Foto: PantherMedia/Scanpix

Strauji tuvojas pavasaris, vasara un arī siltāki laika apstākļi, kuros ikvienam ir nācies nosvīst ne pa jokam. Un ko gan darīt, kad esi nosvīdis slapjš, no galvas līdz kājām? Sajūta ir nepatīkama, jo īpaši, ja atrodies cilvēkos. PretSvisanu.lv produkti   - risinājums tiem,  kuriem svīšana ir pazīstama problēma

Ikviens no mums svīst, taču daļai cilvēku svīšana ir izteiktāka kā pārējiem. Visticamāk, ka arī jūs pazīstat cilvēku, kurš allaž ir iesvīdis, ar slapju pieri un mitrām padušu vietām, kas labi redzams cauri kreklam vai blūzei.  Pastiprināta svīšana ne tikai rada diskomforta sajūtu un mazina pašpārliecinātību, bet var arī būt par cēloni dažādiem dermatoloģiskiem traucējumiem: ādas apsārtumam, izsitumiem, retos gadījumos arī var rasties mazas rētiņas. Pastiprināta svīšana ir novērojama gan sievietēm, gan vīriešiem, gan dažādu vecumu jauniešiem, tāpēc neuztveriet šo problēmu kā kaut ko ārkārtēju! Ja arī jūs nomoka pastiprināta svīšana vai vēlaties palīdzēt kādam tuviniekam, vienkārši izvēlieties PretSvisanu.lv produktus.

Perspi - Guard produktu līnijā ietilpst pretsviedru līdzeklis, ķermeņa mazgāšanas želeja, dezodorants un padušu ieliktnīši. Visi produkti ir augstas kvalitātes un aizsargā pret svīšanu līdz pat 5 dienām pēc vienas lietošanas reizes, to cenas ir no 5 līdz 14 LVL.

"Es izmēģināju Perspi-Guard pretsviedru līdzekli 2012. gada vasarā. Jau ilgāku laiku biju meklējusi pret svīšanas līdzekli, kas atrisina manu problēmu, jo svīšanas dēļ darbā jutos neērti. Man uzreiz iepatikās, ka šim līdzeklim nav smaržas vai kairinoša sastāva, un jau pēc aptuveni desmit dienu ilgas līdzekļa lietošanas svīšana samazinājās," sacīja Jana Šmeļenko no Rīgas.


Informācija par PretSvisanu.lv produktiem Perspi - Guard

Perspi - Guard  ir Apvienotajā Karalistē izstrādāta produktu līnija cilvēkiem, kas novērojuši pastiprinātu svīšanu vai vienkārši vēlas ikdienā nesvīst un izskatīties labi. Perspi - Guard produktu līnijā ietilpst pretsviedru līdzeklis, ķermeņa mazgāšanas želeja, dezodorants un padušu ieliktnīši. Visi produkti ir augstas kvalitātes un aizsargā pret svīšanu līdz pat 5 dienām pēc vienas lietošanas reizes, to cenas ir no 5 līdz 14 LVL. Izlasīt produktu aprakstus un nopirkt tos varat
šeit
. Visus produktus var pa pastu saņemt mājās, Latvijas robežās par to maksājot tikai 1 LVL.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!