Foto: Shutterstock
Pavasarī mostas viss dzīvais. Putnu dziesmas pēkšņi skan mīlīgāk, cilvēki šķiet smaidīgāki, putukrējums šķiet saldāks un ceļš līdz mājām īsāks. Pavasarī gribās būt skaistai un lidot vismaz 10 cm virs zemes. Bet kā lai paceļās spārnos?

Droši vien, ka ir vairāki veidi, bet reti kura sieviete pavasarī nenopēta sevi ar kritisku aci un neizspriež - kādi pavasara skaistumkopšanas darbi būtu veicami. Mēs visas gribam būt skaistas, vēlamies būt īstās un liktenīgās, no kuru acu skatiena apstājas satiksmes kustība un vīrieši pazaudē prātu.

Bet lai paliek vīrieši! Galu galā mēs vēlamies būt skaistas pašas sev par prieku! Vēlamies mirdzošu skatienu, zīdainu ādu, lieliskas ķermeņa formas - vienalga kādā vecumā! Pavasaris ir īstais laiks, lai ieviestu kārtību arī sava skaistuma templī.

Tāpēc aicinām iepazīties ar pieciem lieliskiem piedāvājumiem jūsu labsajūtai. Tie sagatavos jūs pavasara-vasaras sezonai tā, lai varat pacelties spārnos!

Iegūsti gludu un tvirtu ādu


Foto: Publicitātes foto

Silikona cimdiņš gludai un tvirtai ādai

Veselības centrā "Baltezers" lielu klientu atzinību nu jau vairākus gadus īpaši pavasarī ir ieguvis īpašais procedūru komplekss - zemūdens masāža un tai sekojoša masāža ar silikona cimdiņu. Ar šo procedūru palīdzību dāmas veiksmīgi tiek vaļā gan no ziemas laikā uzkrātajiem sārņiem, gan nevēlamajiem centimetriem un pat dažiem kilogramiem.

Zemūdens masāžas laikā ar ūdens strūklu maigi, bet efektīvi tiek masēts viss ķermenis, iedarbojoties uz dziļāk esošajiem audiem. Tiek aktivizēta sirds un asinsvadu sistēmas darbība, uzlabojas vielmaiņa, tiek paātrināta limfas plūsma. Savukārt zemūdens masāžai sekojošā procedūra ar silikona cimdiņu veiksmīgi risina ar ādu saistītās estētiskās problēmas. Silikona cimdiņš pastiprina mikrocirkulāciju zemādas tauku slānī, stimulē elastīna un kalogēna attīstību, nodrošina limfodrenāžu, tādējādi mazinot celulītu problemātiskajās ķermeņa zonās, padarot ādu tvirtāku.

Kombinējot zemūdens masāžu ar silikona cimdiņu procedūru tiek panākts dubults efekts - zemūdens masāža aktīvi iedarbojas uz ādas dziļākajiem slāņiem, tiek aktīvi šķīdināti taukaudi, savukārt silikona cimdiņš parūpējas par klientes "problēmzonām" no ārpuses, uzlabojot ādas elastību un izskatu.

Zemūdens masāžas cena veselības centrā "Baltezers" - 10 Ls.
Masāža ar silikona cimdiņu - 8 Ls.
Pērkot abonementu uz 10 reizēm, atlaide 10%.

Tālruņi: 67990240; 29100144

www.vcbaltezers.lv


Samazini grumbas un grumbiņas

Foto: Publicitātes foto

Jaunums "jaunības  iedvesmojums" - pretgrumbu procedūra ar hialuronskābi: ievērojams struktūras un mīmisko grumbu samazinājums

Kosmētikas inovācijas līnija, kura ir uz hialuronskābes pamata tika radīta ar domu par visām tām sievietēm, kuras pateica savu apņēmības pilnu "Nē!" plastiskajai ķirurģijai. Šis ir novatorisks hialuronskābes mikrosfēru savienojums ar unikālajām dabīgām aktīvām sastāvdaļām. Tehniski pilnveidota metode ļauj sasniegt noteiktus, un svarīgi - ievērojamus, rezultātus. Pateicoties hialuronskābes mikrosfēru iedarbībai, kurai ir trīs kārtas, sejas muskuļi, kuri atbild par mīmisko grumbu veidošanu, spēs "atpūsties". Hialuronskābe ievērojamā veidā piepildinās grumbas no iekšpuses un atjaunos ādas  šūnas, kas ļaus saglabāt tās jaunību. "Jaunības injekcija" - tā ir dabiskā un droša ārstējošā metode pat pie ļoti jūtīgas un alerģiskās ādas.            

