Foto: Publicitātes foto
Bieži dzirdam un redzam kā plastmasas atkritumos slīkst apkārtējā vide. Katru gadu miljoniem litru degvielas tiek iztērēts, lai šos, pamatā plastmasas pudeļu kalnus, arī pārvadātu. Nošausmināmies, bet tālāk īsti nezinām, ko ar šo neērto informāciju darīt. Tas liekas tik nepareizi un neaptverami. Vienlaikus apzināmies ūdens lielo nozīmi mūsu ikdienā. Ūdens nav tikai slāpju veldzētājs, skaistuma un jaunības avots, tas ir dzīvības pamats. Cilvēka ķermenis sastāv no 60%, bet smadzenes pat no 80% ūdens. Ūdens dzeršana pietiekamā daudzumā palīdz domāt, koncentrēties uzdevumam, darboties pilnvērtīgi un efektīvi. Ūdens ir jādzer visiem un katru dienu!

Kāpēc gan pirkt plastmasas pudeli ikreiz, kad esat izslāpis?

BRITA, viens no zināmākajiem ūdens filtru ražotājiem, ir atklājis gudro un izdevīgo PET pudeļu alternatīvu - Fill&Go Vital un Active atkārtoti uzpildāmās ūdens filtra pudeles. Tas ir inovatīvs risinājums ar integrētu ūdens filtru. Inovatīvais, Vācijā ražotais BRITA MicroDisc filtrs ar ActivSelect Tehnology nodrošinās, lai krāna ūdenī esošās garšu pasliktinošās vielas (piemēram, hlors) tiktu izfiltrēts, bet tajā pat laikā ūdenī saglabātos tādas organismā nepieciešamās minerālvielas kā kalcijs un magnijs. Ūdens būs tīrs, garšīgs un veselīgs tieši tajā brīdī, kad to baudīsiet. Tas filtrējas dzeršanas laikā. Maģija? Nē, zinātne! Tik vienkārši un ģeniāli darbojas BRITA Fill&Go Vital ūdens pudele ar MicroDisc filtru!

BRITA Fill&Go Vital un Acitve nodrošina kvalitatīva ūdens baudīšanu neatkarīgi no tā, kur cilvēks atrodas – mājās, ceļā, darbā, sportojot vai ceļojot. Piepildiet pudeli jebkurā vietā, kur vien pieejams visvienkāršākais krāna ūdens. Piemēram, lidostā, izejot drošības kontroli ar tukšu pudeli, bet tālāk pasažieru zonā to atkal uzpildot.

BRITA Fill&Go Vital – ērti, kompakti, kvalitatīvi un ekonomiski

  • Viens BRITA MicroDisc filtrs izcili izfiltrē līdz pat 150 litriem ūdens, un tāds ūdens maksā vien dažus centus litrā
  • Samazina tradicionālo plastmasas pudeļu patēriņu un ir saudzīgi videi! BRITA Fill&Go Vital ietaupa līdz pat 1500 plastmasas pudeļu gadā*
  • Pudele ir viegli tīrāma un droša trauku mazgājamā mašīnā
  • Vācu kvalitāte un dizains — izturīgs augstas kvalitātes materiāls, kas nesatur BPA, ir testēta pārtikas drošībai

*Pamatojoties uz vidēji gādā patērētiem 1500 litriem ūdens, kas pildīts pudelēs.

Baudīt vienmēr svaigu ūdeni – tā ir izvēle

Steidzīgajiem, kustīgajiem un vienmēr ceļā esošajiem nav labākas izvēles par BRITA Fill&Go Vital ūdens pudeli, taču mājās mēs gribam mieru, stabilitāti un pārbaudītas vērtības.

Klasiskās BRITA ūdens filtra krūzes jau ilgus gadus ir uzticams sabiedrotais. BRITA nepieļauj nekādus kompromisus attiecībā uz ūdens kvalitāti. Filtrs MAXTRA+ Technology pārveido krāna ūdeni svaigi filtrētā BRITA ūdenī, samazinot kaļķakmens nogulšņu, hlora un citu smaržu un garšu pasliktinošu vielu daudzumu — tā ir atšķirība, kuru var sajust gan garšā, gan smaržā.

Garšai ir milzīga nozīme

Ar MAXTRA+ filtru filtrēto ūdeni ēdiena un aukstu vai karstu dzērienu pagatavošanā, var tiešām panākt sajūtamu un redzamu atšķirību.

  • BRITA filtrētajā ūdenī pagatavoti dārzeņi nezaudē savu krāsu
  • Filtrētais ūdens vēl vairāk izceļ tējas unikālo garšu
  • Kafijai sniedz jaunu, piesātinātāku pēcgaršu
  • Tīra tējkanna un kafijas automāts – vairāk nekādu kaļķakmens nogulšņu!

Uzticama Vācijas kvalitāte, tehnoloģijas, dizains un rūpes par apkārtējo vidi

Pirms 50 gadiem ģimenes uzņēmums BRITA izgudroja pirmo ūdens filtru mājsaimniecībām. Kopš tā laika nepārtraukti notiek attīstība un tehnoloģiju uzlabojumi, lai nodrošinātu tirgu ar saviem vislabākajiem produktiem.

BRITA rūpējas gan par vides aizsardzību, gan par dabas resursu aizsardzību un uzskata, ka tikai ilgtspējīga attīstība var nodrošināt uzņēmumam veiksmīgu nākotni.

Ūdens – tā ir mūsu stihija. Uzņēmums BRITA atbildīgi veic uzdevumus, pilnveidojot savas tehnoloģijas ūdens kvalitātes uzlabošanai.

Ūdens ir cilvēka dzīvē svarīgākais resurss. Un svaigam ūdenim ar lielisku garšu būtu jābūt pieejamam ikvienam!

Vairāk informācijas meklējiet šeit

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!