Foto: Publicitātes foto
Gaisa mitrinātājs, kura darbības pamatā ir dabiskas gaisa mitrināšanas metodes, mazinās sausa gaisa izraisītus veselības traucējumus un nodrošinās jums un jūsu bērnam vieglu un patīkamu elpošanu un gulēšanu telpās.

Sākoties apkures sezonai, gaiss mājoklī nenovēršami kļūst sauss, kas var izraisīt ne vien sliktu garastāvokli, bet arī ietekmēt ģimenes veselību. Tāpēc ziemā ir ļoti svarīgi mitrināt gaisu, īpaši bērnistabā.

Sauss gaiss un veselība

Sauss gaiss mājoklī rada dažādas blaknes. Vieglākais veids, kā to pamanīt, ir sajūta, ka sausais gaiss vienkārši "izsūc" mitrumu no organisma, izraisot ādas, matu, acu sausumu un padarot sausas augšējo elpošanas ceļu gļotādas.

Tas var izpausties kā grūtības elpot caur degunu, iesnas un paaugstināta uzņēmība pret augšējo elpošanas ceļu infekcijām, kā arī ādas nieze un dedzinoša sajūta uz ādas. Bērniem var būt arī klepus un vēlme berzēt niezošās acis. Sauss gaiss var arī saasināt alerģiju un astmas simptomus.

Kā noteikt gaisa mitruma līmeni?

Jums ir aizdomas, ka mājās ir sauss gaiss? Lai precīzi pārbaudītu mitruma līmeni telpā, izmantojiet higrometru. Jūs varat arī iegādāties daudzfunkcionālu ierīci ar integrētu higrometru, taimeri un termometru. Optimālais gaisa mitruma līmenis telpā ir starp 40 un 60%.

Veidi, kā telpā uzturēt pareizu gaisa mitruma līmeni

Dabisks gaisa filtrs ir augi, īpaši papardes, efejas un fikusi, kas gaisā izdala ievērojamu daudzumu uzņemtā ūdens, taču plašākos mājokļos un it īpaši apkures sezonas laikā ar šo risinājumu noteikti nepietiks. Ko vēl jūs varat darīt papildus telpaugu izvietošanai sev apkārt? Mūsu vecāsmātes mēdza uz radiatoriem uzkarināt mitras drānas, kas paaugstināja gaisa mitruma līmeni. Taču šis risinājums nav ļoti estētisks. Vēl viena laba ideja būtu telpā iekarināt ar ūdeni piepildītu keramikas trauku, tomēr tas nebūtu pārāk higiēniski, jo keramikas traukā var sākt augt sēnītes, kas būtu tikpat bīstamas kā sausais gaiss. Labākais veids, kā cīnīties ar sausu gaisu, ir lietot elektrisko gaisa mitrinātāju, aprīkotu ar mūsdienīgām tehnoloģijām.

Gaisa mitrinātājs AirWasher HU5930/10

Jaunajā Philips gaisa mitrinātājā ir izmantota NanoCloud tehnoloģija, kas mitrina gaisu, uzturot nemainīgu ieteicamo 40–60% gaisa mitruma līmeni. Gaisa mitrināšanas līmeni var uzstādīt manuāli vai kontrolēt automātiski, un gaisa mitrināšanas intensitāte tiek pielāgota telpā esošajam gaisa mitruma līmenim. Ne mazāk svarīgi ir tas, ka Philips NanoCloud tehnoloģija ir sertificēta kā higiēniski efektīva. AirWasher izdala par 99% mazāk baktēriju nekā ultraskaņas gaisa mitrinātāji, tādējādi ilgstoši aizsargājot jūsu un jūsu ģimenes veselību, jo gaisā gandrīz nemaz nav patogēnu un pelējuma. Turklāt šis gaisa mitrinātājs rada tikai neredzamus ūdens iztvaikojumus, kas neatstāj uz grīdas un mēbelēm neglītus traipus un nogulsnes. Pateicoties efektīvajai NanoProtect filtram, kas likvidē 99% gaisā esošo 20 nanometru (jeb 0,000002 cm) izmēra baktēriju un putekļu, jaunais gaisa mitrinātājs arī aizsargā pret alergēniem.

Ierīces gaisa mitrināšanas veiktspēja ir līdz 500 ml/st. Tā kā ierīce ir liela, 4 l, ūdens tvertne, ūdens nav bieži jāpapildina. Jaunais gaisa mitrinātājs ir piemērots līdz 70 m2 lielām telpām, tāpēc tas nodrošinās gaisa mitrināšanu gan bērnistabā, gan jūsu guļamistabā, lai visai ģimenei būtu labs naktsmiers.

Vairāk informācijas: https://www.philips.lv/c-p/HU5930_10/gaisa-mazgatajs

Gaisa mitrinātājs HU4803/01

Philips gaisa mitrinātājā ir izmantota NanoCloud tehnoloģija, kas mitrina gaisu, uzturot nemainīgu ieteicamo 40–60% gaisa mitruma līmeni. Gaisa mitrināšanas līmeni var uzstādīt manuāli vai kontrolēt automātiski, un gaisa mitrināšanas intensitāte tiek pielāgota telpā esošajam gaisa mitruma līmenim. Philips gaisa mitrinātājs izdala par 99% mazāk baktēriju nekā ultraskaņas gaisa mitrinātāji, tādējādi ilgstoši aizsargājot jūsu un jūsu ģimenes veselību, jo gaisā gandrīz nemaz nav patogēnu un pelējuma. Turklāt šis gaisa mitrinātājs rada tikai neredzamus ūdens iztvaikojumus, kas neatstāj uz grīdas un mēbelēm neglītus traipus un nogulsnes.

Vairāk informācijas: https://www.philips.lv/c-m-ho/gaisa-attiritajs-un-gaisa-mitrinatajs/gaisa-mitrinasana

Advertisement

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!