Foto: Publicitātes foto
Nofrete – skaistuma avangards Rīgā – apbrīnojamā pilsētā, kur skaistu sieviešu pārpilnība nebeidz pārsteigt iebraucējus. Vadošās skaistuma industrijas speciālistes, kas darbojas šeit kā fejas un brīnumdares, pagarinot un atgriežot jaunību, apgalvo: "Būt neglītām ir nepieklājīgi!" Tātad, runa nav par to, ar kādiem sejas pantiem mūs apveltījusi daba, bet cik pareizi mēs rūpējamies par sevi, rezultātā neizbēgami kļūstot skaistas, priecājoties par savu attēlu spogulī un sniedzot estētisku baudījumu citiem.

Salona Nofrete augstākās klases profesionāļiem ir vēl viens princips - skaistumu nevar nodalīt no veselības. Jums ir lieliska iespēja pārliecināties par to, ka visas estētiskās problēmas vai klientu vēlmes šeit tiek risinātas kompleksi, ar individuālu pieeju. Ir vietas, protams, kur to vai citu kosmētisko procedūru paveiks ļoti labi, taču izveidot detalizētu programmu perspektīvā tieši jūsu ādas vajadzībām spēs tikai nedaudzi kosmetologi un estēti. Salonā Nofrete to dara!

Centra Nofrete arsenālā ir visplašākās iespējas ārējā izskata kopšanai un korekcijai, kādas vien piedāvā uz zinātni balstītā mūsdienu Eiropas estētiskā medicīna un kosmetoloģija. Metožu daudzveidīgumu centrā papildina plašais preparātu klāsts. Biorevitalizācijai vien tādi ir pieci - kur gan vēl tā ir? Turklāt praktiski katru gadu šeit parādās jaunas inovatīvas tehnoloģijas un kosmētiskie produkti. Interesants jaunums ir, piemēram, Dane kosmētika no ASV - trīskāršas maskas procedūra "Līgavas māte", par kuras tūlītējo efektu sajūsmā ir visi!

Salonā Nofrete ar prieku gaida tos, kas ar profesionāļu palīdzību gatavi plānveidīgi uzlabot savu izskatu. Taču laipni gaidīti arī tie, kas vēlamo rezultātu var sasniegt pat pēc vienas vienīgas vizītes,- šodien tas ir iespējams!

Aiziet uzreiz pēc injekcijas - mūsdienu injekciju procedūras nodrošina šādu ātru skaistuma un jaunības efektu, ar vienlīdz labu rezultātu kā sievietēm, tā arī vīriešiem. Hialuronskābes injekcijas, filleri, kas no iekšpuses aizpilda grumbu līnijas, botokss, kas izlīdzina mīmiskās grumbiņas, kā arī milzum daudz kā cita, no kā izdarīt savu izvēli.

Nofrete lepnums ir unikālais jaunums no Šveices, kas nekur Latvijā vēl nav pieejams: sejas un ķermeņa ādas atjaunināšanas un savilkšanas injekciju procedūra "Drakulas dūriens" - sensācija pasaules tirgū. Šis ģeniālais zinātnes izgudrojums pamatojas uz asins trombocītu izmantošanu - no pacienta vēnas tiek paņemti tikai 7 - 15 ml asiņu. Tās izlaiž caur centrifūgu un iegūst tīru asins plazmu - tā saucamo "balto recekli", kuru ievada ādā, tādējādi iedarbinot spēcīgu dabisku atjaunināšanas procesu uz ādas fibroblastu stimulācijas rēķina. Pēc "Drakulas dūriena" veikšanas atjaunināšanās notiek burtiski acu priekšā, turklāt to pavada prieks, kas rodas endorfīnu izstrādes rezultātā. Indikācijas: grumbas, rētas, pigmentācija, kapilāru tīkls, ādas ļenganums.

Vasarā, kad ir vēlme kļūt skaistai šeit un tagad, nenovērtējamu palīdzību sniegs kontūrplastika - preparāti ar lielisko reputāciju Juvederm un Skin Fill (Promoitalia). Galvenās indikācijas:

  • ādas reljefa defektu novēršana;
  • lūpu, vaigu, zoda formas izmainīšana;
  • atrofisko rētu korekcija.

Nav nepieciešami nekādi iepriekšēji testi, jo preparāts novērš problēmu uzreiz, āda kļūst vienmērīga, līdzena un mirdzoša. Lūpas iegūst pievilcīgu apjomu, un sīkās grumbiņas ap tām izlīdzinās. Procedūras efekts, izmantojot Juvederm, ilgst 6 līdz 9 mēnešus!

Bez jau minētajiem paņēmieniem, skaistuma centrā Nofrete jums piedāvās vēl virkni variantu kā kļūt jaunākai un pievilcīgākai, turpat acu priekšā. Par visu šeit pastāstīt nav iespējams, turklāt, kā jau zināms, - labāk ir vienreiz redzēt...

Kur? - Salonā Nofrete! Tas atrodas pašā pilsētas centrā, pie Skonto Halles. Par automašīnas novietošanu nav jāraizējas - salonam ir sava stāvvieta.

Noderīgā adrese: Skaistuma centrs Nofrete - Rīga, E. Melngaiļa iela 5, Tel. 67812778, 26827243Vairāk informācijas meklē: www.nofrete.lv

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!