Pretgrumbu procedūra ar hialuronskābi

Pielietošanas norādījumi - indikācija

Jebkuram ādas tipam pēc 25 gadiem, īpaši paredzēts sausai ādai, kurai ir nepieciešama reģenerēšana, ar strukturālām un mīmikas grumbām, kā papildinājums pie estētiskās ķirurģijas, var būt tikt izmantots vienu reizi, kā "svētku" procedūra.

Iedarbība

Izlīdzina un nogludina grumbas, intensīvā mitrināšana, kompensē mitruma trūkumu ragveida ādas slānī, aizsargā ādu no izžūšanas, palielina blīvumu un nostiprina ādas struktūru, aktivizē procesus, kuri palēnina ādas novecošanu, noņem noguruma un stresa simptomus. 

Rekomendācijas

Procedūra ir paredzēta sejai, kaklam un  dekoltē zonai, ir ieteicama sērija no 6-8 procedūrām divas reizes nedēļā, lai saglabāt efektu - vienu reizi mēnesī, vienu reizi - kā "svētku" procedūra.

Aparāts procedūrai
Ultraskaņa (sonoforēze) - bez adatu mezo - terapija.

Procedūras apraksts

1.fāze  DE - GRIMS (grima noņemšana)
Attīra acu un lūpu ādu ar Šķidrumu acu un lūpu grima noņemšanai. Attīram sejas, kakla un  dekoltē zonas ādu ar satīna pieniņa palīdzību grima noņemšanai. Tonizējam ādu ar Satīna gēlu - toniku.

2.fāze DELIKĀTĀ ATTĪRĪŠANA
Uzklājam enzīma skrabu sejai. Atstājam uz ādas aptuveni 10 minūtes. Pēc tam skraba atlikumus nomazgājam ar siltu ūdeni, nosusinām ādu, tonizējam.

3.fāze ATJAUNOŠANA UN RELAKSĀCIJA
Uz attīrītas sejas ādu tiek uzklāta jaunības Injekcija ar hialuronskābi, kura ir ievietota spricēs un ar maigām kustībām tiek ievadīta ar ultraskaņas palīdzību, lai palielināt efektu.

4.fāze  SKAISTUMA RECEPTE
Pēc preparāta pielietošanas ar hialuronskābes mikro - sfērām, sagatavojam algināta masku, pēc tam uzklājam to uz sejas un kaklu. Atstājam uz 20 minūtēm.  Noņemam un tonizējam ādu. Pēc tam uzklājam pret grumbu masku ar hialuronskābi, kuru atstājam ādā pilnīgai iesūkšanai.  

5.fāze APRŪPE
Noņemam maskas pārpalikumus un tonizējam ādu. Uz ādu apkārt acīm uzklājam grumbu Aizpildītāju (Fillers) vai arī acu krēmu. Uz sejas, kakla un dekoltē zonas ādas uzklājam pret grumbu Krēmu ar hialuronskābi, bet pēc tam, kad tas ir iesūcies -  Kašmira fluīdu (šķidrumu).

Seansa garums - 90 minūtes. Cena 70 Ls. Akcijas cena līdz 1. aprīlim 40,50 Ls.

6.fāze SKAISTUMA RECEPTE

Profesionālā sērija sejas kopšanai mājās "Home Care". "Home care" pret grumbu krēms ar hialuronskābi SPF 15 "Exclusve Home Care". Balinošs krēms acīm.

"Jaunības injekcija" ar hialuronsābes mikrosfērām

Iedarbība

  • reducē sīkas grumbiņas epidermas dziļajos slāņos
  • stimulē kolagēna un elastīna producēšanu
  • no iekšpuses aizpilda dziļas grumbas
  • nogludina ādas virsmu
  • uzlabo ādas elastību un blīvumu

Sastāvdaļas

Hialuronskābes mikrosfēras labvēlīgi ietekmē ādas augšējo slāņu apjoma uzlabošanu. Skābes molekulas, kuras tiek izmantotas bio - tehnoloģiskos procesos tiek novājinātas, kas padara vieglāku to iekļūšanu epidermas augšējā slānī, kur uzbriest, palielinot savu apjomu trīs reizēs. Tādā veidā uz mitruma uzsūkšanas rēķina, skābe aizpilda audus.

