Vispirms iepazīsimies – mans vārds ir Toms un kā īsts vecis domāju, ka zinu atbildi uz jautājumu par dāvanu, kas vīrieti no sirds iepriecinātu. Dārgās dāmas, pavisam vienkārši - viss, kas vīriešiem vajadzīgs, ir jūsu uzmanība un sajūta, ka esat domājušas un centušās viņu dēļ.

Jau vairāk kā 3 gadus radot sirsnīgas dāvanu idejas mēs Uzvelckreklu.lv komandā esam secinājuši, ka dārga un praktiska lielveikalā nopirkta velte  nekad nepārspēs dāvanu, kas radīta personiski, turklāt ar veltījumu konkrētajam cilvēkam.

Ja tuvojoties Ziemassvētkiem sākas satraukums no sērijas "trūkst ideju", "viņam viss ir", "šogad gribas kaut ko īpašu" turpini lasīt, centīšos Tevi iedvesmot. Turklāt tieši par tēmu, ko uzdāvināt vīrietim Ziemassvētkos. Tātad, par visu pēc kārtas.. Pirmkārt, Tev nav bezcerībā jāklīst pa svētku druža pārņemtiem lielveikaliem. Uztaisi tasi piparmētru tējas, piesēdies pie datora un interneta pārlūkā ieraksti www.uzvelckreklu.lv - pasūtījumu saņemsi ar BEZMAKSAS piegādi mājās.

Otrkārt, piedāvāju apspriest dāvanu idejas, vispirms raksturojot Tavu vīrieti.

Ja esi kopā ar vīrieti, kuram atkal un atkal gribi atzīties, cik ļoti Tev viņš patīk... Tu vari vienkārši pateikt, ka viņu mīli, bet vari šos vārdus asprātīgi izpušķot un uzdrukāt uz krūzītes, lai ik reiz malkojot rīta kafiju, viņš pasmaidītu. Neaizmirsti parakstīties! ;)

Iecienīta dāvana ir sirdslietu ministrijas zīmodziņš ar tekstu "sievas īpašums", kas pārējām dāmām liks saprast, ka šis puisis jau aizņemts. Ja vēlies, lai vārda "sievas" vietā uzdrukājam Tavu vārdu, nav problēmu, izdarīsim :) 

Aizņemtais vīrietis

Kāpēc gan neuzdāvināt sirsnīgu, bet tai pat laikā noderīgu dāvanu - kārtīgu vīriešu izmēra krūzi ar atgādinājumu par visām svētku dienām jūsu ģimenē? Krūzītes otrā pusē var uzdrukāt bildi, kurā esat visi kopā.

Dzīvespriecīgais jokdaris

Tas ir vīrietis, kam patīk pasmieties par sevi un citiem.. Viņš noteikti novērtētu vairākus no Uzvelckreklu.lv joku sadaļas apdrukas dizainiem, piemēram, Kiwie stāstu par pazudušo egli.

Vari viņu paķircināt arī ar kreklu "Lielisks gultā.."

Vīrietis tehnomāns

Ja tavs vīrietis ir īsts gadžetomāns un jaunāko tehnoloģiju pazinējs, pārsteidz viņu ar dāvanu, ko viņš no Tevis nekad nebūtu gaidījis, piemēram, kreklu ar QR kodu, kurā iekodēts veltījuma teksts. Lai to atkodētu, viņam savā telefonā būs jāielādē speciāla programmiņa. Iedomājies tik, kas tā būs par intrigu, ja apdruku sāksi ar vārdiem "Man ir liels..." un tālāk QR kods*, kas viņam jāatkodē.

Lai izveidotu kreklu vai krūzīti ar QR koda apdruku, seko šim linkam: http://www.uzvelckreklu.lv/lv/qrcode/ 

Vīrietis virtuvē

Ja Tavam vīrietim patīk gatavot vai gluži otrādi - tu gribētu, lai viņš virtuvē pavadītu vairāk laika, rīkojies sekojoši: uzdāvini viņam Ziemassvētkos "mājienu" - priekšautu ar apdruku. Tas viņu gribot negribot padarīs par ideālu vīru un svētdienas rītā brokastis garantētas ;)

Ģimenes galva

Ja vīrietis ir arī Tēvs ar lielo burtu, izvēlieties dāvanu kopā ar bērniem. Viņš par jums rūpējas, gādā, lai nekā netrūktu, ir stiprais plecs un ģimenes galva. Novērtējiet to!

Mums vienmēr prieks censties izveidot jūsu pasūtītās dāvanas pēc iespējas skaistākas, tādēļ, ja vēlies padomu vai nepieciešama palīdzība pasūtījuma noformēšanā, gaidīsim zvanu vai e-pasta vēstuli. Gatavojot dāvanas, mēs darām savu sirds darbu, tādēļ būsim atsaucīgi un priecīgi par iespēju Tev palīdzēt.

Ar siltiem sveicieniem svētkus gaidot,

Toms un pārējie darbarūķi no Uzvelc Kreklu komandas


Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!