Foto: Dreamstime.com
Šajā svētdienā svinēsim vienu no sirsnīgākajiem svētkiem -Māmiņdienu. Tāpēc masāžas studiju tīkls "Figura Line" ir sagatavojis kādu patīkam pārsteigumu visām māmiņām (arī vecmāmiņām un krustmāmiņām).

Piedalies fotokolāžas veidošanā un saņem atlaides
Par godu Māmiņdienai "Figura Line" vēlas izveidot sirsnīgu fotokolāžu, lai parādītu cik daudz laimīgu māmiņu ir Latvijā! Tāpēc, ja esi māmiņa, vecmāmiņa vai krustmāmiņa, piedalies tās veidošanā un "Figura Line" dāvinās Tev iespēju:

  • līdz š.g. 20.maijam apmeklēt pirmo stundu garo limfas stimulācijas masāžu jebkurā "Figura Line" studijā tikai par 5 EUR (pilna pakalpojuma cena 18 EUR).
  • līdz š.g. 20.maijam iegādāties vienu abonementu 6 masāžām "Figura Line" studijā ar -20% atlaidi (pilna abonementa cena: 90 EUR).
Lai saņemtu īpašo Māmiņdienas piedāvājumu:
  1. IZVĒLIES vienu mīļu fotogrāfiju, kurā esi redzama kopā ar saviem bērniem, mazbērniem vai krustbērniem.
  2. SŪTI fotogrāfiju* līdz š.g. 6.maijam plkst.17:00 uz e-pasta adresi: marketings@figura-line.lv. Vēstulē norādi, kurā no vairāk kā 35 "Figura Line" masāžas studijām vēlies šo īpašo piedāvājumu izmantot.
  3. IZMANTO ĪPAŠO PIEDĀVĀJUMU izvēlētajā "Figura Line" studijā līdz š.g. 20.maijam, nosaucot īpašo paroli, ko saņemsi e-pastā 24 stundu laikā no fotogrāfijas iesūtīšanas.
* Iesūtītās fotogrāfijas tiks izmantotas tikai fotokolāžas veidošanai.

Par limfas stimulācijas masāžu

Limfātiskā sistēma ir ļoti būtiska mūsu organisma sastāvdaļa, kas pilda organisma attīrīšanas funkciju. Tā izvada ārā šūnu darbības atkritumus, toksīnus, šlakvielas utt. Taču, kā norāda masāžas studiju tīkla "Figura Line" speciālisti, nepietiekams izdzertā ūdens daudzums un fizisko aktivitāšu trūkums nopietni kavē šo procesu. Un to varam ne tikai sajust kā pazeminātu imunitāti, enerģijas trūkumu, vispārēju pašsajūtas pasliktināšanos, nogurumu, nervozitāti, bet arī redzēt — sejas āda zaudē veselīgo toni, parādās celulīts, ķermeņa aprises kļūst ar vien izplūdušākas. Starp citu, neticami, bet toksīnu daudzums organismā var sasniegt pat 2 —6 kilogramus!

Stimulējot limfas plūsmu notiek organisma attīrīšanās process dabīgā un veselīgā veidā. Uzlabojas imunitāte, pazūd bezmiegs un galvassāpes, pieaug enerģija un uz dzīvi sākam raudzīties daudz pozitīvāk. Kā arī "Figura Line" piedāvātā procedūra palīdz iegūt slaidākas ķermeņa aprises un iedarbīgs "ierocis" cīņā ar celulītu. Un tā arī padara stingrāku un tvirtāku ādu, kas īpaši aktuāli jaunajām māmiņām, kā arī dāmām, kurām kādu brīdi jau vairs nav astoņpadsmit.

Priekšnosacījums, lai veiksmīgi noritētu organisma attīrīšanas process ir pietiekams izdzertā ūdens daudzums. Jo limfas galvenā sastāvdaļa ir ūdens – ja tā trūkst, limfa kļūst biezāka un tai ir grūtāk kustēties mūsu audos, un tas kavē visa nevajadzīgā izvadīšanu no organisma.

Kā norāda "Figura Line" speciālisti - limfa kustās mūsos pateicoties muskuļu kustībām – kustamies mēs – kustās arī limfa. Stundu garās procedūras laikā "Figura Line" masāžas studijās, kas notiek uz īpaša aparāta — trenažiera, tiek stimulēta limfas plūsma visā ķermenī iedarbojoties uz muskulatūru. Šīs masāžas laikā tiek notiek gan intensīva iedarbība uz limfātisko sistēmu, gan asinsriti, vienlaikus dedzinot kalorijas

Par "Figura Line"

"Figura Line" tas ir Latvijā radīts masāžas studiju zīmols, kurš piedāvā klientēm patīkamā un mājīgā vidē uzlabot savu pašsajūtu un ķermeņa aprises, nu jau vairāk nekā 35 masāžas studijās Latvijā.

Īpašais "Figura Line" veselīga skaistuma koncepts ir daudzu sieviešu iemīļotā un iedarbīgā procedūra - limfas stimulācijas masāža uz īpašiem aparātiem zinošu speciālistu klātbūtnē, kas papildināta ar bezmaksas uztura speciālista konsultāciju masāžas abonementa īpašniekiem. Kā arī dabīgiem tikai "Figura Line" studiju tīklā un internetveikalā www.figuraline-shop.lv iegādājamiem līdzekļiem organisma attīrīšanai, ķermeņa kopšanai un celulīta samazināšanai.

Esat mīļi gaidītas "Figura Line" studijās visā Latvijā!

Vairāk informācijas - www.figura-line.lv
Nepalaid garām jaunumus!
Seko "Figura Line" profiliem Facebook | Draugiem.lv | Instagram

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!