Foto: Publicitātes foto
Par zelta standartu mediķu praksē tiek dēvētas metodes un tehnoloģijas, kuras nodrošina labāko efektivitāti apvienojumā ar drošību, ātrumu un klientu apmierinātību. Tieši tāpēc cīņā ar nevēlamo matiņu augšanu aleksandrīta lāzers GentleLase Pro ir atzīts par zelta standartu. Par šo unikālo lāzeru stāsta lāzerdermatoloģijas klīnikas ERA ESTHETIC ārste dermatoloģe Anna Sviridova.

Kāpēc aleksandrīta lāzers "GentleLase" ir zelta standarts lāzerepilācijā?

Aleksandrīta lāzers "GentleLase" ir jaunākais atklājums lāzerepilācijas jomā, kas ļauj komfortabli un droši apturēt matiņu augšanu, padarīt ādu veselīgu, gludu un mirdzošu.

Kas šajā lāzerā ir tik īpašs?Aleksandrīta lāzera jauda ievērojami pārsniedz citu lāzeru parametrus, kas palīdz efektīvāk un drošāk iznicināt matu folikulus.


"GentleLase" gaismas vilnis ar garumu 755 nm labāk par citiem lāzeriem absorbē matiņu pigmentu – melanīnu.

Bez tam, "GentleLase" lāzeram ir izstrādāta unikāla DCD dzesēšanas sistēma, kas aizsargā ādas virsmu pret sāpīgām izjūtām, nodrošinot maksimālu komfortu.

Cik lāzerepilācijas procedūru nepieciešams rezultātu sasniegšanai?

Ilglaicīgai matiņu augšanas apturēšanai nepieciešams procedūru kurss, kas aptver visas matu folikulu veidošanās fāzes: latento, neaktīvo un aktīvo. Cilvēkiem šo stadiju garums un intensitāte atšķiras, bet vidēji lāzerepilācijas kurss iekļauj sevī 6 procedūras ar 6 nedēļu intervālu.

Vai tiešām lāzerepilācija palīdz pavisam aizmirst par matiņu augšanu?

Atšķirībā no vaksācijas vai citiem matiņu iznīcināšanas veidiem ar lāzerepilāciju tiek atrisināts tieši uzdevums "matiņu augšanas apstādināšana". Pēc procedūru kursa veikšanas matiņu augšana praktiski tiek pārtraukta, turpmāk ir nepieciešama tikai matiņu augšanas profilakse – vienreizēja procedūra 1–2 reizes gadā – atkarībā no jūsu "gulošo folikulu" aktivitātes pakāpes.

Vai lāzera iedarbība nav kaitīga ādai?

Tieši otrādi – lāzera gaisma iedarbojas uz ādu atveseļojoši un atjaunojoši, jo tā stimulē kolagēna un elastīna ražošanu. Parasti jau pēc pirmajām lāzerepilācijas procedūrām notiek pozitīvas izmaiņas ādā un matiņu ataugšanas raksturā:

  • matiņi ataug lēnāk;
  • matiņi kļūst plānāki, gaišāki un nemanāmāki;
  • matiņi pārstāj ieaugt ādā;
  • tiek novērsts ādas kairinājums, ko ir radījuši ieauguši matiņi, matiņu skūšana;
  • āda kļūst gludāka un veselāka.

Priekšrocības, kuras nodrošina epilācija ar aleksandrīta lāzeru:

Efektīva matiņu augšanas apturēšana – aleksandrīta lāzera jauda ir būtiski (6-11 reizes) lielāka par citu matiņu likvidēšanas ierīču jaudu. Tas nodrošina ilgstošu matu sīpoliņu likvidēšanu.Risinājums visu tipu matiņiem – aleksandrīta lāzera jauda ļauj likvidēt pat gaišus un plānus matiņus.


Atveseļojoša iedarbība uz ādu – aleksandrīta lāzers veicina kolagēna sintēzi, tādēļ pēc procedūras āda kļūst jaunāka, tiek likvidēti plankumi un izsitumi.

Saudzējoša procedūra – lāzers saudzīgi iedarbojas uz matu sīpoliņiem. "GentleLase Pro" DCD dzesēšanas sistēma visas procedūras laikā aizsargā ādas virsmu pret sāpīgām izjūtām, nodrošinot maksimālu komfortu.

Vairāk par efektīvu un saudzīgu lāzerepilāciju uzziniet lāzerdermatoloģijas klīnikā "Era Esthetic" – tīmekļa vietnē vai pa tālr. 25711117.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!