Foto: Publicitātes foto
Tieši ar smaržu palīdzību var padarīt tēlu romantiskāku, sievišķīgāku, draiskāku, seksīgāku vai ieturētāku. Lai izveidotu šādu kompozīciju, pasaulslaveni parfimēri katru sezonu cenšas piedāvāt jaunus risinājumus. Pateicoties tam, izdodas izveidot jaunus aromātus, bet modes dāmas saņem iespēju izcelt savu imidžu ar jauna aromātu palīdzību.

Paši modernākie sezonas pavasaris - vasara 2013 aromāti

Smaržas
ir tik pat nozīmīga lieta, kā
jebkurš apģērbs
vai aksesuārs.

Pēc daudzu modes žurnālu domām, par vienu no populārākajiem aromātiem 2013. gada pavasarī kļūs Vanitas no visā pasaulē labi pazīstamā modes nama Versace. Piesātināto ziedu aromātu akcentē vieglas laima notis, ar kuru palīdzību izdodas attaisnot smaržu Vanitas ("Godkāre") nosaukumu. Visiem labi zināms, ka pirmo reizi šis aromāts parfimērijas veikalu plauktos parādījās jau 2011. gadā, tomēr pēc 2 gadiem tika pieņemts lēmums atjaunot šo aromātu. Atšķirībā no iepriekšējās versijas, šeit ļoti vāji jūtams laima aromāts, bet pirmo vietu ieņem ziedu līnija. Jaunajā Vanitas aromātā galvenais akcents likts uz rožlapiņu, ciedra, melnās tējas, osmantu un frēzijas ziedu notīm.

Frīda Džanīni, Gucci modes nama kreatīvā direktore, izlēma jaunajā sezonā izlaist aromātu līniju, lai katra sieviete varētu atrast sev vispiemērotāko aromātu. Katra kompozīcija no Frīdas Džanīni - tas ir daudzu aromātu sajaukums, kur 1-3 aromāti ir galvenie un visizteiktākie:

  • Generous Violet galvenais akcents likts uz vijolīti. Šis aromāts ideāli piemērots elegantām, mierīgām un par saviem spēkiem pārliecinātām dāmām.
  • Glamorous Magnolia - šeit galvenā loma atvēlēta magnolijai. Frīda Džanīni šo aromātu iesaka izvēlēties tām meitenēm, kuras nespēj iedomāties savu dzīvi bez glamūra.
  • Gorgeous Gardenia - šeit galvenais aromāts ir baltā gardēnija. Šis aromāts lieliski piemērots tām sievietēm, kuras neslēpj savu seksīgumu, kaisli un jutekliskumu.
  • Glorious Mandarin - tas ir aromāts ar mandarīnu akcentu. Šis aromāts ir labākais risinājums jaunām, nemākslotām un dzīvespriecīgām meitenēm.
  • Gracious Tuberose - šajā aromātā spilgti izteiktas persika, vijolītes un tuberozes notis. Šāds aromāts noteikti patiks prātīgām būtnēm, kuras nevēlas demonstrēt savu jutekliskumu.    

Par vēl vienu ilgi gaidītu jaunumu kļūs Body by Victoria, kuru izveidojuši Victoria's Secret parfimēri. Pēc Viktorijas Bekhemas domām, jaunajā sezonā ultra moderni būs aromāti ar sekojošu kombināciju: muskuss, īrisa sakne, ambra, magnolija, maijpuķīte, avenes, persiki un apelsīna ziedi. Sarežģītais Body by Victoria aromāts kļūs par labāko „ietērpu" seksīgām meitenēm, kuras nekautrējas no sava skaistuma. Jaunais tualetes ūdens kļūs par šīs sezonas glamūra dzīves simbolu.

Īpaši radošām un par sevi pārliecinātām personībām izveidots aromāts Play For Her no Givenchy modes nama. Šis aromāts domāts cilvēkiem, kas nebaidās eksperimentēt un atklāt sevī un apkārtējā pasaulē jaunas robežas. Play For Her - tas ir brīvības, vienkāršu lietu izpratnes, bezrūpības, kā arī savu vēlmju un slēpto spēju realizācijas simbols. Šī aromāta iepakojums izrotāts ar slavena ielu mākslinieka Andre grafiti, kurš vairāk pazīstams ar savu pseidonīmu Monsier A. Zīmējumā, kas izrotā smaržu iepakojumu, var redzēt Eifeļa torņa un Piektās Avēnijas attēlus. Viena no galvenajām šī aromāta īpatnībām - tas ir krāsains iepakojuma ārpuses noformējums un absolūti nenoformēts smaržu flakoniņš. Pēc šī aromāta veidotāju vārdiem, ikviena modes dāma nedrīkst atlikt savu radošo izpausmi uz vēlāku laiku. Pagaidām audekla vietā var izmantot jaunā tualetes ūdens flakoniņu. Jaunā aromāta sākuma notis - persiks, pipari un bergamote, sirds notis - amariss, tiare un magnolija, bet izskaņā - sandalkoks un muskuss.

Drosmīga un draiskulīga tēla izveide, pēc Cacharel domām, nav iespējama bez jaunajām smaržām, kuras nosauktas par Catch...Me. "Catch...Me" tulkojumā no angļu valodas nozīmē - "noķer mani", kas liecina par sievietes nepieejamību un nebēdnību. Aromāts Catch...Me paredzēts tikai tām sievietēm, kuru uzmanību grūti iekarot, bet, iegūstot to, vīrietis sāk novērtēt to vēl vairāk. Aromāta kompozīcijā, kurš būs ļoti populārs sezonā pavasaris-vasara 2013, galvenokārt dominē koksnes, ziedu un saldas notis. Šī aromāta sākuma notis - petitgreins un itāļu mandarīns. Sirds notis - itāļu jasmīns un apelsīnu ziedi, bet izskaņā - koksne, mandeļu pieniņš un ambra. Jaunais aromāts no Cacharel ir ne tikai ļoti noturīgs, bet arī ļoti spilgts un spēcīgs.

Raksts tapis sadarbībā ar interneta veikalu www.StarStyle.lv

Seko uzņēmuma jaunumiem arī:
Facebook
,
Twitter
,
Draugiem, Google+, Blogs
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!