Foto: Publicitātes foto
Gandrīz ikviena sieviete pazīst šo situāciju – rīta stress ar steigā izdzertu kafijas krūzi, raudošs bērns, kuram tieši šodien nav noskaņojums posties uz bērnudārzu. Tam visam pa vidu vēl zvana grāmatvede, kurai tieši tobrīd vajag kādus datus par tavu uzņēmumu. Kā pa "amerikāņu kalniņiem" paiet visa diena - ar atskaitēm, sapulcēm, pārrunām. Un tikai īsi pirms darba dienas beigām atceries, ka rīt ir labākās draudzenes dzimšanas diena vai arī pašas kosmētikas plauktā beidzies iecienītākais matu šampūns. Tik ļoti vairs negribas skraidīt pa veikaliem, bet nav jau citas izejas...

Izrādās, ka ir risinājums! Jau dažus mēnešus Latvijā atvērts interneta veikals Madeinlv.lv, kur gan operatīvi iegādāties ikdienā nepieciešamās preces, gan vienlaikus tikt galā ar vienu no lielākajiem stresa cēloņiem - hronisku laika trūkumu.

Olga Aizbalte (Madeinlv.lv vadītāja): "Pēdējos gados aizvien vairāk pārliecināmies, ka pašmāju ražotāju preces daudzos kvalitātes rādītājos pārspēj importētās. To pamazām novērtējam ne tikai mēs, bet arī pircēji ārpus Latvijas robežām. Tālab mūsu veikals dod iespēju ikvienam ikdienā nepieciešamas preces iegādāties vienkopus, netērējot savu dārgo laiku, skraidot pa lielveikalu nodaļām. Tāpat pamazām ir jākliedē mīts, ka Latvijā ražotās preces ir dārgas. Nebūt ne visos gadījumos tas atbilst patiesībai. Taču, protams, ja gribam saņemt kvalitatīvu produktu, kas tapis no ekoloģiskam izejvielām, tad jārēķinās, ka tas nevar būt ļoti lēts."

E-veikals Madeinlv.lv - Latvijas ražotāju virtuālais tirgus laukums.

Vairums no mums, ja vien ir izvēles iespējas, šobrīd vislabprātāk tomēr lieto Latvijas produktus. Tas attiecināms ne tikai uz pārtiku, bet visu plašo preču spektru, ko piedāvā Latvijas ražotājs. Mūs vada ne tikai patriotiskas jūtas. Arī kvalitātes kritēriji it bieži atrodas Latvijas ražotāju spēles laukuma pusē. Arī tūristi, kas apmeklē mūsu valsti, aizvien biežāk izvēlas nevis Ķīnā ražotas bezpersoniskas lietas, bet meklē to, kas patiesi un nepastarpināti raksturo Latviju. Meklē to, kur ar lepnumu varam parakstīties zem trim vārdiem - Made in Latvia.

Interneta veikals Madeinlv.lv piedāvā plaša spektra Latvijas ražotāju preces - sākot no dabīgās kosmētikas līdz mūsu ražotāju izgatavotajām mēbelēm. No bērnu rotaļlietām līdz vasaras atvaļinājumos tik nepieciešamām lietām - laivām vai šūpuļtīkliem.

Interneta veikala mājas lapā ļoti pārskatāmi izkārtots preču grupējums pa kategorijām: piemēram, Dabīgā kosmētika, kur iekļauta gan kopjošā, gan dekoratīvā kosmētika. Sadaļā Preces mājai savukārt plašs preču klāsts, sākot no traukiem un sadzīves ķīmijas līdz mēbelēm. Lielu uzmanība atvēlēta bērnu precēm - te iegādājami gan bērnu apģērbi un apavi, gan attīstošās rotaļlietas.

Tā kā e-veikals tikai nesen uzsācis savu darbību, tad katru dienu tam pievienojas aizvien jaunas preču grupas. Ikviens potenciālais pircējs reizē var būt arī interaktīvs veikala  līdzveidotājs. Proti, ja vien zināt kādu Latvijas ražotāju, vienalga- lielpilsētā vai pavisam mazā Latvijas miestiņā, kurš būtu pelnījis, lai viņa ražojumus varētu iegādāties Madeinlv.lv, atliek tikai par savu atradumu ziņot veikalam! Olga Aizbalte: "Aicinām pieteikties arī pašus ražotājus ar jauniem un kvalitatīviem produktiem. Tā, piemēram, mūsu veikalā tagad var iegādāties eko grillu, kas ir inovatīvs produkts,  radīts tieši Latvijā. Aicinām arī pašus ražotājus "neslēpt sveci zem pūra", bet sazināties ar mums, lai iepazīstinātu ar savu ražojumu!"                  

Iepirkšanās interneta veikalā  - mierīga un pārdomāta preču izvēle.

Tiem, kuri jau sen izšķīrušies par labu iepirkumiem internetā, nav jāatgādina šī pakalpojuma priekšrocības - laika ekonomija, mierīga preču anotāciju izlasīšana un rūpīgi pārdomāts pirkums, ko nesteidzina pārdevēja, slavējot kādu konkrētu preci. Īpaši izdevīgi izmantot e-veikala priekšrocības ir laikā, kad tuvojas svētki, kurus svin liela daļa iedzīvotāju, kad jau doma vien par iepirkšanos ļaužu pārpilnos iepirkšanās centros rada stresu.

Iepirkšanās Madeinlv.lv ir arī kāda būtiska atšķirība no pirkumiem ārvalstu e-veikalos. Proti, ja neapmierina kāda iegādātā prece, nav nekādu grūtību operatīvi sazināties ar interneta veikala pārstāvjiem. Visām precēm tiek dota ražotāja un izplatītāja garantija. Protams, katrs potenciālais pircējs tiek aicināts iepriekš rūpīgi iepazīties ar garantijas noteikumiem, kas publicēti mājas lapā.

Taupot jūsu laiku, pasūtītās preces ne tikai Latvijā, bet arī jebkurā citā vietā uz zemeslodes, piegādās kurjerpasts. Rīga un Rīgas rajonā preču piegāde notiek 2 darba dienu laikā no pasūtījuma apmaksas brīža, citur Latvijā - 3 darba dienu laikā, savukārt Eiropas Savienībā - 5 darba dienas. Citās valstīs preču piegādes termiņi tiek noteikti preču pasūtījuma brīdī. Olga Aizbalte: "Mūsu veikalu pamanījuši arī pircēji no citām valstīm - piemēram, Krievijas, Ukrainas. Latvijā ražotās preces ir jau gadiem pārbaudīta vērtība un pasūtīto pirkumu cilvēki ir ar mieru gaidīt pat nedēļu, kamēr nosūtam to uz klienta mītnes zemi."                   

Madeinlv.lv - tilts no Latvijas pasaulē.

Madeinlv.lv var uztvert ne tikai kā vietu ikdienas pirkumiem. Te var nolūkot dāvanu biznesa partnerim Pēterburgā vai draudzenei Barselonā. E-veikals arī šajā gadījumā nogādās jūsu sveicienu no Latvijas līdz adresātam vai arī atvieglos jūsu laiku dāvanu iegādē, ja posīsities ceļā pie saviem tuvajiem.

Interneta veikala veidotāji cer, ka ar laiku izdosies pilnveidot Latvijas preču klāstu mājas lapā tiktāl, ka tiks apmierinātas gandrīz ikviena pircēja vēlmes. Bet jau tagad ikviens no jums var ieteikt savas idejas par to, kādas mūsu ražotāju preces gribat iegādāties! Veidosim Madeinlv.lv virtuālo tiltu kopā!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!