vēl labāku rezultātu sasniegšanai!

Kas ir limfa?

Limfātiskā sistēma ir viena no vissvarīgākajām un sarežģītākajām cilvēka organisma sistēmām. Tā nodrošina organisma dabisku attīrīšanās procesu un tā ir nozīmīga imunitātes nodrošināšanai. Nepietiekama fiziskā slodze, neveselīgs un nepilnvērtīgs uzturs, nepietiekams izdzertā ūdens daudzums, kā arī citu ārējās vides faktoru ietekme un dzīvesveids, ir par iemeslu tam, ka limfas kustība mūsu organismā samazinās. Traucētas limfas cirkulācijas rezultātā novājinās imunitāte, parādās tādi simptomi kā enerģijas trūkums un miega trūkums. Kā arī redzama ādas stāvokļa pasliktināšanās - parādās maisiņi zem acīm, pastiprināti rodas grumbiņas, pumpas un citi ādas virsmas nelīdzenumi, kā arī katras sievietes bieds - celulīts.

Kā limfas stimulācijas masāža uzlabo figūru?

Limfas stimulācijas masāžas laikā tiek nodarbināti gan ārējie muskuļi, gan notiek tieša iedarbība uz ādu. Rezultātā tiek iegūti tonizēti muskuļi, slaidāks augums, tvirtāka un stingrāka āda, kā arī mazāk izteikta tūska un celulīts. Visi šie procesi notiek pateicoties limfas plūsmas stimulēšanai un līdzi ar to - organisma attīrīšanai.

2014.gadā Rīgā veiktajā pētījumā tika noskaidrots, ka pēc 12 reižu masāžas kursa "Figura Line" ir sekojošas ķermeņa aprišu izmaiņas:

 - Vēdera apkārtmērs samazinās vidēji par 3,6 cm

 - Gurnu apkārtmērs samazinās vidēji par 3,4 cm

 - Augšstilbu apkārtmērs samazinās vidēji par 2,7 cm

 - Roku augšdaļas apkārtmērs samazinās vidēji par 2 cm

Kā notiek limfas stimulācijas masāža?

Stundu garās limfas stimulācijas procedūras laikā speciālista klātbūtnē uz aparāta ieņemsiet 18 dažādas pozas - izmasēsiet pēdas, apakšstilbus, augšstilbus no visām pusēm, dibenu, vēdera augšējo un apakšējo daļu, sānus, rokas un plecu joslu. Visa procesa garumā Jūs nedaudz arī kustēsieties, kas sekmēs kaloriju sadedzināšanu.

Visas masāžas garumā ir iespēja ieslēgt un izslēgt infrasarkanās gaismas indikatoru, kas pastiprina masāžas efektivitāti par 70%. Infrasarkano staru viļņi sasilda ķermeni, un tas nodrošina fizisko un garīgo labsajūtu.

Masāžas kursa laikā katrai klientei tiek izstrādāta individuāla masāžas programma, lai pēc iespējas efektīvāk palīdzētu cīņā ar viņas problēmzonām. Kā arī pastāvīgajām klientēm tiek piedāvāta bez papildus maksas uztura speciālista konsultācija.

Jaunums  - organismu attīrošās kapsulas "Figura Line REFINE"

Organisma tauku šūnās uzkrājas arī dažādas kaitīgās vielas un toksīni. Lai šī nelāgā "uzkrājuma" dēļ šūnas neaizietu bojā, tās pastiprināti piesaista ūdeni, kas ir vēl viens iemesls ķermeņa apjomu pieaugumam. Toksīnu daudzums organismā var sasniegt pat 2-6 kilogramus! Toksīni negatīvi ietekmē jebkura dzīva organisma veselību, iznīcina veselīgās baktērijas, izraisa dažādas alerģijas, vājina imunitāti un kalpo par cēloni dažādām slimībām.

