Foto: Elkor
Veikala sortiments Jūs patīkami pārsteigs!

Latvija var lepoties ar daudziem ražošanas uzņēmumiem, kas pazīstami ne tikai ārpus tās robežām bet arī tepat uz vietas. Kā tirgotāji mēs atbalstam un cenšamies dot iespēju cilvēkiem ar tiem iepazīties, piedāvājot universālveikalā ELKOR PLAZA, Brīvības gatvē 201, iegādāties plašu Latvijā ražoto apģērbu zīmolu klāstu. Katrs no tiem ir īpašs, vienreizējs un tikai Latvijai raksturīgs, bet gribētos īpaši izcelt sekojošus pašmāju zīmolus – Viola Stils, Coo Culte, Eiva Stils un Jums.

Uzņēmums Viola Stils ir ne tikai Latvijas, bet arī viens no pasaules līderiem bezvīļu trikotāžas apģērbu ražošanā ar 25 gadu ilgu ražošanas vēsturi un pieredzi. Uzņēmums ražo augstas kvalitātes sieviešu, vīriešu un bērnu trikotāžas apģērbus no kašmira, zīda un merino vilnas. Uzņēmuma darbības laikā ir izstrādāti vairāk nekā 1250 dizaina modeļi īpašā LOS Knitwear tehnoloģijā, kurus iecienījušas daiļā dzimuma pārstāves daudzās pasaules valstīs. Bezvīļu trikotāžas izstrādājumi ir unikāli, jo apģērbam piešķir nevainojamu formu, pieguļ augumam, ir ērti valkājami un rada pastāvīgu komforta sajūtu, valkājot apģērbu gan aukstumā, gan tveicē. Viola Stils vienmēr seko augstiem kvalitātes standartiem un turpina ieviest inovācijas, lai būtu konkurētspējīgi pasaules apģērbu zīmolu vidū. Zīmola iecienītākais modes stils ir absolūta sievišķība un elegance, kas tai pat laikā lieliski iederas darījumu vidē, birojā un svētku pasākumos. Ikviena sieviete var atrast sev piemērotāko Viola Stils apģērbu, jo, kā uzskata paši ražotāji, pareizi izvēlēta apģērba atslēga ir ģērbties tā, lai jebkurā brīdī sieviete varētu iekarot pasauli!

Zīmols, kurš komentārus vairs neprasa, jo ir jau plaši atpazīstams ne tikai Latvijā, bet arī pasaulē Coo Culte – vienreizēji, sievišķīgi, grezni vakartērpi un skaistas detaļas. Jebkura sieviete šādā tērpā būs pamanāma, spilgta un neaizmirstama.

Eiva Stils viens no Latvijas veiksmes stāstu zīmoliem, kurš saņēmis atbalstu arī no Eiropas Reģionālās Attīstības Fonda. Tā kolekcijas ir orientētas uz klasisku darījumu sievieti, kam audumu kvalitāte un ērts piegriezums ir noteicošais tērpa izvēlē.

Stiprā dzimuma pārstāvji būs pārsteigti, jo Latvijā ir zīmols Jums, kas jau 20 gadus ražo vīriešu virsjakas, izmantojot ekskluzīvus tikai šai kompānijai ražotus audumus. Katra virsjaka ir mūsu Latvijas meistaru roku darbs. Lepojamies!

Daudzi būs pārsteigti par u/v ELKOR PLAZA pārstāvēto Latvijas modes zīmolu daudzumu. Ikviens šeit var atrast savām vēlmēm un situācijai atbilstošu apģērbu – vai tie būtu klasiskā, vai brīvā stila.

No 12. novembra nāc un iepazīstieties ar Latvijas zīmolu piedāvājumu universālveikala apģērbu nodaļās un ekspozīcijas izstādē veikala pirmajā stāvā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!