"Kamelija" salon-frizetava
Kr. Valdemāra iela 101, Rīga (darba laiks: 9:00 - 20:00)
Tālr. 22082495

Palutini savu ķermeni

Foto: Publicitātes foto

Procedūras ķermenim  ar  Latvijas dabas produktiem

Pārliecinieties, ko spēj paveikt ar jums un jūsu ķermeni tikai un vienīgi dabas produkti un ūdens. Studija "Stars" piedāvā pavasara kūri, lai vasaru sagaidītu labā noskaņojumā un labsajūtā, ko sniedz miesas un gara harmonija.

Šīs nedēļas laikā tiek piedāvāta iespēja par 50.00 Ls iegādāties 5 ķermeņa ietīšanas procedūras, kas jau ir puse no ieteicamajām procedūrām, kas nodrošinās lielisku pašsajūtu.

Studija "Stars" piedāvā veikt ķermeņa ietīšanas procedūras tikai un vienīgi ar Latvijas dabas produktiem - Ķemeru dūņas, Latvijas zilais māls, kadiķu miltu maska- attīrīs no ziemā sakrātajiem sārņiem, toksīniem, šlakvielām, mazinās tūsku uzlabos asinsriti un limfas atteci līdz ar to mazināsies celulīts un ziemā uzkrātie tauciņi. Smiltsērkšķu maska atjaunos spēkus, uzlabos sejas krāsu un tajos esošie vitamīni aizdzīs ziemas un saules trūkuma radīto nogurumu.

Studija "Stars"
Brīvības iela 110, Rīga
Tālr.: 26102619
www.studijastars.lv

Darba laiks: 9:00 - 23:00 (bez brīvdienām)

Esi skaista jebkurā diennakts laikā

Foto: Publicitātes foto

Long-Time-Liners tehnoloģija - dabīgs ilglaicīgs grims tieši tev

Katru dienu tu tērē laiku tam, lai izskatītos neatvairāma. Pie tam grims ne vienmēr izdodas veiksmīgs, turklāt tas ik pa laikam jāpārbauda, jo lūpu krāsa mēdz izsmērēties, tuša nobirt utml.

Bet varbūt tu vēlētos uz vairākiem gadiem aizmirst par šīm problēmām un katru rītu pamosties ar jau gatavu perfektu grimu?

Tu gluži vienkārši labi izskaties! Visi ir sajūsmā par tavu ideālo sejas izskatu un neviens pat nenojauš, ka tas ir grims.

Jo tas "nenotiek" ne baseinā, ne pirtī, ne arī pludmalē. Un no rīta, tikko pamodusies - tu izskaties tik pat labi kā iepriekšējā vakarā pirms gulētiešanas!

Iemesli, kāpēc tev būtu nepieciešams dabīgs ilglaicīgs grims:

  • ja uzacis, skropstas un lūpas dabīgi ir ļoti gaišas;
  • ja esi aizņemta sieviete un tev ir svarīgi taupīt laiku, ko jāpatērē ikrīta grima uzlikšanai;
  • ja bieži apmeklē baseinu, sporta nodarbības;
  • ja ir redzes problēmas (jānēsā brilles vai kontaktlēcas ) un acis nepanes ikdienas grimu vai tušas;
  • ja nav redzamas uzacis vai skropstas pēc slimības vai ķīmijas terapijas vai citu iemeslu dēļ;
  • ja vēlies nomaskēt asimetriskos sejas pantus;
  • ja agrāk esi veikusi permanentā grima procedūru, kura ir bijusi neveiksmīga, tad mūsu metode ir spējīga to labot ;

Uzacis

Procedūras norise: pirmkārt tiek piedāvāti vairāki uzacu formas varianti un izvēlēts piemērotākais. Nākamais solis krāsu toņa izvēle. Kad būsi izvēlējusies krāsu un formu, meistars ievadīs ādā pigmentu. Un lūk - tev ir tieši tādas uzacis, par kādām esi sapņojusi.

