Foto: Publicitātes attēli

Weyergans High Care Centri un Studijas piedāvā Vācijā ražotus un izstrādātus produktus un pakalpojumus, īpašu uzmanību veltot ne tikai skaistumkopšanai, bet arī veselības un dzīves kvalitātes uzlabošanai.

Kopš "Weyergans High Care" AG kompānijas dibināšanas 1993.gadā Weyergans ģimene aparātthenoloģiju un kosmētisko produktu radīšanā īpašu uzmanību pievērš jaunākajām tehnoloģijām un zinātniskajiem pētījumiem, sadarbojoties pat ar Vācijas Astronautikas institūtu un Max Planckinstitūtu Vācijā un radot spēcīgu pamatu skaistumkopšanas nozares attīstībai.

Rudolf Weyergans specializācija ir aparāttehnoloģijas, savukārt viņa kundze ģenētikas un bioloģijas doktore Dr.Käthe Kreft-Weyergans kompānijā atbildību uzņēmusies par kosmētisko līdzekļu izstrādi.Weyergans koncepcija kopumā un kosmētiskā līnija atsevišķi ieguvušas dažādus sertifikātus un balvas, kas apliecina sistēmas un produktu kvalitāti. "Ir gudri parūpēties par savu veselību jau laikus, lai nākotnē varētu izvairīties no nepatīkamām problēmām," skan Weyergans moto.

Weyergans High Care Centri ir pieejami 45 valstīs. Latvijā šis zīmols jau zināms un novērtēts 15 gadus. Popularitāti ieguvušas tādas procedūras kā SPM vakuuma masāža un aptīšana ar kanēļa krēmu. Weyergans High Care Centriem un Studijām katram ir savs īpašnieks, kas darbojas atbilstoši vienotai zīmola izstrādātai koncepcijai un metodikām. Pilnvērtīgu rezultātu dod tikai kompleksaWeyergans aparatūras, kosmētikas un metodiku pielietošana.

"Veselība un skaistums ir dāvana, ko Jūs sniedzat sev. Tas ir viegli, pielietojot inovatīvās Weyergans metodes." R. Weyergans

Vasarā āda ne tikai ir atpūtusies, bet saules ietekmē tā var kļūt raupjāka, var parādīties hiperpigmentācijas plankumi vai jaunas krunciņas. Tāpēc, iestājoties rudenim, ādai nepieciešama pamatīga tehniska apkope. Weyergans piedāvā kompleksu pieeju - bagātīgu procedūru klāstu ar plašu iedarbību, kas liks ādai izskatīties svaigākai un sakoptākai. Efektivitāti nodrošina vairāki posmi, kas katrs pats par sevi ir pilnvērtīga procedūra.

Šī Weyergans metode apvieno sevī tradicionālo masāžu ar kolbām un modernās tehnikas sasniegumus. SPMatjauno nogurušu, atslābušu, nelīdzenu, grumbainu ādu. Uzlabojas asinsrite, ātrāk veidojas jaunas šūnas. Rezultāti ir redzami jau pēc pirmā seansa - āda kļūst gludāka un veselīgāka.

Procedūra sākas ar daudzpakāpju attīrīšanu. No sākuma ādu attīra ar attīrošā balzama Cleansing Balm palīdzību. Tas ir piemērots visiem ādas tipiem. Tālāk seko pīlings atmirušo ādas raga kārtas šūniņu likvidēšanai: Soft Peeling ar proteīniem un enzīmu pīlings Revival. Šie produkti ir nopērkami arī lietošanai mājās. Daudziem zīmola kosmētiskajiem līdzekļiem piemīt multifunkcionāla iedarbība. Piemēram, enzīmu pīlingu Revival var lietot arī kā masku, uzliekot uz ādas uz 5 minūtēm un noņemot ar siltas kompreses palīdzību. Āda īsā laikā kļūs gludāka, svaigāka, atgūs dzīvīgu krāsu. Savukārt jaunais toniks Soon Future ir nopērkams arī mazā tilpumā ar spreju. Tas ir ērti nēsājams rokassomiņā, lai pēc vajadzības dienas laikā atsvaidzinātu un samitrinātu ādu. Ādas attīrīšanas posmu noslēdz dermabrāzija ar alumīnija oksīda kristāliem.

Lai aktīvās vielas iedarbotos labāk un nokļūtu dziļāk ādā, tās ievada ar īpašas strāvas vai ultraskaņas palīdzību. Viena no iespējām ir Meso Care neinvazīvā mezoterapija. Tās laikā bioloģiski aktīvie preparāti tiek ievadīti sejas ādā ar elektrodu palīdzību, tāpēc tā nav invazīva. Līdz ar to tā ir absolūti nesāpīga, nav zilumu, pietūkuma, arī infekcijas riska nav. Preparāts tiek ievadīts vienmērīgi pa visu seju. Elektroporācija palielina šūnas membrānas caurlaidību, tāpēc aktīvie ingredienti serumu veidā iedarbojas efektīvāk nekā tad, ja būtu vienkārši uzklāti uz ādas.

