Foto: Publicitātes foto
"The Collecteur" sadarbība ar "iBlues" 2017. gada rudens un ziemas sezonā.

Otro sezonu pēc kārtas "iBlues" sadarbojas ar "The Collecteur", kas ir modes mākslinieces Džūlijas Skalēzes (Giulia Scalese) digitālais pseidonīms, viņa ir māksliniece, kura rada ikoniskas, mūsdienīgas, krāsainas un 100 % stilīgas modes fotogrāfijas.

Projekts 2017. gada rudens un ziemas sezonai jau piesaka sevi ar izvēlēto virsrakstu, kas ir reizē vēstījums un vārdu spēle, kalambūrs: Typeface pauž ideju par iedomātu stila tastatūru, ar kā palīdzību parādīt vienu vai vairākas sievišķības sejas.

"The Collecteur" izstrādāja "iBlues" pasaules iedvesmotu alfabētu un radīja piecus tēlus, ko simboliski raksturotu tiem piemītošās īpašības.

Pievilcīgs (Lovely), Laimīgs (Happy), Brīnišķīgs (Fabulous), Sociāls (Social), Neatvairāms (Irresistibile): šie pieci "iBlues" atslēgvārdi nosaka tā DNS un kļūst par virsrakstu, kas definē piecus sievietes tēlus un parāda tās personību, ļaujot izdzīvot katru no tēliem atsevišķi vai visus kopā ar neierobežotu radošumu.

Līdzīgi arī zīmola nosaukuma burti kļūst krāsaini, ironiski un jautrības pilni, atspoguļojot pozitīvi domājošu sievieti ar saulainu skatu uz dzīvi, kura aizrautīgi un viegli izbauda katru dienu.

"Typeface" kapsulas kolekcija interpretē "The Collecteur" vizuālo stilu, piedāvājot to piecos veidos ‒ rezultāts ir oriģināla un daudzšķautņaina garderobe, ko veido 18 modeļi un viens aksesuārs dažādās variācijās. Meitenīgs un ironisks popa universs bez pārspīlējumiem, kas piedāvā dažādus oriģinālus modeļus, piemēram, garpiedurkņu kreklus ar krokojumu piedurkņu daļā, īsas, modernas kleitas un svārkus, kreklkleitas, džinsus ar aplikācijām un ielāpiem, izgreznotus un izšūtus T-kreklus un svīterus, un tas viss ‒ jautrā un fantastiski radošā manierē.

Pamata ideja ir eksperimentēt un sapludināt savu stila alfabētu, lai radītu jaunus vārdus. Tu vari būt Brīnišķīga un Laimīga, Sociāla, Pievilcīga vai Neatvairāma...vai pat valkāt šīs visas personības vienlaikus. Un tad mode kļūst par brīnumskaistu spēli.

Džūlija Skalēze, digitālo mediju tendenču noteicēja un modes fotogrāfiju māksliniece, dzīvo Pitsburgā. Viņas vizuālie materiāli ir radošā procesa produkts, kas apvieno fotogrāfiju un digitālās izpausmes ar fantāziju un mūsdienīga stila veidošanu. Viņas darbi publicēti daudzos starptautiskos žurnālos un avīzēs, piemēram, "The New York Times", "Refinery29" un "Teen Vogue".Viņa ir digitālās iepirkšanās platformas un digitālā žurnāla "Collecteur.co" dibinātāja un radošā direktore. "Instagram" kontam @The Collector ir vairāk nekā 50 000 sekotāju.

Ar zīmolu "iBlues" Latviju pirmo reizi iepazīstināja kompānija "AB Modeks", 2012. gadā atverot veikalu t/c "Spice", ko augsti novērtē Latvijas modes dāmas.

"AB Modeks" kompānijai pieder ekskluzīvas tiesības uz monozīmolu veikaliem Rīgā: "Marella", "iBlues", "Max&Co", "PennyBlack", "Marina Rinaldi", "Twin-Set Simona Barbieri", "Wolford" un "Love Moschino".

ABMODEKS.LV // iBLUES.COM

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!