Foto: Elkor
Sestdien, 12. novembrī, universālveikalā "Elkor Plaza", Brīvības ielā 201, jau piekto reizi, norisinājās "Elkor un Lilit privilēģiju diena". Pasākumu apmeklēja vairāk nekā 8500 apmeklētāju.

Svētku atmosfērā pasākuma viesiem visas dienas garumā tika piedāvāta lieliska izklaides programma, dažādu nozaru ekspertu lekcijas, sākot ar veselīga dzīvesveida un beidzot ar veiksmīgas sievietes imidža veidošanu, nākotnes pareģošana, personālie imidža konsultanti, daudzveidīgas bērnu radošās darbnīcas, dzērienu, delikatešu degustācijas, iepirkšanās par īpašām svētku cenām, dažādas izlozes, kur bija iespējams laimēt vērtīgas balvas, un daudzas citas aizraujošas aktivitātes! Un protams dzīvā mūzika! Pasākumu vadīja populārais "Radio Skonto" programmu vadītājs Valdis Melderis.

"Esam priecīgi, ka bija izdevies sarīkot īstus svētkus "Elkor" un "Lilit" kartes īpašniekiem. Viņi ieguva daudz vērtīgu padomu, ieteikumus no ekspertiem, un vienkārši lieliski pavadīja laiku kopā ar mums! Liels paldies visiem klientiem un sadarbības partneriem, kopā mēs radījām brīnišķīgus svētkus!" prieku pauž "Elkor" pasākumu vadītāja Oksana Iljina.

Uz tikšanos citos "Elkor" pasākumos!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!