Jogas pamatlicējs Patandžali ir teicis: "Joga ir prāta viļņu apstādināšana." Īstie vārdi mums, vāveres ritenī skrienošajiem. Mēs meklējam vietu, kur atpūsties no ikdienas spiediena un uztraukumiem, kas rausta uz visām pusēm un neļauj prāta ezeram kļūt par rāmu spoguli. Mēs meklējam līdzsvaru, harmoniju, saskaņu ar sevi, apkārtējiem cilvēkiem, vidi. Joga ir veids, kā to sasniegt.

Tagad Latvijā ir daudz jogas centru, vietu, virzienu, stilu, tradīciju un skolu, daudz iespēju izvēlēties. Ko piedāvājam mēs?

Jogas centrs "Satva Joga" pārstāv klasiskās jogas virzienu, ko mācījuši Svāmī Šivananda un Svāmī Višnu Dēvānanda. Svāmī Šivananda bija ārsts, viņa izstrādātās nodarbības vērstas uz ķermeņa atveseļošanu, emociju dziedēšanu, domu attīrīšanu un apziņas pilnveidošanu. Nodarbības vada profesionāli, diplomēti pasniedzēji, kuriem ir daudzu gadu pieredze jogā.

"Satva Jogas" centrā notiek Hatha jogas nodarbības gan iesācējiem, gan pieredzējušiem, arī joga bērniem, ģimenes joga un īpaši izstrādātas grūtnieču jogas nodarbības. Tiem, kuri vēlas iegūt papildus zināšanas, piedāvājam arī bezmaksas teorētiskās nodarbības.

Mūsu centrā tiek pieaicināti arī dažādu garīgo skolu un mācību pārstāvji, notiek interesantas vieslekcijas un nodarbības.

Mēs saprotam, ka šodienas cilvēkam ir nepieciešama prasme palīdzēt sev un citiem. To var sniegt senās, sakrālās zināšanas, darbs ar sevi, kas ļauj pacelties pāri ikdienai, saskatīt esības būtību, ienest dzīvē dziļumu, dzidrumu un jēgas apziņu.

"Satva Jogas" mērķis ir labestīgs, līdzsvarots, iekšēja miera un gaismas piesātināts cilvēks, kurš balstās uz zināšanām, spēj izpausties sabiedrībā un sociālajā dzīvē, prot dot un piedot, ar pozitīvu virzību uz Augstāko, iedvesmas pilns un sevi apzinājies.

Centrs atrodas Rīgā, Lāčplēša ielā 42-12.

Tel. 2 787 00 88.

Vairāk uzzini mūsu mājaslapā: http://www.satvajoga.lv/.

Satva ir skaidrība un tīrība, gaišums un zināšanas.

Uz tikšanos Satvā!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!