Foto: Publicitātes attēls
Skudru koka miza ir dabas augs, kura vērtīgās īpašības cilvēki zina un izmanto veselības atgūšanai jau izsenis. Mūsdienās skudru koka mizu kā uztura bagātinātāju speciālisti iesaka lietot, lai uzlabotu organisma aizsargspējas. Tas ir ļoti labs līdzeklis cilvēkiem, kam ir grūtības iemigt, ļauj pilnvērtīgi izgulēties. Kā arī, lietojot skudra koka mizu, var noregulēt asinsspiedienu.

Latvijā šo uztura bagātinātāju var iegādāties http://www.swansonvitamins.lv/.

Skudru koka mizu zināja un lietoja jau senie inki, kad, dziedējot ievainojumus vai ārstējot kādu kaiti, bija nepieciešams uzlabot asinscirkulāciju audos. Mūsdienās zinātnieki, izpētot skudru koka mizas sastāvu, ir atklājuši, ka tā satur ļoti daudz vērtīgu, cilvēka organismam nepieciešamu minerālvielu, vitamīnu un bioloģiski aktīvu vielu, piemēram, lapaholu.

"Swanson Health Products" farmaceits Bils Strupulis stāsta, ka dabā skudru koka mizai piemīt unikāla īpašība. Tās sastāvā ir vielas, kas rada neciešamu vidi mikroorganismiem un sēnītēm, tādēļ tie uz skudru koka mizas nedzīvo.

Līdzīgi skudru koka miza iedarbojas organismā. Lietojot skudru koka mizas uztura bagātinātāju, organisms iegūst spējas cīnīties pret apkārtējās vides kaitīgo ietekmi. Iespējams, tāpēc šo uztura bagātinātāju iesaka lietot cilvēkiem, kuriem ir novājināts organisms un nepieciešams nostiprināt tā aizsargspējas.

Vēl bieži skudru koka mizu iesaka lietot cilvēkiem, kam ir nepieciešams noregulēt asinsspiedienu. Kā arī šim dabas augam ir nomierinoša iedarbība, tādēļ to lieto cilvēki, kam ir grūtības iemigt. Tas ļauj daudz labāk izgulēties.

Kā izvēlēties labāko skudru koka mizas uztura bagātinātāju?

Veikalos ir pieejami dažādi skudru koka mizas uztura bagātinātāji. "Swanson Health Products" farmaceits Bils Strupulis norāda – lai izvēlētos kvalitatīvāko un efektīvāko, jāmeklē tāds, kurš ir pēc iespējas dabiskāks. Piemēram, skudru koka mizas kapsulas "Pau d'Arco", ko Latvijā var iegādāties http://www.swansonvitamins.lv/, pamatā satur kaltētu un saberztu skudru koka mizu. Šis uztura bagātinātājs ir pilnībā dabisks, tādēļ arī ļoti iedarbīgs. Tas ir pieejams kapsulās, kuras jālieto pa divām kapsulām vienu, divas reizes dienā.

Bils Strupulis skaidro – ja cilvēks vēlas iegādāties kvalitatīvu skudru koka mizas uztura bagātinātāju, ieteicams arī noskaidrot, kas ir tā ražotājs, cik atzīta un efektivitātes ziņā pārbaudīta ir tā produkcija. Tā, piemēram, "Swanson Health Products", kas ražo gan skudru koka mizas uztura bagātinātāju "Pau D'arco", gan arī citus uztura bagātinātājus un vitamīnus, ir starptautiski atzītais GMP sertifikāts, kas apliecina, ka ražošanas procesā tiek ievērotas kontroles prasības atbilstoši augstākajiem pasaules kvalitātes standartiem. Kā arī šim ražotājam ir starptautiski atzītais NSF sertifikāts, kas apliecina, ka tā produkcija tiek testēta neatkarīgās laboratorijās, pārliecinoties par tās efektivitāti un augstajiem kvalitātes standartiem.

Nostiprināt organisma imunitāti var palīdzēt vēl citi ražotāja "Swanson Health Products" uztura bagātinātāji un vitamīni.

Full Spectrum® Maitake, Reiši, Šitake N60 – šī uztura bagātinātāja sastāvā ir smalki saberztas pasaulē vērtīgākās sēnes - maitake, reiši un šitake. Sēņu sastāvā ir aktīvās vielas, kas dabiskā veidā paaugstina organisma imunitāti un veicina asinsriti. Tā, piemēram, šitaki sēne satur ļoti daudz vitamīnu un minerālvielu, tai skaitā B grupas vitamīnus un vitamīnu D, kā arī magniju, fosforu, selēnu, kāliju, varu, cinku u.c.

Šo uztura bagātinātāju var iegādāties: http://swansonvitamins.lv/

Multivitamīnu un minerālvielu komplekss (bez dzelzs) – satur cilvēka organismam, īpaši imunitātes nostiprināšanai, nepieciešamos vitamīnus un minerālvielas, kopumā 23 komponentus! Būtiski, ka šo vitamīnu sastāvā nav dzelzs, tādēļ tos var droši lietot arī cilvēki, kam ir alerģiska reakcija pret dzelzi vitamīnos un uztura bagātinātājos.

Šos multivitamīnus var iegādāties: http://www.swansonvitamins.lv/lv/viriskajam-spekam/

Spirulīna (uztura bagātinātājs), kuras sastāvā pamatā ir zili-zaļās mikroaļģes. Tās ir ļoti vērtīgs aminoskābju, mikroelementu un vitamīnu avots, kas nepieciešami organisma un imunitātes nostiprināšanai. Spirulīnā esošās zili-zaļās aļģes satur 18 aminoskābes, tai skaitā 7 neaizstājamās aminoskābes, kuras cilvēka organisms pats nespēj saražot, tās var uzņemt tikai ar pārtiku. Kā arī to sastāvā ir B1, B2, B5, B6, B9, A, E, C, PP vitamīni, kā arī mikroelementi - dzelzs, jods, kalcijs, nātrijs, kālijs, varšs, magnijs, mangāns, cinks, fosfors, selēns, vanādijs un nepiesātinātās taukskābes (Omega3 un Omega6).

Spirulīnu var iegādāties: http://swansonvitamins.lv/lv/skaistumam-un-veselibai/spirulina/

"Pau D'arco" skudru koka mizu, kā arī citus "Swanson Health Products" uztura bagātinātājus un vitamīnus var iegādāties arī šajos veikalos:

  • Pils aptiekās – Rīgā, Jelgavā,
  • Homeopātiskajās aptiekās – Rīgā,
  • Baltfarm aptiekās – Rīgā,
  • Medelens aptiekās – Rīgā,
  • Liepājas Centra aptiekā,
  • A Aptiekā Nr.84 – Ventspilī,
  • Pārventas aptiekā – Ventspilī,
  • Veikalā ''Adele'' – Ventspilī,
  • Veikalos ''FitoFarma'', ''Pienenīte'', ''Kamenīte'', ''Ozolzīle'', ''Veselības ligzda'', '' Ienāc un Esi Vesels'', "Elfarm Herbalshop" – Rīgā,
  • Veikalos ''Juvital'' - Rīgā, Valmierā, Liepājā,
  • Medicīnas preču veikalā - Liepājā,
  • Mēness aptiekās.

Uztura bagātinātājs neaizstāj pilnvērtīgu un sabalansētu uzturu!


Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!