No 31. oktobra līdz 2. novembrim Ķīpsalas izstāžu hallē norisināsies nozīmīgākā skaistumkopšanas industrijas izstāde Baltijā "Baltic Beauty". Visi interesenti tiek aicināti apciemot masāžu studiju tīkla "Figura Line" stendu (Nr. E2) šajā izstādē. "Mums ir ko parādīt un pastāstīt. Garlaicīgi nebūs!", sola uzņēmuma pārstāvji.

Izmēģini limfas stimulācijas masāžu! 

"Figura Line" piedāvātās limfas stimulācijas masāžas laikā tiek nodarbināti gan ārējie muskuļi, gan notiek tieša iedarbība uz ādu. Rezultātā tiek iegūti tonizēti muskuļi, slaidāks augums, tvirtāka un stingrāka āda, kā arī mazāk izteikta tūska un celulīts. Visi šie procesi notiek pateicoties limfas plūsmas stimulēšanai un līdzi ar to - organisma attīrīšanai. Procedūra piemērota dažāda vecuma sievietēm figūras, ādas stāvokļa un pašsajūtas uzlabošanai.
Izstādes laikā apmeklētājiem būs iespēja ne vien klātienē uzzināt kaut ko vairāk par limfas stimulācijas masāžu un tās ietekmi uz organismu, bet arī pašiem to izmēģināt "uz savas ādas".

Uzzini kā attīrīt savu organismu! 

Pēc dažām dienām "Figura Line" masāžas studijās visā Latvijā klientiem būs pieejams jauns preperāts "Figura Line REFINE" - kapsulas ar speciāli atlasītiem ārstniecības augu ekstraktiem, kas sekmē organisma attīrīšanas procesu.
Izstādes apmeklētājiem ir pirmajiem iespēja iepazīt jauno uztura bagātinātāju "Figura Line REFINE", uzzināt vairāk par tā ietekmi uz organismu un iegādāties to.
Atgādinām  - uztura bagātinātājs neaizstāj pilnvērtīgu un sabalansētu uzturu.

Iepazīsti ieroci cīņai ar sejas grumbām! 

Ekskluzīvi tikai "Figura Line" masāžas studijās un interneta veikalā jau šobrīd ir nopērkama profesionālā sejas kopšanas kosmētika "Dermacur".
Šī zīmola kosmētikas pamatā ir 3 "ieroči" cīņai ar grumbiņām un ādas novecošanos - hialuronskābe, kolagēns un minerālsāļi no Karlovi Vari dziednieciskajiem avotiem.
Izstādes apmeklētājiem ir iespēja vairāk uzzināt par šo profesionālās kosmētikas līniju un izmēģināt to.

Izmanto izdevīgos piedāvājumus! 

"Figura Line" ir sagatavojuši īpaši izdevīgus piedāvājumus izstādes "Baltic Beauty" apmeklētājiem.
Izstādes laikā būs iespēja iegādāties vienu stundu garu limfas stimulācijas procedūru sev tīkamākajā "Figura Line" studijā, tikai par 5,00 EUR (parasti 18 EUR) un papildus saņemt 20% atlaidi viena 6 vai 9 reižu masāžas abonementa iegādei līdz š.g. 30. novembrim.
Organismu attīrošajām "Figura Line REFINE" 30 kapsulām tikai izstādes laikā iepazīšanās cena - 10 EUR (parasti 12,50 EUR).
Pērkot jebkuru "Dermacur" kosmētikas līnijas produktu, saņemsiet atlaižu kuponu nākamajam šī zīmola produkta pirkumam "Figura Line" interneta veikalā.

Esat laipni aicināti apmeklēt "Figura Line" stendu E2 Ķīpsalas izstāžu hallē izstādes "Baltic Beauty 2014" norises laikā no 31.oktobra līdz 2.novembrim.

Būsiet mīļi gaidīti arī "Figura Line" masāžas studijās Rīgā - Vecrīga, Jugla, Purvciems, Centrs, Āgenskalns, citur Latvijā - Cēsīs, Daugavpilī, Jelgavā, Līvānos, Madonā, Ogrē, Preiļos, Rēzeknē, Siguldā un Valmierā.

Uzzini vairāk par masāžas studijām.


Vairāk informācijas par uztura bagātinātāju "Figura Line REFINE" un profesionālo sejas kopšanas kosmētikas līniju "Dermacur" lasiet.

"Figura Line" - veselīgs skaistums ikvienai!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!