Foto: Publicitātes foto
Ar prieku paziņojam, ka no septembra savu dzīvi sāks jauns Lady fitness klubs, kas atradīsies Rīgā, Deglava ielā 110. Par godu tam sporta klubs no šī gada 15.augusta līdz 31.augustam rīko akciju, kuras laikā dāvina iespēju dāmām iegādāties pusgada abonementu tikai par 99 Ls. Abonements dod iespēju pusgada garumā trenēties bez jebkādiem ierobežojumiem. Piekam ar vienu abonementu var apmeklēt Lady fitness sporta klubus gan Stirnu ielā, gan arī Deglava ielā.

Jaunais sporta klubs Pļavniekos ietver sevī vienu apļa treniņu zāli, divas lielās grupu nodarbību zāles un Bodybike zāli. Un tagad Lady fitness piedāvās Jums vēl lielāku grupu nodarbību izvēli.
Atvēršanas dienā klubs iepriecinās Jūs ar draudzīgām cenām, loteriju, bezmaksas grupu un apļa nodarbību izmēģinājumu.

Atceraties, ka no 15. augusta līdz 31. augustam Jums ir lābākā iespēja ko var tikai iedomāties - tikai par 99,- latiem Jūs varat iegādāties pusgada abonementu bez ierobežojumiem un sākt trenēties jau no 1. septembra Lady fitness sporta klubā Stirnu 31. Ar septembri visas dāmas mīļi gaidītas gan jaunajā klubā Pļavniekos, gan arī visos pārējos Lady fitness klubos.

Lady fitness ir jauni moderni sporta klubi ar jauku atmosfēru, kas dāvā komforta sajūtu. Šeit strādā tikai treneres ar pieredzi, kas palīdz bez mokošiem centieniem zaudēt svaru, sasniegt vēlamo rezultātu un iegūt patīkamu noskaņojumu.


Nodarbības trenažieru zālē notiek uz mūsdienīgiem trenažieriem. Tiek izmantots arī dažāds aprīkojums. Jūs varat izteikt savas vēlmes un sporta kluba treneri labprāt Jums palīdzēs atrast efektīvus vingrinājumus, parādīs, kā tie pildāmi, kā arī sniegs konsultāciju par veselīgu uzturu. Lady fitness piedāvā individuālu pieeju katrai klientei. Katra šeit atradīs kaut ko priekš sevis- klubs piedāvā vairāk nekā 20 grupu nodarbību veidus - Pilates, Hatha Yoga, Step, Fitball, Body Condition u.c., kas ļaus katrai sievietei, atbrīvoties no stresa, atrast skaistumu, veselību un labu garastāvokli bez piepūles un pārmērīgas slodzes.

Padomāts arī par grūtniecēm. Lady fitness piedāvā relaksējošas kustību stundas ar nelielu slodzi, kas palīdz topošajām māmiņām sagatavoties dzemdībām gan fiziski, gan psiholoģiski. Tāpat šīs stundas grūtniecei palīdz justies veselai un drošai, uzlabo pašsajūtu, pašapziņu, sievietei rodas ticība saviem spēkiem. Vingrojumi palīdz veidot labu stāju, kas pozitīvi ietekmē elpošanu, uzlabo augļa apgādi ar skābekli. Pie kam, vingrošana pirms dzemdībām palīdz ātrāk atgūt formu pēc dzemdībām.

Lady fitness ir vieta, kurā tu saproti, ka būt skaistai un veselai - ir viegli!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!