Foto: Publicitātes foto
...darbs, mājas, bērni, mazliet atpūta... darbs, mājas, bērni.... Šo sajūtu, kad nedēļa paskrien vienā elpas vilcienā un nepaliek spēka atpūtai, izjūt ikviena no mums. Kā visu paspēt un vienmēr būt labā formā?

Dr. Brēmanis, diētas ārsts, Latvijas Diētas Ārstu asociācijas vadītājs.

"Saskaņā ar pētījumiem par Latvijas iedzīvotāju ēšanas paradumiem, ikdienas uzturā mēs ne vienmēr uzņemam veselīgu un sabalansētu uzturu, nereti to papildina pārslodze darbā, kā rezultātā paaugstinās stress un uzņēmība pret slimībām. Starp mūsdienu riska faktoriem ir  arī pārspīlētas  diētas, smēķēšana un, dažkārt, pārmērīga alkohola lietošana. Tāpat arī sēdošs darbs un fizisko aktivitāšu trūkums brīvajā laikā.

Lai mazinātu riska faktorus, kas ietekmē ikviena dzīves kvalitāti, papildināt ikdienas uzturu ar vitamīniem ir svarīgi. Izstrādājot jauno Gritamin® vitamīnu sēriju lielākais farmācijas uzņēmums Baltijā Grindeks ir ņēmis vērā tieši Latvijas iedzīvotājiem svarīgās un nepieciešamās uzturvielas."

Aptiekās pieejami jaunie Gritamin® sērijas vitamīni. Viens no šīs sērijas produktiem ir īpaši sievietes veselībai un labsajūtai izveidots vitamīnu komplekss Gritamin® sievietēm.

Dr. Vernere, ģimenes ārste.

"Aptiekās pieejami dažādi vitamīnu kompleksi. Gritamin® sievietēm izceļas ar īpaši izveidotu sastāvu, kas balstīts uz dabas produktiem - ārstnieciskajiem augiem -naktssveces pulveri un citronliānas augļu ekstraktu, kā arī nepelnīti aizmirstu dabisku enerģijas un imunitātes avotu - bišu māšu peru pieniņu. Sastāvā esošie vitamīni palīdzēs būt labā formā, veicot ikdienas pienākumus mājās un darbā. Gritamin® sievietēm jālieto tikai 1 tablete dienā. Ieteicamais lietošanas kurss 1-3 mēneši."

Gritamin® sievietēm sastāvā esošie dabas produkti:

Apilaks jeb bišu māšu peru pieniņš (Royal jelly - angļu val.) satur proteīnus, ogļhidrātus, organismam nepieciešamos dabiskos vitamīnus (C, B1, B2, B5, B6, B8, B12, H vitamīni, folskābe), minerālvielas (K, Na, Ca, Mg, Fe, P) un vēl 23 dažādas dabiskās, neaizstājamās aminoskābes un nepiesātinātās taukskābes.

Bišu māšu peru pieniņa iedarbība ir karaliska:

  • dabisks enerģijas avots paaugstinātas fiziskās un garīgās slodzes gadījumos;
  • uzlabo atmiņu un koncentrēšanās spējas;
  • stiprina imūnsistēmu pēc operācijām un infekciju slimībām;
  • stimulē organisma aizsargspējas un izturību pret stresu, kā arī paaugstina „laimes hormona" - serotonīna sintēzi;
  • veicina dzimumfunkciju.

Īpaši izvēlēti ārstnieciskie augi, lai uzlabotu sievietes labsajūtu

Naktssveces pulveris pozitīvi ietekmē sievietes hormonālo sistēmu, regulējot menstruālo funkciju un mazinot PMS simptomus - viegla aizkaitināmība, nogurums, garastāvokļa maiņas.  Naktssvece regulē taukvielu veidošanos ādā, padarot ādu gludu un zīdainu.

Citronliānas augļu ekstrakts uzmundrina, tonizē. Tas ir efektīvs fiziskas un garīgas pārslodzes, pazeminātu darbaspēju, un miegainības gadījumos.

Vitamīnu komplekss sievietes skaistumam

B grupas vitamīni palīdz uzturēt nervu sistēmas darbību, ļauj vieglāk pārvarēt stresu, labvēlīgi ietekmē redzi, asinsradi, kā arī ādas, matu un nagu veselību. Īpaši svarīgi veģetāriešiem. Vitamīni-antioksidanti A, E aizsargā organisma šūnas, kavē to novecošanās procesus.

Ražotājs: 

Akciju sabiedrība "Grindeks"
www.gritamin.lv,
www.grindeks.lv;
twitter.com/gritamin

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!