Vasarā taureņi lido no zieda uz ziedu, mīlestības skartajiem taureņi lidinās arī vēderā un tagad taureņi ir nolaidušies arī uz Tavām skropstām.

Taureņu spārnu šarms

Atnākot siltajam laikam, modes dizaineri un mākslinieki savās kolekcijās demonstrē taureņu spārnu košās krāsas. Taureņu ir aktuāli ne tikai kleitās, bet arī acu grimā. 

Karims Rāmans, L'Oréal Paris starptautiskais grima mākslinieks: "Skropstas kā taureņa spārni - ir pavasara aktuālākā tendence acu grimā, ko bieži redzam modes skatēs. Šāds grims acīm liek mirdzēt zvaigžņu spožumā un rada viegluma iespaidu. Šāds grims ir iespējams, pateicoties īpašajai skropstu tušas birstītei. Izvēlies savu tēlu un uzzini, kā veidot tam atbilstošu acu grimu!"

1.Trīs idejas, kā izveidot tauriņa acu grimu

1. Dabiskais taureņa skatiens

Nepieciešams: L'Oréal Paris False Lash Wings skropstu tuša

Pamācība: Uzklāj tušu uz augšējām un apakšējām skropstām. Tušu klāj, sākot no skropstu pamatnes uz ārpusi, birstīti mazliet pagriežot, tā Tu iegūsi perfektu taureņu spārnu efektu. 

2. Gaisīgais taureņa tēls

Nepieciešams: L'Oréal Paris Super Liner Silkissime kontūrzīmulis un False Lash Wings skropstu tuša

Pamācība: Ar kontūrzīmuli novelc līniju uz plakstiņa iespējami tuvu skropstu augšanas līnijai. Pēc tam novelc otru līniju augstāk - gar plakstiņa locījuma līniju. Kad abas līnijas novilktas, pagarini tās ārpus acs kaktiņa. Savukārt uz acs apakšējā plakstiņa uzvelc pavisam vieglu līniju, lai nerastos pārspīlēta grima iespaids. Pēc tam klāj skropstu tušu - bagātīgi uz augšējām skropstām un pavisam nedaudz pie saknītēm uz apakšējām skropstām.

3. Kārdinātājas tēls

Nepieciešams: L'Oréal Paris Super Liner Perfect Slim acu laineris, False Lash Wings Midnihgt Black skropstu tuša un Infaillible acu ēnas Nr. 06 "All Night Blue".

Pamācība: Uz augšējā acu plakstiņa ar pirkstu vai aplikatoru uzklāj acu ēnas. Ar Perfect Slim acu laineri novelc šauru līniju pēc iespējas tuvāk skropstu augšanas līnijai. Noslēgumā uzklāj acu tušu uz augšējām un apakšējām skropstām. 

Noskaties video, kā tauriņu acu grimu veido Karims Rāmans:

2. Jauna mirdzoši melnā krāsa 

False Lash Wings Midnight Black skropstu tuša lepojas ar savu piesātināto krāsu - melnāku par nakti. Lai to iegūtu, L'Oréal Paris izstrādāja īpašu tehnoloģiju. Nympha pērļu tehnoloģija ir jauna formula, kas satur intensīvus neo black pigmentus, kuriem piemīt visaugstākā krāsas piesātinātība. Savukārt zaigojošo mirdzumu piešķir pievienotās pērļu perlamutra mirdzuma daļiņas. 

3. Ar ko False Lash Wings skropstu tuša atšķiras no citām 

- Taureņa spārnu birstītei ir veidota ergonomiska skropstu līnijas  forma, lai notvertu ik skropstiņu no viena acu kaktiņa līdz otram. 

- Birstītei ir apjomu veidojošās unikālas "kokona" šķiedras, kas apņem skropstas un padara tās satriecoši apjomīgas. 

- Lai iegūtu tauriņa efektu, tas nozīmē pagarināt skropstas acu ārējos kaktiņos. Ar šo birstīti Tu savas skroptas vari pagarināt divas reizes, pateicoties elastīgiem pacēlumiem birstītes stūrī. 

- Pateicoties asimetriskai birstītes formai, tušu var uzklāt optimāli, precīzi un vienmērīgi. 

- Tā kā birstītes viegli izliektā forma cieši piekļaujas skropstu augšanas līnijai, to ir ērti lietot.

- Birstītes sariņi ir izkārtoti divās rindās, lai palīdzētu izliekt skropstas acs ārējā kaktiņa virzienā. 

- Lai varētu nokrāsot arī īsākās skropstas jau pie pašām skanēm, birstītei ir veidots smails galiņš. 

- Birstītes sariņu izkārtojums labi atdala skropstas, vienmērīgi noklāj tās visā garumā, skropstu vēdeklis ir kupls, un acis izskatās kā taureņu spārni. 

Apmeklē L'Oreal Paris mājas lapu un uzzini vairāk par False Lash Wings Midnight Wings skropstu tušu: http://www.loreal-paris.lv/butterfly-wings

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!