Foto: Publicitātes foto
Dāmas, lēdijas?! Vai vēlaties, lai Jūsu vīrietis Jūs lutina un dāvina skaistas lietas?! Protams – tas ir katra kārtīga vīrieša pienākums – rūpēties, lai sieviete justos laimīga, bet... Ir kāds neliels "BET" - arī vīrietis vēlas būt mīlēts un lutināts. Vīrietim, protams, pietiek ar to, ka Jūs viņam vienkārši esat blakus, taču, dāmas, reizēs, kad pārsteidzat savus vīriešus ar ko īpašu un negaidītu – viņi tāpat centīsies pārsteigt arī Jūs.

Mēs vēlamies atklāt Jums vēl kādu noslēpumu – vīrieši ļoti mīl savas sievietes – sievas, mammas, meitas, omes un kolēģes, bet parasti viņi mīl vēl kaut ko gandrīz tikpat stipri – un tas ir – viņa auto! Tāpēc mēs, ATOMIUM komanda, atvieglosim Jums dzīvi un pateiksim priekšā, kas vislabāk spēs iepriecināt Jūsu vīrieti šajos svētkos – uzdāviniet viņiem vienas no pasaulē labākajām auto motora piedevām – ATOMIUM jeb kā Latvijā šo produktu zina labāk – Suprotec, dāvanu komplektu un mēs gandrīz 100% varam garantēt, ka atpakaļ saņemsiet daudz emocijas, paldies vārdus, dāvanas un, kas zina....varbūt kādu eksotisku ceļojumu – jo Jūsu vīrietis, visticamāk, neiedomāsies, ka Jūs spējat viņam uzdāvināt ko šādu.

Foto: Publicitātes foto

Neizplūdīsim tehniskos sīkumos – tas Jums nav jāzina, bet – pateiksim vienu faktu, kas noteikti Jūs pārsteigs, lietojot ATOMIUM piedevas, auto dzinējs spēj darboties pat bez eļļas!

Šobrīd mūsu produktiem ir īpašas cenas – par to varam pārliecināties ienākot un sekojot mūsu Instagram lapai (pašreiz norisinās akcija - 157. mūsu sekotājam dāvināsim 30 EUR vērtu dāvanu komplektu) - https://www.instagram.com/atomiumlv/

Aicinām sekot arī mūsu Facebook kontam – šeit mēs publicējam jaunumus, video, kas ir interesanti sievietēm. Arī šeit mēs šobrīd izspēlējam sekotāju konkursu – facebook.com/ATOMIUM.LV!

ATOMIUM produktus iespējams iegādāties pie mūsu partneriem, kuru sarakstu Jūs atradīsiet mūsu Facebook un Instagram kontos.

Par Atomium Latvija.

ATOMIUM jeb – kā Austrumeiropa labāk zināms pēc nosaukuma Suprotec - piedāvā automobiļu piedevas un smērvielas, kuru mērķis ir aizsargāt automašīnu motoru, lai atjaunotu berzes mezglus, lai pagarinātu dzīves ciklu iekšdedzes dzinēju, mehānismi, ātrumkārbas.

Kompānija "SUPROTEC EU s.r.o." jeb ATOMIUM tika izveidota Prāgā, Čehijā. "ATOMIUM" ir veiksmīgi paplašinājusi tirgu vairāk nekā 15 gadus, kļūstot par līderi Eiropā un Krievijā smērvielu un piedevu inovāciju jomā.

Mēs piedāvājam smērvielas un motoreļļa piedevas, degvielas piedevas, transmisijas eļļas piedevas, hidrauliskās šķidrās piedevas automašīnām un rūpniecības iekārtām, kas paredzētas dīzeļdegvielai, benzīna un LPG dzinējiem.

Foto: Publicitātes foto

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!