Foto: Publicitātes attēli
Ik vienam ir zināms, ka piena produkti ir viens no sabalansēta uztura stūrakmeņiem. Piena pārstrādes produkta - jogurta sastāvā ir ļoti daudz olbaltumvielu, veselīgu ogļhidrātu un arī "labo baktēriju". Tāpēc daudzi uztura speciālisti to iesaka iekļaut savā ikdienas ēdienkartē.

Jau kādu laiku arī Latvijas veikalu "Rimi", "Maxima", "Prisma" un "Stockmann" plauktos ir atrodami Skandināvijā labi pazīstamie un popularitāti ieguvušie "Lindahls" dabīgie jogurti.

Šo dabīgo jogurtu sastāvā nav ne želatīna, ne cukura vai hidrogenētu tauku. Biezā krēmveida konsistence ir dabisks jogurta raudzēšanas procesa rezultāts. Turklāt jogurts ir maigs pats par sevi tādēļ nav nepieciešams papildus  pievienot cukuru. Uzņēmuma lepnums ir Skandināvijas pircēju iecienītie Turku un Grieķu jogurti.

Vairāk par "Lindahls" produktiem lasi: www.lindahls.lv

Atbildi uz jautājumiem un iegūsti balvas

Aicinām ikvienu jogurta mīļotāju piedalīties konkursā. Dalībatajā ir pavisam vienkārša - kļūsti par "Lindahls" profila sekotāju sociālajā tīklā "Facebook'' un pareizi atbildi uz tur publicēto jautājumu.

Turpmāko 6 nedēļu garumā (sākot no 28.janvāra) katru pirmdienu, trešdienu un piektdienu "Lindahls" profilā sociālajā tīklā "Facebook'' ap plkst. 12:00 tiks publicēts viens jautājums ar iespējamajiem atbilžu variantiem.

Viens no pareizi atbildējušajiem, kas atzīmēs "Lindahls" profilā viņaprāt pareizo atbildi līdz nākamās dienas plkst.12:00, iegūs dienas balvu - gardo Turku jogurtu un Delikateses vaniļas jogurtu 1kg iepakojumā no "Lindahls". Balvas ieguvējs tiks paziņots tajā pašā dienā pēc plkst. 15:00, publicējot ieguvēja vārdu "Lindahls" profilā sociālajā tīklā "Facebook''.

Bet tas vēl nav viss. Visi tie, kas konkursa norises laikā būs atbildējuši pareizi kaut vai uz vienu no 18 uzdotajiem jautājumiem piedalīsies galvenās balvas - dāvanu kartes 50 Ls vērtībā no veikala "Rito" izlozē. Uzvarētājs tiks paziņots  „Lindahls" profilā sociālajā tīklā  "Facebook'' 11.februārī. Starp citu, jo vairāk pareizu atbilžu sniegsi konkursa laikā - jo lielāka iespēja iegūt šo balvu.

Seko "Lindahls" sociālajā tīklā "Facebook'' un piedalies konkursā!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!