Piesārņota organisma simptomi ir - hronisks nogurums, liekais svars, pasliktinās sejas ādas stāvoklis, āda kļūst pelēka, nespodra, veidojas maisiņi zem acīm, rodas alerģiski izsitumi, akne, ekzēma, samazinās imunitāte, rodas dažādas saslimšanas, veidojas celulīts, galvassāpes, bezmiegs, depresija, pasliktinās matu augšana, trausli nagi, slikta elpa, nepatīkams ķermeņa aromāts.

Studiju tīkls "Figura Line" piedāvā unikālu, īpaši Latvijā dzīvojošajām sievietēm izstrādātu Ziemeļu dabas vielu kompleksu, kas palīdz  atbrīvoties no "nelāgajiem uzkrājumiem" - ārstniecības augu ekstraktu preperātu "Figura Line REFINE".

Šīs kapsulas ir mūsdienu vienmēr aizņemtajam cilvēkam viena no ērtākajām un vienkāršākajām attīrīšanas metodēm. To sastāvā ir 10 dažādu ārstniecības augu ekstrakti, kas maigi, bet iedarbīgi attīra organismu, izvadot no tā toksīnus un šlakvielas.

"Figura Line REFINE" kapsulas iegādāties var tikai "Figura Line" studijās visā Latvijā, kā arī internetveikalā www.figuraline-shop.lv. Vairāk par preperātu un tā iedarbību šeit.

Atgādinām - uztura bagātinātāji neaizstāj pilnvērtīgu un sabalansētu uzturu!

  

Nāciet pēc veselīga skaistuma uz "Figura Line" studijām visā Latvijā!

Akcija spēkā "Figura Line" masāžas studijās Rīgā:

  • Vecrīga - "Jēkaba kazarmas", Torņa iela 4, sekc. 3C, 2. stāvs, 201. kabinets (tālrunis pierakstam - 270 68 777)
  • Jugla - Brīvības gatve 386/2 - 43A  (tālrunis pierakstam - 286 99 006)
  • Purvciems - Ūnijas iela 11A (tālrunis pierakstam - 220 55 803)
  • Āgenskalns - Nometņu iela 38 (tālrunis pierakstam - 291 48 874)
  • Mūkusala - Mūkusalas iela 73, t/c "Maxima", 2. stāvs (tālrunis pierakstam - 266 17 817)
  • Pleskodāle - Lielirbes iela 27, i/c "Bolero Shopping", 2.stāvs (tālrunis pierakstam - 220 00 393)
  • Ķengarags - Maskavas iela 322, 2. stāvs, 205. kabinets (tālrunis pierakstam - 241 19 717)

Akcija spēkā "Figura Line" masāžas studijās citās Latvijas pilsētās:

  • Ādaži - Gaujas ielā 6 (tālrunis pierakstam - 294 04 501)
  • Daugavpils - Rīgas iela 64, 3.stāvs, 306.kabinets (tālrunis pierakstam - 257 08 330)
  • Jelgava - Dobeles iela 48, 2.stāvs (tālrunis pierakstam - 251 40 424)
  • Līvāni - Domes iela 3, 102.kabinets (tālrunis pierakstam - 264 04 768)
  • Ogre - Brīvības iela 22, 2.stāvs (tālrunis pierakstam - 283 68 650)
  • Preiļi - Aglonas iela 1, 2.stāvs (tālrunis pierakstam - 220 11 150)
  • Rēzekne - Atbrīvošanas aleja 98 (tālrunis pierakstam - 257 73 317)
  • Sigulda - Ausekļa iela 9, 2.stāvs (tālrunis pierakstam - 266 43 459)
  • Valmiera - Rīgas iela 36, 2.stāvs (tālrunis pierakstam - 257 58 777)

Vairāk informācijas: www.figura-line.lv

Nepalaid garām jaunumus - seko "Figura Line" profiliem arī sociālajos tīklos "Facebook" un "Draugiem.lv



Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!