Weyergans piedāvā dažādus serumus, kurus var miksēt savā starpā, lai panāktu vēlamo efektu. Piemēram, aminoskābju koncentrāts saglabā un atjauno mitruma līmeni ādā, kolagēna serumam piemīt pretgrumbu iedarbība, karnitīns atjauno tonusu un struktūru nelīdzenai ādai, bet hialuronskābe ir slavena ar mitrinošo un anti-age iedarbību. Meso Care aparātam ir dažāda lieluma uzgaļi, kurus nomainot ir iespējams strādāt gan acu zonā, gan arī veikt procedūru ķermenim. Ar Meso Care iekārtu ir iespējams panākt arī liftinga efektu, lietojot bipolārās strāvas.

Šāds posms šajā procedūrā nav paredzēts, bet Weyergans iesaka pēc šīs kombinētās pēcvasaras procedūras turpināt ar Meso Care procedure kursu. Tajās ir iekļauta ari bipolāro strāvu iedarbība. Aktīvās vielas var ievadīt arī ar ultraskaņas palīdzību (Sono Care vai Sono Handy iekārtas). Ultraskaņai piemīt divējāda iedarbība - no vienas puses, tā palīdz ievadīt ādai draudzīgās un nepieciešamās vielas, no otras puses, vibrācijas rezultātā no šūnām tiek izvadītas šlakvielas, kas savukārt ir starta mehānisms kolagēna sintēzes uzlabošanai.

Negatīvo skābekļa jonu terapijas laikā klients gan ieelpo negatīvi lādētos skābekļa jonus, gan tie iedarbojas arī uz ādu virspusēji. Cilvēks ir pozitīvi lādēts, savukārt negatīvi lādētie skābekļa joni palīdz dzīvības procesiem noritēt intensīvāk. Āda ir pirmā, kas noveco, jo skābeklis vispirms tiek piegādāts dzīvībai svarīgiem orgāniem. Savukārt šī procedūra īpaši parūpējas par ādu, rezultātā mazinot tumšos lokus ap acīm, uzlabojot ādas kvalitāti un atdzīvinot tās toni.

Limfas drenāžas procedūra ideāli sader ar skābekļa jonu terapiju. Turklāt abas procedūras ir relaksējošas. Šo aparātu darbības laikā vēlams pasnaust, lai procedūras noslēgumā pamostos atpūties, svaigs un vitāls.

Weyergans Centri  šajā procedūras etapā Slide Stylervietā piedāvā arī procedūru Vacustyler, it īpaši pie kāju asinsrites traucējumiem.

Vacustyler funkcionē kā „otra sirds", veicinot svaigu asiņu pieplūdi kājām, venozo asiņu un limfas plūsmas uzlabošanu ķermenī. Patīkams blakus efekts šai tehnoloģijai, kas izstrādāta, balstoties uz kosmonautu treniņu programmām, ir vielmaiņas gala produktu izvadīšana no organisma, tādējādi efektīvi ārstējot celulītu.

Procedūras rezultātā kājās rodas viegluma sajūta, āda kļūst gludāka, redzami uzlabojas problēmu zonu izskats.

Šī patīkamā procedūra ilgst tikai 30 min un to iesaka limfas atteces uzlabošanai, asins cirkulācijas uzlabošanai, organisma attīrīšanai, celulīta ārstēšanai, pie kapilāru plīsumiem un varikozām vēnām, pie psoriāzes, hroniskām dermatozēm, imunitātes stiprināšanai, ādas un saistaudu nostiprināšanai, kā arī lai uzlabotu fizioloģiskā muskuļa pumpja darbību un līdz ar to vispārējo organisma veselības stāvokli. Iedarbība ir pierādīta ar vispusīgiem pētījumiem.

Izmantojiet šo augstākās klases medicīniskā Wellness tehnoloģiju, ko lieto progresīvākajos pasaules veselības centros, sava ķermeņa izskata un veselības uzlabošanai!

Aicinām uz Weyergans Atvērto durvju dienām, kas notiks Weyergans Centros, Studijās un salonos 2012. gada 28. un 29. septembrī.

Tikai šo divu dienu laikā iespēja izmēģināt jums iepatikušos 30 min procedūru Ls 5 vērtībā (obligāta iepriekšēja pierakstīšanās) un iegādāties jebkuruWeyergans procedūru kursu ar 25% atlaidi!

Jūs vēl neesat sajūsmā par Weyergans procedūru un kosmētiku? Izmēģiniet to un ļaujieties priekam, palutiniet sevi ar Weyergans procedūru!

Weyergans High Care Centri

Weyergans High Care Studijas

  • Zemgales prospekts 12 Jelgavā, tālr. 26300901
  • Maija 4 (Teika) Rīgā, tālr. 29390111, skaistumafabrika.lv
  • Lāčplēša 45, 1e Daugavpilī, tālr. 65422752

Weyergans procedūras

  • Weyergans Centrs Freija Beauty, Dārza 44 Rēzeknē, tālr. 28601670, freijabeauty.lv
  • Veselības centrs Fitland, Dobeles šoseja 7 Jelgavā,tālr. 63023070, fitland.lv
  • Salons Siluets, Raiņa 18 Jelgavā, tālr. 63025322
  • Salons Duo Style (Galerija Azur), Rencēnu 1 Rīgā, tālr. 26600668

Vēl Weyergans procedūras var veikt arī citos Weyergans Centros, Studijās, salonos, kuru adreses ir norādītas mūsu mājaslapā www.weyergans.lv.

Weyergans zīmola oficiālais izplatītājs Baltijā:

SIA Stella-A.B.
mācību centrs, Weyergans procedūras
Brīvības gatve 224/4, Rīga
tālr. 67801165,
www.weyergans.lv

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!