Foto: Gustavo Cabral
Valentīna diena ir laiks, kad jo īpaši vēlamies baudīt romantiku un neaizmirstamus mirkļus kopā ar mīļoto. Tieši tāpēc Radisson Blu Hotel Latvija Conference & Spa Hotel ir parūpējusies par unikālu iespēju visiem mīlētājiem, kuri šogad vēlas izbaudīt neaizmirstamus svētkus. Tikai trīs dienas – 12., 13. un 14. februārī – viesnīcas 27. stāvā būs atvērts īpašs Valentīna dienai veltīts restorāns.

Restorānā būs iespējams baudīt īru izcelsmes šefpavārs Nīla Brīna gatavoto izsmalcināto trīs kārtu maltīti. Nīls pieredzi pavāra darbā guvis, strādājot luksusa kruīza kuģos un augstas klases restorānos visā pasaulē. Viņš ir arī vairāku prestižu kulinārijas konkursu laureāts.

Burvīgais skats pār naksnīgo Rīgu, kas paveras no viesnīcas pēdējā stāva, radīs īpaši romantisku un neaizmirstamu gaisotni, un, vēl bez tā, restorāna apmeklētājus gaida arī vēl citi patīkami un svētkiem atbilstoši pārsteigumi.

Unikālais Valentīna dienas restorāns būs atvērts no pulksten 19:00, un vietu skaits tajā ir ierobežots, tāpēc nepieciešams veikt iepriekšēju rezervāciju, zvanot pa tālruni 67772299

Sīkāka informācija par pasākumu pieejama šeit: http://bit.ly/2kNOxG4


Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!