Jūlija Jusipova ir ieguvusi augstāko medicīnisko izglītību, Tibetas medicīnas daktere, izgājusi apmācību Tibetas Amdo ārstu tradīcijās, pēc Burjatijas klosteru Tibetas medicīnas tradīcijas, pēc Bonas klosteru Tibetas medicīnas tradīcijas. Jūlija Jusipova ir pilnvarota EIROPAS TIBETAS MEDICĪNAS UN JOGAS AKADEMIJAS pārstāve Krievijā un bijušās Padomju Savienības valstīs.

Noritēs konsultācijas un tiks veiktas diagnostikas korekcijas. Mēs piedāvājam sekojošas unikālas diagnostikas metodes un procedūras:

  •  Diagnostika pēc Tibetas Medicīnas metodēm
  •  Tradicionālo Tibetas dziedniecības fitopreperātu atlase un ieteikšana
  •  Rekomendācijas par uzturu, pareizu dzīvesveidu un dzīves ilguma pagarināšanu
  •  Klasiskā Tibetas masāža Ku Nye
  •  Punktu masāža, kosmētiskā masāža ar pērļu gliemežnīcu -"Kauri"
  •  Progresīvā moksa (Tibetiešu un Mongoļu).

Papildus informācija par procedūrām atrodama: http://www.healing.lv/lv/58/proceduras

2010.gada 29. un 30. maijā "kurss Jogiskā Tibetas Masāža Ku Nye"

TIBETAN HEALING mācību centrs piedāvā sertifikāciju akreditētā profesionālās pilveides programmā "Jogas terapija", kurss  "Jogiskā Tibetas Masāža", licencēta (licence Nr.PP 944) Izglītības un Zinātnes Ministrijā un apstiprināta Profesionālās Medicīniskās Izglītības Centrā (Nr.F-180/07.07/P-180).

Apmācības programma sagatavota tā, lai teorētiskās zināšanas varētu nodot distances apmācības veidā, praktisko zināšanu nodošana notiks 3 praktisko semināru veidā, kuri notiks brīvdienās,(sestdienās, svētdienās) ar sekojošu intervālu - viens seminārs reizi 2 mēnešos.

Programmas ietvaros tiks apgūti Tibetas Medicīnas pamati, Jogiskās ēšanas metodes,  rekomendācijas par jogisku uzturu un dzīves ilguma pagarināšanu, Jogiskā Tibetas masāža Ku Nye, kosmētiskā masāža ar pērļu gliemežnīcu "Kauri" un vālītēm "Yug Chok", senā Tibetas masāža ar siltiem akmeņiem, Tibetiešu un Mongoļu piededzināšana "Horme".

Viena praktiskā semināra cena - 50 Ls.

Pilna profesionālās  pilnveides programmas apmācības kursa cena, ieskaitot sertifikāta saņemšanu - 350 Ls.

Tibetas Medicīnā masāža tiek uzskatīta par vienu no svarīgākajām atveseļošanās metodēm. Tā veicina ne tikai labas pašsajūtas uzturēšanu, bet arī nodrošina imūnās sistēmas mobilizāciju.

Pareizas pielietošanas gadījumos, masāža kalpo par nozīmīgu organisma terapeitiskā atbalsta sastāvdaļu un labāko atveseļošanās līdzekli.

Papildus informācija par kursu atrodama http://www.healing.lv/lv/239/ku-nje

Iepriekšēja reģistrācija uz konsultācijām un uz Jogiskās masāžas "Ku Nye" kursu http://www.healing.lv sadaļā "Reģistrācija" un pa tālruņiem  + 371 28332223, +371 26485088. 

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!