Foto: Publicitātes foto
Daudzi no mums varbūt ir piemirsuši, ka kinoteātris "Rīga", šodien "Splendid Palace", ir bijis par mājvietu vienai no leģendārākajām inteliģences kafejnīcām, kas jau labu laiku ir slēgta un vecās kafejnīcas vietā ir izvietota "Splendid Palace" kinozāle. Tomēr kinoteātris "Splendid Palace" nav palicis bez inteliģences pulcēšanās vietas – nu jau pāris gadus kinoteātra piebūvē darbojas vīna restorāns "Tinto", dēvēts arī par Tinto vīna telpu.

"Tinto" interjera autori ir divi Latvijas Mākslas akadēmijas pasniedzēji, kuriem bija grūts uzdevums - apvienot rokoko ar padomju laika mantojumu. Glītās mēbeles ir no latviešu dizaina firmas "Mint".

Šodien restorāns Tinto ir viena no dinamiskākajām vīna baudīšanas vietām pilsētā, jo tas piedāvā ļoti plašu vīnu un destilātu sortimentu, tai skaitā, piedāvājot vairāk kā 40 dažādus vīnus, baudīšanai pa glāzēm, kas ir liels retums Rīgas restorānu vidū. Tinto ne tikai piedāvā nodegustēt pasaules labākos vīnus par demokrātiskām cenām, bet arī izcilu Latvijas garšas apvienojumu ar Vidusjūras virtuvi, kas realizējas ar maksimālu sezonas produktu izmantošanu. Tinto šefpavārs no 2013. gada janvāra ir izcilais spāņu pavārs Oscar Horcajo no Madrides.

"Tinto" viena no priekšrocībām - iespēja gaumīgi un labi paēst nebankrotējot. Jo īpaši var ieteikt autentiskās tapas un paelju, kā arī pašu gatavotos desertus. Turklāt "Tinto" ir vienīgā no nedaudzajām vietām Rīgā, kur no astoņiem rītā ir pieejamas plašas brokastis, kā arī garšīga kafija līdzņemšanai. "Tinto" telpas ir vienotas ar kinoteātri "Splendid Palace" - no restorāna var doties tieši uz kino.

Papildus var minēt, ka Tinto darbojas arī kā gaumīga vīna bode un visus, vairāk 350 restorāna vīnus un destilātus var iegādāties līdzņemšanai par cenām, kas nav augstākas kā lielveikalos. "Tinto" piedāvā saviem klientiem arī izglītoties, veidojot privātus un korporatīvos vakarus ar vīna lekcijām un degustācijām, kas tiek veidotas īpaši klienta vēlmēm.

Sadarbībā ar kinoteātri "Splendid Palace", "Tinto" visiem kinoteātra viesiem dod iespēju paņemt sev vēlamo dzērienu, vai tā būtu lieliskā Segafredo kafija, tēja vai vīns, uz kino seansu līdzi.

Bez tam katru darba dienu "Tinto" piedāvā lieliskas biznesa pusdienas par ļoti demokrātisku cenu. Tinto Jūs varat arī izmantot izdevīgas "laimīgās stundas", tā piemēram, kafijas laimīgās stundas, kas ir no 8:00-10:00, kuru laikā visi kafijas dzērieni ir par 30% lētāki, vīna laimīgās stundas - no 12:00-15:00 restorānā vīnus var baudīt par līdzņemšanas cenu.

Tinto ir ģimenes restorāns un tas ir jūtams attieksmē pret klientu, te patīk uzturēties gan jaunajām māmiņam, gan inteliģences pārstāvjiem, gan divvientulības meklētājiem. Ja vēlaties apmeklēt Tinto restorānu vakaros, tad ieteicamāk ir iepriekš rezervēt galdiņu, jo ņemot vērā nelielo restorāns izmēru, tas ātri piepildās ar apmeklētājiem.

Vairāk par "Tinto" vīna telpu vari uzzināt: www.tinto.lv

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!