Foto: Publicitātes foto
Viņa Svētības 14. Dalai Lamas privātā ārste Dawa Dolma Latvijā ieradās jau marta beigās. No 06.04. līdz 12.04. viņa veiks privāto pieņemšanu, kura ietilpst diagnostika un koriģēšana.

Dawa Dolma ir vienīgā ārste sieviete, kura jebkad tikusi pielaista pie Viņa Svētības Dalai Lamas izmeklēšanas un ārstēšanas, turklāt šobrīd viņas uzdevumos ietilpst ne tikai Viņa Svētības pavadīšana tūrēs un izbraucienos Indijas teritorijā pēdējos 7 gadus, bet arī jaunu, īpašu medikamentu izgatavošana tieši Viņa Svētības Dalai Lamas vajadzībām. Viņas 23 gadus ilgā pieredze Men-tsee-khanga (Viņa Svētības Dalai Lamas medicīnas un astroloģijas institūts) klīnikā Indijā, Daramsalā, no kuriem 9 gadi pavadīti pildot direktores pienākumus pētījuma nodaļā, pasvītro ārstes unikalitāti.

Dawa Dolma ir pētījusi dažādas saslimšanas un Tibetas Medicīnas efektivitāti to ārstēšanā; kā veiksmīgākie pētījumi tiek minēti izpētes darbi B hepatīta, vēža un diabēta ,kā arī priekšdziedzera un piedēkļu problēmu gadījumos, taču kā atzīst pati Dawa Dolma, Tibetas medicīnas ārsts ir speciālists, kam jāprot un jāzina viss, sākot ar slimības diagnosticēšanu un beidzot ar preperātu pagatavošanu. Dawa Dolma ir sniegusi publiskās lekcijas un ziņojumus ne tikai Āzijas valstīs , bet arī Eiropā un Amerikā, izpelnoties cilvēku atzinību un vietējo ārstu uzmanību. Šī būs viņas otrā vizīte Latvijā.

Interesenti var iziet diagnostiku un korekciju iepriekš piereģistrējoties.

Iepriekšējā reģistrācija uz pieņemšanu:

 http://www.healing.lv/id/200/

Sīkākā informācija: http://www.healing.lv/lv/245/doktor-tibetskoj-mediciny-dava-dolma

Kontakti: yoga@healing.lv

28343978, 28332223.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!