Foto: Publicitātes foto
Svētkiem tuvojoties, mēs bieži sākam uztraukties, kā izskatīsimies svinīgajā pasākumā. Katra sieviete svētkos grib starot, un ir zināms, ka skaista tēla neatņemama sastāvdaļa ir veselīga un mirdzoša āda. Bet ikdienas steigā, gatavojoties svētkiem, bieži pietrūkst laika sev. Tomēr te var palīdzēt mūsdienīgas skaistumkopšanas tehnoloģijas, kas ļoti ātri, dažreiz arī vienā dienā, ļauj panākt brīnumainas pārvērtības.

Ādas gatavībai svētkiem vienā dienā – HydraFacial

Aparātprocedūra HydraFacial ir revolucionārs atklājums mūsdienu kosmetoloģijā. Tā vienlaikus nodrošina dziļu ādas attīrīšanu, intensīvu mitrināšanu un barošanu, atjaunošanu un kopšanu, mazinot arī novecošanas redzamās pazīmes – atkarībā no ādas vajadzībām un problēmām. Vienlaikus šī procedūra ir ļoti patīkama un komfortabla.

Kompleksā procedūra HydraFacial aktīvi izlīdzina ādas reljefu, dziļi attīra ādu, ar vieglu vakuumu uzlabo ādas tonusu, ar dažādiem serumiem mitrina, baro un ārstē ādu, piesātina to ar vitamīniem, peptīdiem un augšanas faktoriem. Tas ir viss, kas nepieciešams ādai, lai tā izstarotu skaistumu un jaunību!

Kādus rezultātus var gaidīt no procedūras

HydraFacial:

  • nodrošina ātru un izteiktu atjaunojošu efektu;
  • palielina dermas kārtas biezumu un ādas blīvumu;
  • atjauno veselīgu ādas izskatu;
  • izlīdzina ādas krāsu un tekstūru;
  • mitrina un mīkstina ādu;
  • aizpilda un mazina grumbas.

Šī procedūra ir ideāls atradums cilvēkiem, kas grib vienā dienā sagatavot savu ādu svinīgam pasākumam un ballē izskatīties lieliski. Ne velti HydraFacial procedūrai ir vesels fanu klubs Holivudas slavenību vidū, kurām sabiedriskas aktivitātes iekļaujas ikdienas grafikā, nevis tikai svētku kalendārā. Kamerona Diasa, Parisa Hiltone, Metjū Makonahijs, Bejonse, Monako princis Alberts – tas ir īss šīs inovatīvās procedūras pielūdzēju saraksts. Pašlaik HydraFacial ir viena no populārākajām procedūrām vispieprasītākajās un elitārākajās estētiskās medicīnas klīnikās visā pasaulē.

Vairāk par HydraFacial lasiet šeit

Ādas bezoperācijas nostiepšana vienā procedūrā – Thermage

Thermage ir pirmais neinvazīvās bezoperācijas ādas nostiepšanas medicīniskais aprīkojums. Un tas ir labs risinājums, lai atjaunotu ādu jau pirms Ziemassvētkiem tikai ar vienu procedūru.

Pēc īpašas patentētas Thermage metodikas uz ādu iedarbojas radiofrekvences (RF), kas ietekmē visus ādas slāņus. RF viļņu ietekmē kolagēna šķiedras atjaunojas, tiek veicināta jaunu šķiedru veidošanās, tā izraisot ādas savilkšanos. Āda kļūst gludāka, tvirtāka un jaunāka.

Ar ko šī ādas atjaunošanas metode atšķiras no plastiskās operācijas

  • Dabiska ādas nostiepšana

Atšķirībā no ķirurģiskas iejaukšanās, kad tikai tiek noņemta liekā āda, Thermage kvalitatīvi uzlabo ādu, atjaunojot tās elastīgumu.

  • Bez rehabilitācijas perioda un šuvēm

Uzreiz pēc procedūras var doties kaut uz teātri!

  • Saglabājas sejas vaibsti un mīmika

Ādas atjaunošana nerada maskas efektu, negaidītas sejas vaibstu pārmaiņas.

  • Ilgstošs efekts, drošība

Atjaunošanās efekts ilgst trīs līdz piecus gadus, procedūra nerada ādas "pieradumu" un ir droša organismam.

Ādas stāvokļa uzlabošanās parasti ir redzama jau tūlīt pēc Thermage procedūras, un turpmāko sešu mēnešu laikā efekts turpina palielināties.

Vairāk par Thermage lasiet šeit

Ķermeņa aprišu uzlabošanai vienā mēnesī - VelaShape

Ne velti VelaShape tehnoloģiju dēvē par zelta standartu celulīta ārstēšanā un figūras konturēšanā. Šī aparātprocedūra tiešām maina mūsdienu priekšstatus par ķermeņa modelēšanu. Jau četrās VelaShape procedūrās var panākt redzamus rezultātus un, iespējams, arī ielīst iemīļotajā svētku kleitā.

Šī medicīnas aprīkojums ir veselīga alternatīva liposakcijai. Tauku samazināšanu nodrošina četru efektīvu tehnoloģiju apvienojums:

  • radiofrekvences starojums (RF);
  • infrasarkanais starojums (IR);
  • pulsējošā vakuuma masāža;
  • mehāniskā rullīšu masāža.

Galvenās procedūras priekšrocības

  • Ātrs efekts

Lai samazinātu celulītu un auguma apmērus, ir nepieciešamas vidēji 4–6 VelaShape procedūras, kas tiek veiktas ar vienas nedēļas intervālu.

  • Kompleksa pieeja

Procedūra ne vien izvada taukus un ārstē celulītu, bet arī labvēlīgi ietekmē ķermeņa ādu. Uzlabojas mikrocirkulācija, pastiprinās limfodrenāža, tiek veicināta kolagēna šķiedru sintēze, atjaunojas ādas elastība.

  • Nav rehabilitācijas perioda

Procedūra ir komfortabla un pēc tās nav vajadzīgs rehabilitācijas periods. Tūlīt pēc procedūras jūs varat atgriezties ierastajā dzīves ritmā.

Vairāk par VelaShape lasiet šeit

Informāciju par aparātprocedūru radītajām skaistajām pārvērtībām, gatavojoties svētkiem, nodrošināja Latvijas Lāzerdermatoloģijas klīnika "ERA ESTHETIC (Lietuvas "ERA ESTHETIC" klīnikas filiāle), kur pieejamas jaunākās tehnoloģijas ādas ārstēšanai un atjaunošanai.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!