Foto: Publicitātes foto
"PennyBlack" rudens/ziemas kolekciju raksturo negaidīti pretstati, kas rada jaunu, daudzpusīgu izpausmes veidu un multifunkcionālu garderobi. Nakts un diena, ērtums un glamūrs vienā tērpā, kas piemērots gan birojā, gan ballītē. Vairs nepastāv universāli noteikumi, tā vietā ir dažādi kodeksi, kas seko šodienas modernās sievietes dinamiskajam grafikam, kurā plānotas gan lietišķas tikšanās, gan saviesīgi pasākumi.

Sākot ar mēteli: īsu un rūtainu, midi, baltā krāsā vai vienā tonī, piemēram, gaiši zilā un oranžā, vai arī garu klasiskajos zilajos un karameļu toņos.

Vērtīgie žakarda audumi un gari skujiņveida raksti bagātina plašās izteiksmīgo mēteļu, samta un ādas žakešu, mākslīgās kažokādas vestu un polsterēto mēteļu kolekcijas, kas pieejamas no vairākiem audumiem un dažādos garumos.

Svārki ar ielocēm nudien piesaista uzmanību: piezemēti metāliskos toņos, šiki tartāna rakstā vai vienkrāsaini, sākot ar gaiši brūnu līdz pat džinsu zilajai. Tāpat kā midi garums turpina būt šīs sezonas neatņemama garderobes sastāvdaļa, saīsinātas bikses ir viens no kolekcijas galvenajiem elementiem: melnas ar spalvām, haki krāsā, svītrainas, ar lielām rūtīm vai daudzkrāsainām mežģīnēm. Tās pieejamas vairākos stilos. Saskaņojiet ar žaketēm jaunai pieejai lietišķam kostīmam vai ar žakarda džemperiem un pusmēteļiem. Bikses pieejamas arī mūžīgi modernos griezumos ar platiem galiem, samta vai ar šaurām svītrām, ar šauriem galiem un reljefa rakstu, bet džinsu bikses – staipīgas un boyfriend griezumā.

Topi un krekli seko kolekcijas galvenajam principam – kontrastam, ar sniegbaltiem krekliem pretstatā plūstošām blūzēm ar rakstu, garām, svītrainām tunikām un lietišķiem krekliem no poplīna; to visu papildina topi ar vizuļiem un izšuvumiem.

Adījumu kolekcija demonstrē vajadzību pēc kaut kā jauna, un atklāj kā "PennyBlack" raksturīgās svītras un krāsas var tikt atdzīvinātas jaunās formās: saīsinātos džemperos ar metāliskas krāsas žakarda audumu, tumši zilām svītrām, krāsu blokiem, kā arī garos kardiganos.

Siltu audumu sezonā kleitas iedveš atsvaidzinošu vieglumu kolekcijā: ar izšuvumiem, ielocēm, mežģīnēm, plumeti izšuvumu un tilla ieliktņiem.

Lieli aksesuāri – apvienojiet funkcionalitāti ar modernu piesitienu. Samta, ādas un mākslīgās kažokādas somas nekad nevar būt par lielu, nedz arī par mazu. Kolekcijas apavi ir tikai paši nepieciešamākie, stilu izvēle nav liela, taču ideāli piemērota jebkurai dzīves situācijai – derbija un Mērijas Džeinas stila kurpes, samta sporta kurpes, mokasīni ar kniedēm un puszābaki. Pāris elementi, kas var patiešām uzlabot tērpu – tas ir viss, kas sievietes garderobei ir nepieciešams.

Ar zīmolu Latviju pirmo reizi iepazīstināja kompānija "AB Modeks", 2012. gadā atverot pirmo veikalu "PennyBlack", ko augsti novērtē Latvijas modes dāmas.

"AB Modeks" kompānijai pieder ekskluzīvas tiesības uz monozīmolu veikaliem Rīgā: "PennyBlack", "iBlues", "Max&Co", "Marella", "Marina Rinaldi", "Twin-Set Simona Barbieri", "Wolford" un "Love Moschino".

ABMODEKS.LV // PENNYBLACK.COM

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!