Acu plakstiņa kontūrlīnija

Smalka pigmenta līnija starp skropstām rada kuplumu un izceļ acu formu;

Lūpas

Ja tevi pilnībā neapmierina lūpu forma, patīk cita forma, tad pēc pigmentēšanas tās izskatīsies pilnīgas, turklāt tas izskatīsies dabiski.

No kā ir atkarīga procedūras efektivitāte?

Pirmkārt no iekārtas un krāsu kvalitātes. slikts instruments pigmentu ievada pārāk dziļi un nevienādā dziļumā, kā rezultātā līnijas ir nevienmērīgas.

Tāds grims saglabājas visu mūžu, parasti mainot krāsu kļūst zaļgans vai zilgans. Ar Conture Make-up aparātu pigmentu ievada vienmērīgi un tāpat vienmērīgi tas izzūd, pamazām izbalējot 2-4 gadu laikā.

Procedūra ir praktiski nesāpīga, jo pigmentu ievada tikai ādas virsējā daļā, kurā nav nervu galu un asinsvadu.

Pigmenta pamatā ir tikai dabīgas vielas no augu valsts minerāliem.

Nav kontrindikāciju grūtniecēm, cukura diabēta slimniekiem u.c.

Par LONG-TIME-LINER

Pasaulē pazīstamā firma LONG-TIME-LINER ir ieguvusi atzinību kā Conture Make-up (kontūrveida grims) autore, un šodien piedāvā unikālu izstrādi ilglaicīgā grima nozarē. Firmai LONG-TIME-LINER ir izsniegta Eiropas Ekonomiskās Sabiedrības Mediciniskā licence.

Latvijas kontūru grima meistari jau kopš 2004.gad regulāri piedalās starptautiskos konkursos un iegūst godalgotās vietas Maskavā, Varšavā, Prāgā.

Cenas

  • Uzacis (matiņu tehnika)  180 Ls - 30 % =126 Ls;
  • Lūpu kontūra ar ēnām 180 Ls - 30 % = 126 Ls;
  • Lūpu kontūra un aizpildīšana  240 Ls - 30% = 168 Ls;
  • Acu līnija augšējais plakstiņš 130 Ls - 30% = 91 Ls;
  • Acu līnija apakšējais plakstiņš 130 Ls - 30% = 91 Ls;
  • Dzimumzīme 30 Ls - 30% = 21 Ls;

Olga Rubinova ir meistare ar vairāku gadu darba stāžu, kas ikdienā strādā pēc LONG-TIME-LINER tehnoloģijas. Meistares veiktās pastāvīgā grima procedūras rezultātā varēsi lepoties ar vienmēr perfektu grimu, kas izskatās dabisks, nebalē un nenomazgājas pat divu līdz četru gadu laikā.

Olgas Rubinovas privātprakse
Valdemāra iela 18, Rīga
Tālr.: 29558795
olga.rubinova@inbox.lv

Jūties lieliski ikvienā mēneša dienā

Foto: Publicitātes foto
"NEOMENOR" - menstruācijas bez sāpēm

Dismenoreja ir sāpīgas menstruācijas medicīniskais termins, kas izpaužas kā trulas un pulsējošas sāpes vēdera lejasdaļā pirms un menstruālās asinošanas laikā. Smagākos gadījumos sāpju laikā ir vemšana, bieža urinēšana vai bieža defekācija, galvassāpes, svīšana u.c. Dismenorejas sūdzības parādās menstruācijas priekšvakarā vai pirmajā diennaktī un turpinās no dažām stundām līdz 1-2 dienām. Dažreiz sāpes parādās, pirms sākas asiņošana, un neizzūd visu menstruāciju laikā.

Dismenoreju iedala divās gru­pās: primārajā un sekundārajā. Primārās dismenorejas gadījumā nekonstatē patoloģiskas sa­slimšanas vai pārmaiņas maza­jā iegurnī. Sāpju un diskomforta cēloņi primārās dismenorejas gadījumā ir sievišķo hormonu (estrogēnu un progesterona) koncentrācijas straujas izmaiņas pirms menstruācijām un paaugstināta prostaglandīnu (biloģiski aktīvu vielu) sintēze un izdale, kas rada asinsvadu spazmas, lokālu skābekļa trūkumu audos un muskuļu šķiedru mikrokontrakcijas, paaugstina nervgalu jūtību pret citām sāpes ģenerējošām vielām. Dismenoreja ir izteikta visspilgtāk no 23 līdz 27 gadu vecuma. Sāpju stip­rums ar gadiem pakāpeniski pie­aug, taču tās nereti pavājinās pēc dzemdībām vai sasniedzot 27 gadu vecumu.

