Foto: Publicitātes foto
Kur atrast labus virtuves piederumus – tādus, kas būtu funkcionāli perfekti, ērti lietojami un skaisti, un iedvesmotu uz jauniem kulinārijas brīnumiem? Tu negribi paķert pirmos, kas pagadās, tāpēc staigā pa veikaliem, skaties internetā un ceri, ka reiz taču atradīsi īstos.

Pēdējā laikā daudzi pircēji atrod meklēto Rīgā, Tērbatas ielā 12, veikalā, kurš tā arī saucas - Virtuves lietas. Preces šeit pārsteidz ar savu lielisko kvalitāti. 

Japāņu naži Tojiro

Labs virtuves nazis ļoti lielā mērā nosaka, vai ēdiens izdosies: ar to ir prieks strādāt, darbs sokas raiti un maltītes gatavotāja labais noskaņojums "pielīp" arī ēdājiem. Tojiro nažus ražo viena no lielākajām nažu rūpnīcām Japānā un tie iemantojuši daudzu augstas klases pavāru atzinību visā pasaulē, arī Latvijā. Konkursā "Latvijas 2012. gada labākais pavārs" un "Latvijas 2012. gada labākais pavārzellis", labākie pavāri saņema Tojiro nažus dāvanā. Labākie un dārgākie, gatavoti no augstas kvalitātes Damaskas tērauda, kur asmeņa kodols ir no cieta metāla (VGold10), bet no abām pusēm apņem mīkstāka metāla sakausējumi, kam var būt līdz 63 slāņiem. Kā rezultātā saņemam gan elastīgu, gan izturīgu asmeni. Veikala sortimentā ir dažādi naži, gan pēc formas un pielietojuma, gan pēc cenas, sākot ar 5 LVL.

Oficiālais izplatītājs Latvijā piedāvā Japāņu nažus un aksesuārus Tojiro: www.virtuveslietas.lv

Keramiskie naži Cookut

Nāk no Francijas. Tie gatavoti no ļoti cieta materiāla (oksīda-cirkonija), kurš ilgi saglabājas ass, ir nerūsošs, viegli kopjams un ķīmiski neitrāls, neoksidē produktus un nepārnes smaržas. Sortimentā ir gan dāvanu komplekti, gan naži atsevišķi. Vairāk informācijas atradīsiet šeit: www.virtuveslietas.lv

Nažu asināšanai

Nevajag ticēt, ja par kādu nazi reklāmā apgalvo, ka tas nekad neesot jāasina. Agri vai vēlu notrulinās arī visasākie. Nažu asināšanai pieprasīti ir japāņu ūdens akmeņi. Ar rupjāko akmeni veido sākuma leņķi vai noņem robiņus, tālāk darbu turpina ar vidēji rupju akmeni un pabeidz, nopulējot ar smalku akmeni, tad nazis patiešām iznāk ass kā žilete. Tiem, kuriem asināšana uz ūdens akmeņiem liekas sarežģīta, ir universālas asināšanas ierīces. Keramiskiem nažiem piemēro speciālu dimanta asināšanas ierīci - www.virtuveslietas.lv

Griežamie dēlīši

  • Darbam ar asiem cieta metāla nažiem piemēroti ir griežamie dēlīši no Japānā augošā Ādama koka (Paulownia), kam ir ļoti mīksta un viegla koksne, tā sargā naža asmeni no ātras notrulināšanās, ātri izžūst un aizaudzē mikroplaisas. Dēlis ir neticami viegls - www.virtuveslietas.lv.
  • Izturīgi un ļoti dekoratīvi ir no Francijas ievestie griežamie dēlīši un citi virtuves piederumi, kas gatavoti no olīvkoka. Tas ir divreiz cietāks par ozolu, ar skaistu faktūru, kas katru izstrādājumu padara unikālu. Pārklājumam izmanto dabīgu olīveļļu, iztiekot bez "ķīmijas". Dēlis ir ideāls veids, ka pasniegt smuki sagrieztos sierus vai gaļu - www.virtuveslietas.lv.
  • Lai nodrošinātu aizsardzību pret mikroorganismiem - vīrusiem, baktērijām, sēnītēm, ieteicami griežamie dēlīši ar Microban antibakteriālo pārklājumu, kura ražošanā izmanto patentētu amerikāņu nanotehnoloģiju un kurš šobrīd tiek atzīts par efektīvāko pasaulē. Plastikātā ietvertās Microban molekulas neļauj izplatīties mikrobiem un smaržām; virsmas antibakteriālās īpašības nezūd arī pēc mazgāšanas trauku mašīnā. Lai dēlītis neslīdētu, tam ir silikona maliņas - www.virtuveslietas.lv.

Vara trauki un piederumi

Vara trauku galvenā priekšrocība ir tas, ka tie atļauj gatavot uz mazas un mērenas uguns. Vara siltumvadītspēja ir desmit reizes augstāka nekā nerūsējošam tēraudam un stiklam, un divās reizes augstāka nekā alumīnijam. Labākajos restorānos drīzāk izmanto tieši vara traukus. Papildus augstai siltuma vadīspējai, varam ir arī laba siltumietilpība, tajos brīnišķīgi gatavot, nekas nepiedeg un produkti izcepjas perfekti. Vara traukiem, tāpat kā sudraba traukiem, piemīt antibakteriālas īpašības, ēdieni ilgāk uzglabājas un "patur" savas īpašības. Veikals "Virtuves lietas" piedāvā itāļu ražotāja Cu Artigiana meistaru veidotus vara traukus un piederumus, kas rotā jebkuru interjeru.

Speciāls Marta piedāvājums no veikala "Virtuves lietas":

Jums ir iespēja iegādāties preci ar 10% atlaidi, izdrukājot kuponu mūsu mājas lapā - www.virtuveslietas.lv


Veikala adrese:

Tērbatas iela 12, Rīga, Tālr.: 29450947,
edimar@inbox.lv
, www.virtuveslietas.lv

Seko "Virtuves lietas" veikalam arī Facebook

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!