No 6. līdz 8. februārim Lietuvas Medicīnas diagnostikas un ārstēšanas centrs aicina apmeklēt savu stendu (Nr.I21) izstādē "Balttour 2015" Starptautiskajā izstāžu centrā Ķīpsalā. Šogad izstādē tiks prezentēti oftalmoloģijas pakalpojumi, modernākā operāciju un pētījumu aparatūra, kā arī būs iespēja iepazīties ar pieredzējušu speciālistu komandu. Visi izstādes apmeklētāji, kas cieš no tuvredzības, tālredzības vai astigmātisma, aicināti pārbaudīt acis un konsultēties pie pieredzējuša speciālista par redzes lāzerkorekciju. Un tas vēl nav viss: tiem, kuri vēlēsies ārstēties Viļņā, tiks sniegta iespēja veikt redzes korekciju ar Lietuvā modernāko lāzeri par speciālu cenu - 400 eiro.
"Jau vairākus gadus lielākais pieprasījums mūsu centrā ir oftalmoloģijas pakalpojumiem. Ar kvalitatīvu un operatīvu darbu esam nopelnījuši pacientu uzticību. Ar Lietuvā modernāko un Vācijā izgatavoto, ļoti precīzu lāzeri koriģējam tādus refrakcijas trūkumus kā tuvredzību, tālredzību un astigmātismu. Redzes korekcijas ar lāzeri veic acu ķirurgi ar ilggadēju klīnisko pieredzi, mūsu speciālisti sekmīgi veikuši tūkstošiem tādu operāciju," stāsta Oftalmoloģijas centra vadītājs, med. dr. Pauls Rudalevičs [Paulius Rudalevičius].

Medicīnas diagnostikas un ārstēšanas centrā procedūru izpildei tiek izmantots daudzus starptautiskos apbalvojumus ieguvušais "Schwind Amaris" lāzers, kas ir progresīvākais ne tikai Lietuvā, bet arī visā Baltijas valstu reģionā. Šādas iekārtas izmanto acu slimību klīnikas ASV, Šveicē un Vācijā. Process ir ļoti ātrs, radzenes audi tiek apstrādāti ļoti īsu brīdi, tādējādi pasargājot radzeni no izžūšanas. Starp citu, lāzers ir ļoti precīzs - procedūras sākumā tas izmanto augstu enerģijas līmeni, savukārt, cik ilgi tiks izmantoti spēcīgie stari, ir atkarīgs no refrakcijas trūkumu intensitātes. To operācijas laikā uzrauga datorprogramma metu. Tādējādi tiek nodrošināta sevišķi gluda radzenes virsma un tajā pat laikā arī lieliska redze. "Schwind Amaris" raksturīgs arī diezgan plāns lāzera stara diametrs, kurš radzeni formē ļoti precīzi un vienmērīgi, tādējādi saudzējot audus. 

Medicīnas diagnostikas un ārstēšanās centrs ir privātās medicīnas līderis Lietuvā. Tā ir mūsdienīga poliklīnika - slimnīca, kurā pacientus izmeklē un konsultē vairāk nekā 160 pieredzējuši ārsti - pieaugušo un bērnu speciālisti. Starp tiem - vairāk nekā 40 habilitēti doktori, profesori, medicīnas doktori, docenti - speciālisti, kas atzīti ne tikai Lietuvā, bet arī ārvalstīs. 
Centrs Lietuvas un ārvalstu pacientiem piedāvā vairāk nekā 1100 profilakses, diagnostikas, terapijas un ķirurģijas ārstēšanas, uzraudzības, fiziskās medicīnas un reabilitācijas pakalpojumus. Veic vairāk nekā 500 dažādu veidu laboratoriskos izmeklējumus - no ierastiem asins un urīna izmeklējumiem līdz sarežģītiem onkoloģisko slimību izmeklējumiem un molekulārajai diagnostikai. Ķirurģijas centrā tiek veiktas vairāk nekā 100 veidu dienas un stacionārās operācijas.

Klīnika tiek regulāri papildināta ar pasaulē populārāko ražotāju medicīniskajām iekārtām.
Medicīnas diagnostikas un ārstēšanas centrā ik gadu veselību atgūst un nostiprina vairāk nekā 60 000 pacientu. Katrs otrais, kas apmeklē šo klīniku, nolemj regulāri izmantot klīnikas pakalpojumus.
Klīnikā ir izveidota speciāla nodaļa ārvalstu pacientu apkalpošanai. Katram pacientam tiek nozīmēts atsevišķs speciālists, kurš izveido vizīšu plānu un visu laiku, kamēr pacients atrodas centrā, rūpējas par viņu. 
Lai iegūtu plašāku informāciju, apmeklējiet klīnikas mājas lapu www.medcentras.lt/ru.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!