Foto: Publicitātes attēls
Pienācis pavasaris, un atkal cilvēki aizdomājas - vai nav pienācis laiks nodarboties ar sportu? Vai šī ir īstā diena? Varbūt ārā ir par vēsu, varbūt līst? Un notiek kārtējā izvairīšanās no iespējas kustēties. Fiziskā aktivitāte ir nepieciešama visiem – no bērna līdz sirmgalvim.

Regulāras fiziskās aktivitātes ir sevišķi nozīmīgas bērnu un pusaudžu vecumā, kā arī vecāka gadagājuma cilvēkiem un, protams, grūtniecēm, jaunajām māmiņām, kuras vēlas pasaulē laist veselīgus mazuļus. Ja ir pietiekoša fiziskā aktivitāte bērnībā un tālāk pusaudžu gados, tad vēlāk, pieaugušā vecumā, tā ir garantija labai veselībai, palīdzot izsargāties no tādām problēmām kā aptaukošanās, osteoporoze, sirds asinsvadu slimības, diabēts u. c.

Ja Tu domā līdzīgi, tad mūsu Klīnika ir piemērota tieši Tev. Mēs uzskatām, ka pareizi sabalansētas fiziskās aktivitātes un pacienta emocionālais stāvoklis ir labas veselības pamatā, tāpat šīs aktivitātes var uzlabot psiholoģisko labsajūtu un samazināt stresu un nemieru, nomāktības un vientulības sajūtu, tādēļ klīnikā "Piramīda", Kalnciema ielā 27, vingrot aicināts ir ikviens.

Mums ir visdažādākās pieejas visām vecuma grupām un vajadzībām. Mūsu sertificētie speciālisti strādā visai ģimenei. Te pieejama ārstnieciskā vingrošana māmiņām kopā ar bērniem jau no viena gada vecuma, grūtniecēm, bērniem, pensionāriem, pacientiem ar izteiktām sāpēm dažādās ķermeņa zonās. Īpaši iecienīta pacientu vidū ir grupu ārstnieciskā vingrošana pieredzējušu fizioterapeitu vadībā.

Vingrošanu iespējams kombinēt arī ar klīnikā plaši pieejamo relaksējošo un ārstniecisko masāžu klāstu, kas mazinās sāpes un atslābinās muskuļus efektīvākai terapijai. Masāža labvēlīgi ietekmē arī sirds un asinsvadu sistēmu, pozitīvi iedarbojas uz locītavām un to funkciju, kā arī uz saišu sistēmu.

Klīnikas "Piramīda" speciālisti rūpējas par pacienta labsajūtu un komfortu jebkurā situācijā, kā arī nosaka, kāda veida masāža ir visnepieciešamākā, lai turpmāk Jūs justos brīvi, pozitīvi un spētu kustēties bez jebkādām sāpēm.

Laba veselība ir kvalitatīvas dzīves pamats!

www.piramida.lv

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!