Foto: Publicitātes foto

L'Oréal Paris izstrādājis sejas krēmu, kas efektivitātes ziņā ir līdzvērtīgs lāzera procedūrai. Pateicoties aktīvo vielu kombinācijai, Revitalift Laser aizsargā sejas ādu pret novecošanos.

L'Oréal Paris Revitalift Laser sejas krēma būtiskākās sastāvdaļas ir L'oreal "mājas" izstrādātā viela pret novecošanos Pro-xylaneTM (pro-ksilāns) 3% koncentrācijā un fragmentēta hialuronskābe. Krēma sastāvā esošais
Pro-xylaneTM atjauno ādas balsta sistēmu - kolagēnu, uzlabo ādas virsējo un dziļo slāņu savstarpējo saķeri, samazina grumbas, palielina ādas biezumu un elastību, atjaunojot sejas kontūras. Savukārt fragmentēta hialuronskābe mitrina un stimulē pretnovecošanās procesus, kā arī ļauj citām krēmā esošām vielām piekļūt dziļākiem ādas slāņiem.

Lai noskaidrotu viedokli par Revitalift Laser krēmu, 250 sievietes Latvijā to mēnesi izmēģināja. Pēc izmēģinājuma beigām 75% no viņām atzina, ka ir tik ļoti apmierinātas ar Revitalift Laser rezultātu, ka neplāno vairs atgriezties pie sava iepriekš izmantotā krēma.

Savos iespaidos dalās Latvijas sievietes, kuras testēja Revitalift Laser krēmu pret novecošanos.

Elita, 47 gadi, stāsta: "Vieglas, patīkamas konsistences krēms, kas sniedz sejas ādai ļoti komfortablas sajūtas un acīmredzamu efektu. Jau no pirmās lietošanas reizes ir sajūta, ka uzlabojas ādas tvirtums, jūtu, ka grumbas mazinās. Īpašu uzmanību pievērsu pirmajai krēma uzklāšanas reizei un varēju just, ka krēms tiešām darbojas. Tas pilnībā iesūcas āda, rada ļoti komfortablu sajutu. Pateicoties savai ātrās uzsūkšanas spējai, tas paātrina rīta un vakara sejas kopšanas procesus."

Sandra, 53 gadi, stāsta: "Revitalift Laser ir ļoti labs krēms, esmu ar to ļoti apmierināta. Laba sajūta, labi klājas, tam ir patīkama tekstūra un neuzkrītoša smarža, āda ir mitrināta. Salīdzinot ar krēmiem pret novecošanos, ko lietoju iepriekš, krēms Revitalift Laser ir ādai patīkamāks, turklāt ir arī efektīvāks pret novecošanos."

Revitalift Laser sērijā ietilpst trīs produkti:

  • Sejas krēms - samazina grumbas, uzlabo ādas tvirtumu un atjauno sejas kontūras.
  • Dziļas iedarbības serums - samazina grumbas, padara ādu tvirtāku, padara poras vienmērīgākas un uzlabo ādas kvalitāti.
  • Krēms ādai ap acīm - samazina grumbas, samazina maisiņus zem acīm, padara ādu tvirtāku, bagātināts ar kofeīnu, kas stimulē mikro cirkulāciju, metāla aplikators atvēsinošai iedarbībai.

Viena no vadošajām nozares speciālistēm dermatoloģe Dr. med. Māra Rone-Kupfere uzsver, ka krēma sastāvā esošais Pro-xylaneTM (pro-ksilāns) patiesi samazina grumbas un to var salīdzināt ar frakcionēta CO2 lāzera procedūras darbību. "L'Oréal Paris Revitalift Laser krēma efektivitāte tika salīdzināta ar vienu no visefektīvākajām dermatoloģiskajām skaistumkopšanas procedūrām - frakcionēta CO2 lāzera procedūru. Pētījuma rezultāti parādīja, ka Revitalift Laser sniedz pat 90% tās efektivitātes, kuru iespējams iegūt veicot vienu CO2 lāzera procedūru. Revitalift Laser no citām produktu sērijām atšķirīgu padara aktīvo vielu kombinācija, turklāt, pateicoties krēma labajai iedarbībai, uzlabojas sejas ādas blīvums, tā izskatās gludāka un tonizētāka." stāsta dermatoloģe Māra Rone - Kupfere.

Pasūti jaunā krēma paraugu un pārliecinies par Revitalift Laser efektivitāti pati www.lazerkrems.lv/

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!