Foto: Publicitātes foto
"Love In Riga" sniedz brīnišķīgu iespēju iepazīt cilvēkus, satikt jaunus draugus, veidot draudzīgas attiecības, partnerattiecības, nodibināt ģimenes saiknes, kā arī atrast savus domubiedrus.

"LoveInRiga Speed Dating" – tie ir organizēti randiņu vakari vientuļām sievietēm un vīriešiem. Mini randiņš ballītes formātā. Šādas ballītes tiek rīkotas, lai cilvēki savā starpā iepazītos, dibinātu ģimenes. Randiņi īsā laika posmā, kur visi dalībnieki iepazīstas un komunicē ar pretējā dzimuma pārstāvjiem. Sievietes apsēžas pie numurētiem galdiņiem, bet vīrieši pāris minūtes sarunājas ar katru sievieti un pārsēžas pie nākamā galdiņa pulksteņa rādītāja virzienā.

"Love in Riga" palīdz viens otram atrast savas otrās pusītes. Ātro randiņu ballītes dod spilgtas un neaizmirstamas emocijas no interesantām sarunām. Pārliecinieties, ka mīlestība no pirmā acu skatiena pastāv!

Randiņu vakari "Speed Dating" stilā – tā ir lieliska iespēja iepazīties Rīgā un atrast savu mīlestību. Galu galā, jaunas emocijas vēl nevienam nav traucējušas!

Kur? Randiņu vakari tiek rīkoti restorānā " Boulevard 33", Raiņa bulvārī 33
Kad? 25. martā un 8. aprīlī
Cikos? Pulksten 19.00
P.S. Katru otro svētdienu tiek organizēts randiņa vakars

Tuvākais pasākumu grafiks:
25. martā un 8.aprīlī


Īpašie piedāvājumi marta mēnesī.
Nāc kopā ar draugiem
biļetes cena 2 personām ir tikai 40 eiro.
biļetes cena 3 personām ir tikai 45 eiro.
(Akcija ir spēkā no 01.03.2018 līdz 31.03.2018)

Akcija tev
Katrs trešais pasākums ar 40% atlaidi, tikai 15 eiro.
Katrs piektais pasākums ar 80% atlaidi, tikai 5 eiro.
(Akcija ir spēkā no 01.03.2018 līdz 31.03.2018, akcijas savā starpā nesummējas)


Sadarbība:

Mēs esam gatavi uzklausīt ikvienu sadarbības piedāvājumu, bartera iespējas, reklāmas atbalstu, jaunu telpu piedāvājumus.

Sīkāka informācija un pieteikties randiņam jūs varat šeit : https://loveinriga.lv/lv/form vai zvanot pa tālruni : 27440222

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!