Risks ciest no dismenorejas ir lielāks sievietēm, kuru asinsradinieces (mātes, māsas) ar to slimojušas. Nereti no sāpīgām mēnešreizēm cieš nedzemdējušas sievietes, sievietes, ku­rām ir stipri sašaurināts dzemdes kakls vai kuras nedzīvo regulāru dzimumdzīvi.

Primārās dismenorejas gadījumā visbiežāk sievietēm tiek iz­rakstīti pretsāpju un pretiekaisuma līdzekļi, spazmolītiskie līdzekļi, arī aspirīns. Sāpes mazināšanas rezultātus var panākt lietojot kon­tracepcijas tabletes, kas kavē olšūnas nobriešanu un mazina hormonālo disbalansu.

Pretsāpju un pretiekaisuma līdzekļi (Ibuprofēns, Diklofenaks uc.) kavē prostaglandīnu veidošanos, tā­dēļ labi mazina sāpes. Bet tiem piemīt ļoti nepatikamas blakusparādibas:  kiņģa-zarnu trakta darbības traucējumi (līdz pat čulas veidošanas), slikta dūša un vemšana, meteorisms (vēdera uzpūšanās).

Simptomatiskie līdzekļi (Paracetamols, No-špa) iedarbojas tikai uz simptomiem, bet neaarstē iemeslus, kuri izsauc sāpes.

Aspirīns nav rekomendēts menstruācijas laikā, jo tas samazina asins recēšanu, tāpēc asiņošana var paaugstināties.

Hormonālās kontracepcijas tabletes dismenorejas gadījumā ir efektīvas, bet nav ieteicamas nevēlamo blakusparādību dēļ (piemēram, maksts asiņošana starp menstruācijām, pāragra menstruālā asiņošana).

Kas ir NEOMENOR?

NEOMENOR ir preparāts, kas palīdz normalizēt sāpīgo menstruālā cikla norisi. NEOMENOR ir uztura bagātinātājs.

Katra NEOMENOR tablete satur 400 mg standartizētu ekstraktu no šādu augu stublājiem:

  • sauslapu tragantzirnis (Astragalus glycyphyllos) - 260 mg;
  • velnarutku grābeklīte (Erodium cicutarium) - 70 mg;
  • asinssārtā gandrene (Geranium sanguineum) - 70 mg.

Kā iedarbojas NEOMENOR un kam tas paredzēts?

NEOMENOR nodrošina organismu ar vielām, kurām ir galvenā loma vielmaiņas procesos, kas ir nozīmīgi normāla menstruālā cikla norisē. Dažām sievietēm šīs vielas ir nepietiekamā daudzumā, kas izraisa sāpīgas menstruācijas, menstruālās spazmas un pat migrēnu.

Bioloģiski aktīvās vielas NEOMENOR sastāvā ietekmē sāpīgās menstruācijas iemeslus:

  • samazina sāpju izraisošo vielu sekrēciju;
  • regulē hormonālo balansu;
  • nomāc dzemdes gludās muskulatūras saraušanos (saukta arī par kontrakciju), kas izraisa nervu galiņu stimulāciju un sāpju parādīšanos šajā ķermeņa daļā.

Kādas ir iespējamās blakusparādības lietojot NEOMENOR?

Līdz šim nav ziņots par blakusparādībām un kontrindikācijām preparāta lietošanas laikā. Tā panesamība ir laba, tādēļ to var droši lietot ilgstošu laika periodu.

Kā lietot NEOMENOR?

NEOMENOR jālieto pa 1 tabletei divas reizes dienā 20 dienas. Preparāta lietošanu sāk 10 dienas pirms menstruālā cikla sākuma. Ja menstruālais cikls ir neregulārs un nevar precīzi noteikt tā sākumu, NEOMENOR lietošanu sāk 10" dienā pēc menstruācijas sākuma. Shēmu atkārto trīs menstruālos ciklos.

Preparāta mērķis nav ārstēt, taču tas nodrošina organismu ar bioloģiski aktīvām vielām, kuras labvēlīgi ietekmē normālu menstruālā cikla norisi.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!