Foto: Publicitātes foto
12. un 13. aprīlī bērnudārzā Prosum notiks divu dienu seminārs vecākiem – Kā saskatīt spītniekā ģēniju, kurā aicināts piedalīties ikviens interesents, kam rūp sava pirmsskolas vecuma bērna attīstība. Pasākumu rīkos centrs - izglītība visai ģimenei Prosum.

Semināra dalībnieki tiks iepazīstināti ar efektīvām mākslas terapijas metodēm, kā atpazīt problēmas bērna uzvedībā noteiktos vecuma posmos un kā tās risināt, kā ar mākslas terapijas palīdzību iepazīt savu iekšējo un ārējo pasauli un kā noteikt bērnam robežas, lai tās nebūtu pārāk iegrožojošas vai izplūdušas. Jūs gaida tikšanās ar Latvijā vispāratzītām speciālistēm: psihoterapeiti Ingrīdu Ratenieci un mākslas terapeiti Ditu Baumani-Auzu.

Pasākuma laikā ikvienam vecākam būs iespēja pašam praksē izmēģināt mākslas terapijas metožu iedarbību, kā arī uzdot jautājumus psihoterapeitei un saņemt individuālu konsultāciju.

Semināra norises laiks: pirmā daļa - otrdien, 12. aprīlī plkst. 18.00; otrā daļa - trešdien, 13. aprīlī plkst. 17.30. Visus interesentus aicinām reģistrēties laicīgi, jo vietu skaits ir ierobežots. Reģistrēties var interneta mājas lapā www.prosum.lv, kā arī pa tālruni - 29121843.

Semināra laikā nodrošināsim Jūsu bērnu pieskatīšanu rotaļu istabā.

Par Prosum:

Prosum ir privāta pirmsskolas izglītības iestāde, kuras mērķis un uzdevums ir sagatavot Jūsu bērnu sākumskolai tā, lai Jūsu mazulis ne vien veiksmīgi uzsāktu skolas gaitas, bet viņā tiktu attīstīta arī vēlme mācīties visa mūža garumā. Mācību metodikas centrā ir bērns. Mūsu skolotāji savā darbā izmanto dabīgos materiālus, lai attīstītu sadzīves prasmes, valodas spējas, matemātikas iemaņas un emocionālo inteliģenci. Savukārt vecākiem piedāvājam izglītojošus seminārus.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!