Foto: Publicitātes foto
Šī gada Ziemassvētku auru var sabojāt mūsu pārliekā pieķeršanās elektroniskām ierīcēm. Huawei šogad ir negaidīts sabiedrotais cīņā par svētku garu. Tas varētu būt Ziemassvētku lielākais pārsteigums – līderis mobilo tehnoloģiju jomā vēlas glābt laiku, kas pavadīts kopā ar ģimeni un mīļajiem, lai to neapēno dažādu gadžetu klātbūtne. Tas ir tik negaidīti, kad līderis viedtālruņu, planšetdatoru un pulksteņu ražošanā mēģina pārliecināt sabiedrību nolikt tās malā Ziemassvētku laikā.

Huawei #DāviniSevi (#BePresent) ir drosmīgs mēģinājums parādīt klientiem, ka vairumam no mums ir problēmas ar tehnoloģiju lietojamību un cilvēki tām ir pārāk pieķērušies. Ziemassvētku laikā ģimenei un pašiem tuvākajiem būtu jābūt visnozīmīgākajiem. Pie savām ierīcēm mēs varam atgriezties jebkurā brīdī, kamēr Ziemassvētkos labāk pievērsties attiecību veidošanai ar mīļajiem. Viedtālruņi un citas ierīces viennozīmīgi kļuvušas par neatņemamu mūsu dzīves sastāvdaļu un Huawei negrasās to mainīt. Tomēr ir noderīgi nolikt telefonu malā, lai pilnībā izbaudīt Ziemassvētku atmosfēru.

Pagājušogad Huawei piegādāja 100 miljonus viedtālruņu globālajā tirgū. Tās neapšaubāmi ir lieliskas ierīces, kas ar savu dizainu un tehnoloģiskajiem sasniegumiem vilina ne mirkli tās neizlaist no acīm.

#DāviniSevi ir ļoti interesants sauklis šā gada tehnoloģiju ražotāja kampaņai, kas tiks īstenota 26 Centrālās un Ziemeļeiropas valstīs.

Svētku kampaņas galvenais elements ir skaistais reklāmas video, ko veidojusi labi zināmā, Izraēlā bāzētā Leomek Hatoda aģentūra. Reklāma trāpīgi demonstrē mūsdienu problēmu, kad viedierīces dominē mūsu ikdienā. Tās galvenais varonis, mazs puisītis, nemanāmi pievērš savas ģimenes uzmanību Ziemassvētku svinību sākumam. Citi mājas iemītnieki to pat nemana, jo aizrāvušies ar saviem viedtālruņiem. Tikai ar simbolisku Ziemassvētku eglīšu gaismiņu iedegšanos viedtālruņi un mammas MateBook tiek nolikti malā. Ģimene beidzot sanāk kopā uz svētku vakariņām. Saukļa vēsts ir vienreiz gadā nolikt viedtālruni malā un padarīt Ziemassvētkus saviem tuviniekiem īpašus.

Citās kampaņas reklāmās Huawei iesaista arī zīmola vēstniekus. Reklāmās piedalīsies Minhenes "Bayern" futbolists Roberts Levandovsksis (Robert Lewandowski) un Čehu hokejists Jaromīrs Jāgrs (Jaromír Jágr).

#DāviniSevi kampaņa jau redzama TV ekrānos, vides reklāmas, internetā un sociālajos medijos. Kampaņā piedalīsies arī slavenības un viedokļa līderi.

Visdrīzāk neviens negaidīja šādu ideju no Huawei Ziemassvētku kampaņas. Elektronikas ražotājs uzsver, kam būtu jābūt mūsu prioritātei. Mobilās ierīces ir neatņemama mūsu ikdienas sastāvdaļa, bet tām nevajadzētu būt par šķērsli attiecībās ar tuviniekiem.

Tomēr mums arī jāatceras, ka tieši viedtālruņi un planšetdatori palīdz ērti sazināties ar ģimeni un draugiem, kas aizvien biežāk atrodas vairāku tūkstošu kilometru attālumā. Šādos brīžos mēs ļoti novērtējam iespējas, ko sniedz augstās kvalitātes Huawei ierīces.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!