Foto: Shutterstock
Mēdz teikt, ka valoda atver pasaules, taču tas nebūt nav vienīgais iemesls, kādēļ apgūt kādu jaunu valodu vai uzlabot jau esošās svešvalodas zināšanas. Angļu valoda šobrīd ir populārākā saziņas valoda pasaulē, līdz ar to tās zināšanas būs noderīgas ikvienā jomā – izklaidē, darbā, ikdienā un izziņā. Lasi tālāk un uzzini piecus būtiskākos iemeslus, kādēļ apmeklēt angļu valodas kursus jau šovasar!

1. Vairāk enerģijas un brīva laika

Vasarā Latvijā ir vairāk saules un gaismas, kas nozīmē, ka cilvēkiem ir dabiski vairāk enerģijas un laika, ko var veltīt dažādām aktivitātēm. Valodas apguve ir īpaši piemērota nodarbe vasarai, jo – to, kas uzzināts nodarbībās, tālāk var pilnveidot jebkurā brīvā brīdī – pludmalē zem saulessarga, dodoties piedzīvojumā dabā ar velosipēdu vai vienkārši pastaigājoties ar suni.

2. Iespēja likt lietā iegūtās zināšanās nākamajā darba cēlienā

Jau kopš skolas laikiem mēs vadāmies pēc gada cikla, kas sadalīts darba cēlienā un atpūtas laikā (vasarā). Pat ja vasarā nav ieplānots atvaļinājums, neliela brīvības sajūta gaisā tomēr virmo. Angļu valodas kursi ir lieliska iespēja vasaras cēlienā nodarboties ar kaut ko aktīvu un pēc tam, rudenī, lūkot likt lietā jauniegūtās zināšanas – izglītojoties, mainot darba vietu vai pat dzīves vietu kādā citā valstī. Vasara ir lielisks laiks, lai sagatavotos kaut kam jaunam!

3. Plašs pieejamo kursu klāsts

Skrivanek Baltic valodu skolā ir pieejami dažādi angļu valodas kursi, tādēļ ikviens var izvēlēties tieši to, kas visprecīzāk atbilst vajadzībām. Populārākie piedāvāto kursu veidi:

  • kursi bērniem un jauniešiem – iespēja papildināt skolā apgūto un uzzināt ko jaunu;
  • individuālie kursi – tiem, kam patīk nedalīta uzmanība;
  • intensīvie kursi – iespēja apgūt valodu pēdējā brīdī;
  • nometnes – dienas nometnes bērniem un jauniešiem valodas padziļinātai apguvei izklaidējošā veidā;
  • kursi pieaugušajiem – gan tiem, kas vēlas papildināt zināšanas, gan tiem, kas vēlas apgūt valodu bez priekšzināšanām;
  • grupu nodarbības;
  • kursi uzņēmumiem.
Tāpat iespējams izvēlēties nodarbības sev ērtā laikā – pa dienu, vakarā vai no rīta.
Foto: Shutterstock

4. Profesionāli un pieredzējuši pasniedzēji, kuri sniegs atbalstu un motivēs

Pasniedzējam ir ārkārtīgi liela nozīme, lai studenti apgūtu pēc iespējas vairāk un nezaudētu motivāciju kursu laikā. Skrivanek Baltic valodu skolas pasniedzēji ir pieredzējuši profesionāļi, kuri labi pārzina dažādas mācību metodes, lai kursi būtu interesanti, izglītojoši un aizraujoši visā to garumā.

5. Angļu valodas kursi paver jaunu pasauli

Ikvienam ir sava motivācija apmeklēt valodas kursus, taču neatkarīgi no tā, kas pamudinājis pievērsties valodas apguvei, ieguvumu ir daudz:

  • lietderīgi pavadīts laiks, apgūstot valodu vai uzlabojot jau esošās svešvalodas zināšanas;
  • iespēja valodas kursos iegūt jaunus draugus un sadarbības partnerus;
  • paveras plašāka pasaule – angļu valodā pieejamais saturs globālajā tīmeklī ir neiedomājami plašs;
  • angļu valoda sniedz iespējas papildināt zināšanas jebkurā citā jomā, izmantojot angļu valodā pieejamos resursus par interesējošo tēmu – no mikrobioloģijas līdz kosmosa izpētei, no rakstniecības līdz dziedniecībai, no rokdarbiem līdz skaistumkopšanai un bērnu audzināšanai.
Foto: Shutterstock

Kā pieteikties angļu valodas kursiem?

Tīmekļvietnē Valodumacibas.lv var uzzināt visu par tuvākajiem kursiem, to veidiem, kā arī kursu grafiku un cenām. Tāpat vairāk var uzzināt arī klātienē Skrivanek Baltic birojā Lāčplēša ielā 87C, Rīgā, vai zvanot uz bezmaksas informatīvo tālruni 8000 72 72. Elektroniskai saziņai tīmekļvietnē valodumacibas.lv ir pieejama jautājuma nosūtīšanas veidlapa, kā arī – interesējošo informāciju var noskaidrot, rakstot uz e-pastu: skola@skrivanek.lv

Ielūkojies vietnē valodumacibas.lv jau tūlīt! Novēlam, lai izvēlētie angļu valodas kursi tev palīdz sagaidīt rudeni ar svaigām zināšanām!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!